בית פורומים בחדרי חרדים

חלק מהבנקים בישראל מועלים בכספי הלקוחות, לכן יש לחוקק חוק שבכל סניף בנק יהיה קופאי פעיל.

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/7/2020 01:19 לינק ישיר 
חלק מהבנקים בישראל מועלים בכספי הלקוחות, לכן יש לחוקק חוק שבכל סניף בנק יהיה קופאי פעיל.

יקיריי, בתכניתו של ניב רסקין "חדשות הבוקר" התברר (לכאורה)  שהבנקים בישראל מועלים בכספי הלקוחות, כמובן שאינני אומרת שמדובר בהכוונת מכוון ,אך, ללקוח אין זה משנה. לכן נבקש מנציגי הציבור,  לחוקק חוק שבכל סניף בנק חייבים להציב קופאי פעיל להפקדת מזומנים.

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 16/07/2020 01:22:53

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 16/07/2020 01:27:26

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2020 12:17 לינק ישיר 

אין ספק,שמלבד קופה זמינה לקליטת מזומנים, ניתן לרתום את הטכנולוגיה הקיימת כדי למצוא פתרון מתאים לעסקים, אבל, משום מה, אין התקדמות בנושא .אבל אסור להסכים למצב העכשווי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2020 02:15 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

אךטובוחסד כתב:
לךתדע1 כתבה:

תחפש בגוגל. "חלק מהכסף שהפקדתי בבנק נעלם,.זה מדהים אני ראיתי לראשונה את הסרטון אצל בלוגר מפורסם אודה למי שיכול להטמיע את הסרטון באשכול, לראות ולא להאמין.

היה על זה תכנית בוקר ברשת כמדומני..
פקידים (לא בסניף אחד, וגם לא רק בפועלים..) שקיבלו את תיקיות ההפקדה של עסקים שהתיעוד הוא ידני בלבד, טענו שהיה בפועל פחות כסף.. השאר כנראה גנבו

נשלח מהאנדרואיד שלי

תודה ! לכן, חייבים  לתת לעסקים ,ולפרטיים,את האפשרות להפקדה ישירה שתבטיח את הממסרים וכו', נקווה שנבחרי הציבור המסורים,  ייקחו לתשומת לבם את הדברים .

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 19/07/2020 01:49:33

נכון. ההפקדות העסקיות עדיין עובדות בשיטות מנדטוריות.. מילוי טופס ידני בד"כ ולך תוכיח אח"כ שלא טעית. מילה מול מילה!

אין שום סיבה שעבור המליארדים שהם עושים על העסקים, לא יהיו פקידים שישרתו את הפקדות העסקים ויספרו את הכסף במכונה, דבר שלוקח 2 דקות בדיוק

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2020 01:43 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:
לךתדע1 כתבה:

תחפש בגוגל. "חלק מהכסף שהפקדתי בבנק נעלם,.זה מדהים אני ראיתי לראשונה את הסרטון אצל בלוגר מפורסם אודה למי שיכול להטמיע את הסרטון באשכול, לראות ולא להאמין.

פקידים (לא בסניף אחד, וגם לא רק בפועלים..) שקיבלו את תיקיות ההפקדה של עסקים שהתיעוד הוא ידני בלבד, טענו שהיה בפועל פחות כסף.. השאר כנראה גנבו

נשלח מהאנדרואיד שלי

תודה ! לכן, חייבים  לתת לעסקים ,ולפרטיים,את האפשרות להפקדה ישירה שתבטיח את הממסרים וכו', נקווה שנבחרי הציבור המסורים,  ייקחו לתשומת לבם את הדברים .

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 19/07/2020 01:49:33

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2020 23:29 לינק ישיר 

לא עכברא גנב אלא חורא גנב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2020 07:37 לינק ישיר 

לךתדע1 כתבה:

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2020 01:45 לינק ישיר 

מה ניתן לעשות ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2020 01:06 לינק ישיר 

אם הייתי מספר מה שאני ראיתי ומסמכים ששמרתי בנושא גניבות בנק מסוים, היו רועדים אמות הסיפים..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2020 16:04 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2020 14:22 לינק ישיר 

מה הטענה שלו - למי שלא צופה בתכניות טלויזיה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/7/2020 13:41 לינק ישיר 

בטח אצלכם הכל בסדר, רק אחרים סובלים מהבנקים ?

תוקן על ידי לךתדע1 ב- 16/07/2020 13:42:05

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > חלק מהבנקים בישראל מועלים בכספי הלקוחות, לכן יש לחוקק חוק שבכל סניף בנק יהיה קופאי פעיל.
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext