|
|
| נשלח ב-3/9/2020 12:18 |
|
| |
כל זמן שלא הגענו לתמותה עודפת או לאי ספיקה בבתי החולים, הציבור יעדיף להמשיך בלי סגר. והפוליטיקאים קשובים לרצון הציבור.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 12:34 |
|
| |
| חריף_ומקשה כתב: |  | | כל זמן שלא הגענו לתמותה עודפת או לאי ספיקה בבתי החולים, הציבור יעדיף להמשיך בלי סגר. והפוליטיקאים קשובים לרצון הציבור. |
|
מה שאתה מתאר זו למעשה אנרכיה. הציבור גם מעדיף לא לשלם מיסים והפוליטיקאים לא קשובים להעדפה הזו. זה לא הציבור, זו הכלכלה. אבל ישנו שלב שבו חייבים (גם מבחינה כלכלית!) לעבור לכלכלת מלחמה ולניהול כולל של הסיטואציה ע"י הצבא (שמאומן לתרחישים מעין אלה) לפני שח"ו כל המחירים יהיו גבוהים יותר. זה היה אמור לקרות לפני כמה חודשים לזמן קצוב ואז היינו כבר אחרי, כלומר במספרי הדבקות נמוכים ובשליטה על שרשרת ההדבקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 12:47 |
|
| |
כבודו טוען שיש מחיר לחיים, שפיקוח נפש זה רק לעניין שבת ?
| חריף_ומקשה כתב: |  | | כל זמן שלא הגענו לתמותה עודפת או לאי ספיקה בבתי החולים, הציבור יעדיף להמשיך בלי סגר. והפוליטיקאים קשובים לרצון הציבור. |
|
רק שתדע שמערכת הבריאות כבר לא עומדת בנטל. רק מקרים קשים באמת מפונים לטיפול .
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 12:48 |
|
| |
יפה כתבת , יש"כ.
| אדמה10 כתב: |  | כל זמן שלא הגענו לתמותה עודפת או לאי ספיקה בבתי החולים, הציבור יעדיף להמשיך בלי סגר. והפוליטיקאים קשובים לרצון הציבור.
מה שאתה מתאר זו למעשה אנרכיה. הציבור גם מעדיף לא לשלם מיסים והפוליטיקאים לא קשובים להעדפה הזו. זה לא הציבור, זו הכלכלה. אבל ישנו שלב שבו חייבים (גם מבחינה כלכלית!) לעבור לכלכלת מלחמה ולניהול כולל של הסיטואציה ע"י הצבא (שמאומן לתרחישים מעין אלה) לפני שח"ו כל המחירים יהיו גבוהים יותר. זה היה אמור לקרות לפני כמה חודשים לזמן קצוב ואז היינו כבר אחרי, כלומר במספרי הדבקות נמוכים ובשליטה על שרשרת ההדבקה. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 13:17 |
|
| |
לא יהיה סגר
העולם המערבי סוגד לממון משהו שלא הבינו אותו בעבר, וככזה, המציאות שמשחקים עם האנשים זה מתכון טוב לאיזון כלכלי, איזון האינפלציה, איזון הצריכה, איזון המערכות הציבוריות שיספגו פיטורים בקרוב, איזון לבורסה, ובעיקר איזון להרגלת העולם להתנהגות דיגיטלית.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2020 00:57 |
|
| |
חברים, אנחנו הולכים לקטסטרופה לטווח רחוק. בגלל שיקול טעת מוטעה ,חוסר אחריות , ולחץ ציבורי של אנשים חסרי אחריות שערך החיים עבורם הוא אפילו לא סיסמה אנחנו דוחים את הסגר , מנסים "לתחמן" את הסגר, וכאשר זה יתבצע אנחנו נהיה עם נתונים מאוד קשים אשר יקח זמן כפול ומכופל לעצור את שרשרת ההדבקה . עובדתית חולי קורונה המגיעים לחלק מבתי החולים מקבלים טיפול ויצוב ומוחזרים לביתם. הסיפורים אשר מתגלים מהם על הנעשה באותם מחלקות בגלל חוסר בכוח אדם חייב לעורר כל אחד ואחד לשמור ולהשמר . ההתעקשות לא להתמודד בצורה קיצונית ולעצור את שרשרת ההדבקה אפילו במחיר שינוי אורח החיים אליו הורגלנו תביא עשרות אלפים להפוך לנצרכים ונזקקים בעתיד הקרוב ומי אז יוכל לעזור ולסייע להם? חכם עיניו בראשו.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/9/2020 02:59 |
|
| |
| שידור כתב: |  | | חריף_ומקשה כתב: |  | | כל זמן שלא הגענו לתמותה עודפת או לאי ספיקה בבתי החולים, הציבור יעדיף להמשיך בלי סגר. והפוליטיקאים קשובים לרצון הציבור. |
