|
|
| נשלח ב-16/7/2020 15:27 |
|
| |
אף אחד בממשלה הזו לא מבין שיש הבדל בין ילדים לעסקים??
ילדים שגם ככה שגרת חייהם נקטעה בפתאומיות מאחרי פורים והעולם הפך למקום משונה בלי יכולת אמיתית שלהם להבין את הדברים, בבת אחת מפסיקים קייטנות של הגנים? תנו להם יום אחד של התראה להיפרד כמו שצריך ולסגור את השנה המוזרה הזו. מי שמקבל החלטות מנותק לגמרי מההבנה לנפש הילד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 16:56 |
|
| |
נכון מאוד. גם חוסר הוודאות שלא יודעים אם יהיה מחר לימודים או לא. עלול להכניס ילדים לדיכאון וחרדה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 17:07 |
|
| |
נשמע כמו תירוץ סבתא. תגידי שיש לך עניין אישי שיהיה מחר גן ואל תחרטטי על נפשו הענוגה של העולל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 17:12 |
|
| |
ילדים שגם ככה שגרת חייהם נקטעה בפתאומיות והעולם הפך למקום משונה בלי יכולת אמיתית שלהם להבין את הדברים, בבת אחת מפסיקים את המשחקים באש? תנו להם יום אחד של התראה להיפרד כמו שצריך ולסגור את השנה המוזרה הזו. מי שמקבל החלטות מנותק לגמרי מההבנה לנפש הילד. מקסימום ישרפו בינתיים עוד כמה, אבל מה יהיה עם נפש הילד???
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 17:24 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  |
נשמע כמו תירוץ סבתא. תגידי שיש לך עניין אישי שיהיה מחר גן ואל תחרטטי על נפשו הענוגה של העולל. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 17:40 |
|
| |
עכשיו גם כל בחור ישיבה מעל 18 מקבל 750 שקל.... מה יעשה הנער ולא יחטא עם הכסף.... בלוי איכה? תעמוד ותזעק נגד הגזירה...
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 18:38 |
|
| |
| פלדלפי כתב: |  | | עכשיו גם כל בחור ישיבה מעל 18 מקבל 750 שקל.... מה יעשה הנער ולא יחטא עם הכסף.... בלוי איכה? תעמוד ותזעק נגד הגזירה... |
|
אבל הסגר חזר, כך שהנער לא יוכל לחטוא ח"ו בהשתתפות ב"ערבי שירה" שנאסרו ע"י מרנן ורבנן זצוקלל"ה ויבלחט"א..
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 19:22 |
|
| |
אף אחד בממשלה הזו לא מבין כלום, לא רק את זה. מזל שיש כמה שפויים מכחול-לבן שמאזנים את הטירוף של ביבי ובר-סימן-טוב.
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|