| נשלח ב-16/7/2020 15:40 |
|
| |
סגר שני - שוטה איננו לומד אפילו מטעויות של עצמו!
אמנם מדובר רק על סגר של סופשבוע, אבל האם טחו עיניהם של היושבים על ההגה מראות שהסגר הראשון לא הועיל כלום?? אדרבה, הוא רק הזיק! אם היו מחליטים מראש על צעדים שקולים ולא קיצוניים, ייתכן שהציבור היה מציית וממשיך בזה לאורך זמן. אבל כמו ילדים קטנים, זה או הכל או לא כלום. אז עושים סגר והולכים על כל הקופה, וכמובן שאם יש סגר אין הדבקות, ואז משכנעים את עצמם שהנה, ניצחנו את הקורונה, ופותחים הכל בבת אחת ואומרים לאנשים "צאו, ועשו חיים"! ולא חושבים לרגע שההדבקה תחזור ובגדול. כשההדבקה חוזרת בצורה מדאיגה, אז שוב, סוגרים את כל מוסדות החינוך, וחוזר חלילה לסגר הראשון. חלם במיטבה! וכל הנ"ל זה עם דיקלום חוזר ושונה ש"חייבים ללמוד לחיות עם הקורונה" שמה זה בדיוק אומר? נדנדה של סגר ברי'ץ ר'ץ? וכשמוכיחים שחור על גבי לבן, שאולי הקורונה מסוכנת, אבל היא ממש לא מגיפה כי אין בכלל תמותה עודפת, אז כל אחד צועק" האם לארצות הברית נהייה? לאיטליה נדמה? וכסומים באפילה לא רואים שהמדינה כבר פתוחה כמעט חודשיים בצורה מלאה ואין אפילו 100 נפטרים מאז הפתיחה!!! זה מגיפה??? המגיפה זה שמאות אלפי בני נוער מסתובבים ברחוב משועממים בחוסר מעש!! המגיפה זה שמאות אלפי אנשים נשארו בלי להביא לחם לפי הטף!! המגיפה זה שעשרות אלפי ילדי חמד ובחורי חן תשתפכנה בראש חוצות, מאבדים את העדינות, ותורה מונחת בקרן זווית!! המגיפה זה שמאות אלפי יהודים אוהבי תורה אין להם מקום מנוחה ללמוד דף גמרא וספר מוסר!! נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 15:55 |
|
| |
תמניא וחבר מרעיו ה'חכמים מכל אדם' המלומדים ובעלי הניסיון יותר מכל הרופאים האמיתיים, וממנהיגי כל מדינות העולם. חבל שלא רצתם בתור מפלגה הייתם מנהלים את המדינה ומצילים אותנו. ובנימה רצינית. אתה ושכמותך הבאתם עלינו את החורבן הזה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 16:03 |
|
| |
הסגר הזה חנקני! מילא, אם היו מגבילים את כולם ל500 מטר. עוד נסבל! (קראתי שבפריז הגבילו לקילומטר.) אבל 100 מטר!?! בקושי תזוז. כבר חרגת... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/7/2020 17:11 |
|
| |
פסססס. ווואוו. תמניא אין לו היכן ללמוד ולהתפלפל .וואו באמת מדאיג. שמע חבוב בכל חור אתה יכול לפתוח גמרא וללמוד כמה בתים צריך שיפתחו למבוי כדי שיוכלו לטלטל שם. די לקונן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2020 17:33 |
|
| |
גבי ברבש מונה לפרויקטור קורונה לפי איך שנראה ממלחמת המסעדות והחופים אני מהמר שלא תהיה שוב סגר בכל המדינה, ואם כן יהיה סגר נדמה לי שפשוט יהיה פה מרי אזרחי (לא מעודד ח"ו, פשוט מנבא) אמנם לא אוכל את הכובע שלי אם תהיה סגר, אבל חושב שתוצאות טובות לא יהיו מזה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2020 17:37 |
|
| |
תמניא הדוגמה האולטימטיבית של או הכל או לא כלום ושל "חייבים ללמוד לחיות עם הקורונה".עכשיו, כשנוח לו, הוא מאשים את האחרים בזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2020 17:41 |
|
| |
לה''ו. תמניא. עמית סג''ל חושב אחרת ממך. עמית סגל: המשמעות של מינוי ברבש: קול משמעותי נוסף בעד השימוש בכלי הסגר במקרי קיצון. סביר להניח שיהיה סגר בחורף, ולא מופרך שיהיה עכשיו. ובקיצור - סגר אוגוסט לא אפשרות מופרכת. *לכל עדכוני 'המיטב' בווצאפ:* hametav.online נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2020 17:56 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
גבי ברבש מונה לפרויקטור קורונה
לפי איך שנראה ממלחמת המסעדות והחופים אני מהמר שלא תהיה שוב סגר בכל המדינה, ואם כן יהיה סגר נדמה לי שפשוט יהיה פה מרי אזרחי (לא מעודד ח"ו, פשוט מנבא)
אמנם לא אוכל את הכובע שלי אם תהיה סגר, אבל חושב שתוצאות טובות לא יהיו מזה.