|
כבודו טוען שיש מחיר לחיים, שפיקוח נפש זה רק לעניין שבת ? רק שתדע שמערכת הבריאות כבר לא עומדת בנטל. רק מקרים קשים באמת מפונים לטיפול . |
|
אני רק תיארתי את המציאות כפי שאני מבין אותה. מעולם לא אמרתי, שכך נכון וראוי לעשות. הלוואי וכולם היו מקפידים כמוני, הקורונה הייתה נעלמת מזמן.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 17:58 |
|
| |
סגר כללי ללא העברת פיקוד מלא מלא לצבא יהיה בדיחה בדיוק כמו מה שקורה עכשיו בערים האדומות ויותר חמור זריקה של עשרות מיליארדי ש"ח נוספים לפח - סתם. בועדת החקירה שתקום מתי שתקום ("בשש אחרי המלחמה"), הראשונים להיחקר יהיו כל חברי קבינט הקורונה שהתעקשו לשמור לעצמם סמכויות בתחום שהמציאות מוכיחה פעם אחר פעם שהם כושלים בו
|
|
|
|
| נשלח ב-10/9/2020 18:56 |
|
| |
| אדמה10 כתב: |  | סגר כללי ללא העברת פיקוד מלא מלא לצבא יהיה בדיחה בדיוק כמו מה שקורה עכשיו בערים האדומות ויותר חמור זריקה של עשרות מיליארדי ש"ח נוספים לפח - סתם. בועדת החקירה שתקום מתי שתקום ("בשש אחרי המלחמה"), הראשונים להיחקר יהיו כל חברי קבינט הקורונה שהתעקשו לשמור לעצמם סמכויות בתחום שהמציאות מוכיחה פעם אחר פעם שהם כושלים בו |
|
יהיה צריך לפרוס. חיילים בכל פינה וסימטה. כולל מזלטים שיסיירו באזורים המועדים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/9/2020 00:41 |
|
| |
כמעט 60 יום יקרים בהם במקום שהנציגים יקחו אחריות הם נלחמו בפרופסור גמזו. אם לפני 60 יום דרעי לא היה משקיע את זמנו ומרצו לטובת עבודת האלילים באומן וליצמן לא היה מתעקש על מניעת סגר לא היינו מגיעים למצב שלדעתי כמעט ואין חזור ממנו !!! תבדקו אותי ,אנחנו הולכים לקטסטרופה רק בגלל אותם אנשים ונציגים אשר לא מסייעים לעצור את שרשרת ההדבקה . אקח את סין כדוגמא . יש לי שם משפחה . בגל הראשון חודש שלם בהסגר קשוח ,כמו שצריך . כעת במחוז של 60 מיליון איש אין קרונה ואין שום מגבלה . אני רוצה לשאול איפה עניין שמירת הנפש ואפילו בספק ספיקא מחללים עליה את השבת ? חברים, אם חפצי חיים אתם אל נחזור על טעויות העבר . צריך לשנות את מסלול החיים ,תעשו עם עצמכם סגר ,תמנעו מכל התקהלות , עד אשר ירחם המרחם עלינו. קדושת החיים היא ערך עליון ,שמרו על נפשכם.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2020 09:02 |
|
| |
שידור
| שידור כתב: |  | | כמעט 60 יום יקרים בהם במקום שהנציגים יקחו אחריות הם נלחמו בפרופסור גמזו. אם לפני 60 יום דרעי לא היה משקיע את זמנו ומרצו לטובת עבודת האלילים באומן וליצמן לא היה מתעקש על מניעת סגר לא היינו מגיעים למצב שלדעתי כמעט ואין חזור ממנו !!! תבדקו אותי ,אנחנו הולכים לקטסטרופה רק בגלל אותם אנשים ונציגים אשר לא מסייעים לעצור את שרשרת ההדבקה . אקח את סין כדוגמא . יש לי שם משפחה . בגל הראשון חודש שלם בהסגר קשוח ,כמו שצריך . כעת במחוז של 60 מיליון איש אין קרונה ואין שום מגבלה . אני רוצה לשאול איפה עניין שמירת הנפש ואפילו בספק ספיקא מחללים עליה את השבת ? חברים, אם חפצי חיים אתם אל נחזור על טעויות העבר . צריך לשנות את מסלול החיים ,תעשו עם עצמכם סגר ,תמנעו מכל התקהלות , עד אשר ירחם המרחם עלינו. קדושת החיים היא ערך עליון ,שמרו על נפשכם. |
|
פרופ' גמזו: 6,700 ישראלים אובחנו ביממה האחרונה כחיוביים לקורונה. מדובר בשיא במספר הנדבקים בישראל מאז פרוץ המגפה
|
|
|
|
| נשלח ב-23/9/2020 10:55 |
|
| |
בדת תמניא החדשה בוטל כל ענין ספיקא וספק-ספיקא. כל מה שפחות ממיליון אחוז - בטל ומבוטל ולא קיים בכלל.
|
|
|
|
|