|
|
הייתי מתערב איתך על סכום נכבד שיהיה סגר בקרוב אינשאללה, במצב הנוכחי רק זה יעזור. אבל אני מתנזר מהימורים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2020 17:57 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2020 17:59 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2020 19:01 |
|
| |
סגר = מדגרה מצויינת....
|
|
|
|
| נשלח ב-21/7/2020 19:08 |
|
| |
| דקחר כתב: |  | סגר = מדגרה מצויינת.... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 15:34 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 15:48 |
|
| |
ארנונה
| תמניא_אפי כתב: |  | אמנם מדובר רק על סגר של סופשבוע, אבל האם טחו עיניהם של היושבים על ההגה מראות שהסגר הראשון לא הועיל כלום?? אדרבה, הוא רק הזיק! אם היו מחליטים מראש על צעדים שקולים ולא קיצוניים, ייתכן שהציבור היה מציית וממשיך בזה לאורך זמן. אבל כמו ילדים קטנים, זה או הכל או לא כלום. אז עושים סגר והולכים על כל הקופה, וכמובן שאם יש סגר אין הדבקות, ואז משכנעים את עצמם שהנה, ניצחנו את הקורונה, ופותחים הכל בבת אחת ואומרים לאנשים "צאו, ועשו חיים"! ולא חושבים לרגע שההדבקה תחזור ובגדול. כשההדבקה חוזרת בצורה מדאיגה, אז שוב, סוגרים את כל מוסדות החינוך, וחוזר חלילה לסגר הראשון. חלם במיטבה! וכל הנ"ל זה עם דיקלום חוזר ושונה ש"חייבים ללמוד לחיות עם הקורונה" שמה זה בדיוק אומר? נדנדה של סגר ברי'ץ ר'ץ? וכשמוכיחים שחור על גבי לבן, שאולי הקורונה מסוכנת, אבל היא ממש לא מגיפה כי אין בכלל תמותה עודפת, אז כל אחד צועק" האם לארצות הברית נהייה? לאיטליה נדמה? וכסומים באפילה לא רואים שהמדינה כבר פתוחה כמעט חודשיים בצורה מלאה ואין אפילו 100 נפטרים מאז הפתיחה!!! זה מגיפה??? המגיפה זה שמאות אלפי בני נוער מסתובבים ברחוב משועממים בחוסר מעש!! המגיפה זה שמאות אלפי אנשים נשארו בלי להביא לחם לפי הטף!! המגיפה זה שעשרות אלפי ילדי חמד ובחורי חן תשתפכנה בראש חוצות, מאבדים את העדינות, ותורה מונחת בקרן זווית!! המגיפה זה שמאות אלפי יהודים אוהבי תורה אין להם מקום מנוחה ללמוד דף גמרא וספר מוסר!! צודק לגמריי. אגב, עושה רושם לפי הכותרות בשעה האחרונה, שביבי מתחיל להתקפל מרעיון הסגר, לאחר המכתב החריף של ראשי הרשויות. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 16:49 |
|
| |
| דקחר כתב: |  | | סגר = מדגרה מצויינת.... |
|
ההיפך הוא הנכון. המשמעות של סגר היא בלימת שרשרת ההדבקות. מניעת מפגשים בין אנשים, משפחות וכו' תוריד באופן דרסטי את כמות ההדבקות ואת הצורך בבידודים.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/9/2020 17:11 |
|
| |
ארנונה
| קונטרול כתב: |  | | סגר = מדגרה מצויינת....
ההיפך הוא הנכון. המשמעות של סגר היא בלימת שרשרת ההדבקות. מניעת מפגשים בין אנשים, משפחות וכו' תוריד באופן דרסטי את כמות ההדבקות ואת הצורך בבידודים. |
|
מצויין, לכן הגיע הזסמן לסגור את כל אוכלוסיות הסיכון, ובהם את כל מי שגדל עם פוביות שעכשיו באות לידיי ביטוי במשבר הזה ולאפשר חיים לשאר האזרחים , כרגע אין חיים לאף אחד , נמאס כבר ...
|
|
|
|
|