בית פורומים בחדרי חרדים

רוצחים וגזלנים מסתובבים ברחובות !!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/7/2020 14:26 לינק ישיר 
רוצחים וגזלנים מסתובבים ברחובות !!!

המוקד: אדם אחד הכניס לבידוד מאות תושבים במודיעין עילית, אברך מהפלג שהגיע לשבעה אצל משפחת גולדנטל סירב בתוקף לבקשת האבלים לעטות מסכה, אחרי יומיים התקשר להודיע שנמצא חיובי, אברך שהיה לצידו בניחום אבלים נדבק - רעייתו מורה להתעמלות נדבקה גם היא והכניסה מאות תלמידות לבידוד.

מלמד אותיות בק"ס הגיע למסיבה למרות שלא הרגיש טוב - כל הכיתה נכנסה לבידוד 

גם אם אתה לא מאמין בקורונה מי התיר לך לגזול את השני? חולה אחד גורם לעשרות משפחות לאבד פרנסה ואולי חלילה גם את החיים!! אילו היה לך סרטן הייתה סומך על הרופא ועושה כל טיפול שהוא מציע ולא טוען שאין מספיק מחקר ומידע וזה סתם המצאה של הרופא החילוני להוציא אותך מהכולל אז למה פה אתה חושב שאתה יותר חכם מכולם ? 

נ.ב אל תנסו לענות שגם החילונים לא שומרים ולא מקפידים... גם חילונים רוצחים ואונסים... 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2020 03:23 לינק ישיר 

הרבה רוצחים מסתובבים חופשי!
מזלזלים בענין המסיכות!
אי עטיית מסיכה, זה רצח!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2020 22:40 לינק ישיר 

זהירות אכן נדרשת, כל אחד צריך לעשות הכל כדי שלא לגרום להדבקות
אבל לא נשכח שרוב ההדבקות נעשות דווקא ללא ידיעת המדביק, זה שהסתובב בין אנשים כמה ימים לפני שהתחילו לו התסמינים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2020 22:13 לינק ישיר 

יש הסרטה של רבי אשר וייס שמספר שהגיע אליו יהודי שיודע שהדביק מישהו שנפטר מכך לבסוף ומבקש ממנו סדר תשובה.
לא מקנא בו, זה בטח ירדוף אותו עד סוף ימיו, שלא לחשוב על האלמנה והיתומים וכו'...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/7/2020 21:38 לינק ישיר 

בת"תים בבני ברק אין הנחיה לא לשלוח אחים של ילדים בבידוד לת"ת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2020 18:49 לינק ישיר 

*חשוב*
חברות יקרות!
קוראת פה בנשימה עצורה את כל ההתכתבויות וההתכתשויות על ''כן בדיקה'' ''לא בדיקה'' וכו'
ואני רק חושבת לעצמי... כמה מהבעלים שלכן מתנדבים במד''א/הצלה/ידידים/עזר מציון וכו' כשמטרתם היא הצלת חיים?!
כמה אנחנו עושים כדי להציל חיים אבל כשמדובר בבדיקה של שניה אחת... עד כאן... זה כבר גדול עלינו?!
ואני לא כותבת סתם...
אמא שלי שתחי' *שלוה בת רבקה רחל* (לרפו''ש) ע"ה
מאושפזת כבר שבוע במחלקת ''כתר'' במצב לא פשוט... היא מספר אחד מתוך ''החולים הקשים'' שאתם רואים באתרים ובעיתונים. ואני יחסוך ממכן דרמות ותיאורים על כאבים, בדידות וחוסר ודאות...
לאחר התייעצות איתה היא אישרה שאכתוב לכן כאן. כי אם מישהי אחת תלך להבדק ונוכל להציל חיים. יעמוד לה לזכות לצאת מהמצב בו היא נמצאת...
אמא שלי היא גננת. כשחזרנו לשגרה היא חששה אך בסוף ''זרמה'' עם תחושת ה''קורונה מאחורינו'' וחזרה לגן לעשות את מה שהיא הכי אוהבת... חינוך ילדי ישראל באהבה.
כשבצבץ ה''גל השני'' נכנסו אחים מהגן לבידוד, הורה פה בבידוד, בן משפחה מאומת שם וכו' וכו' כמה מערכות ניהלו ההורים בינם לבין עצמם לקחת אחריות, להבדק, לפעול מתוך ערבות הדדית. בקבוצת ההורים בקשה אמי ליידע כי היא בקבוצת סיכון אך חלק מההורים שנשאלו שאלות בנוגע לבידוד בן משפחתם חתמו את הנושא ב''חיסיון רפואי''
לצערי, צמד המילים הללו לא עזר לאמא שלי, שמי שמכיר אותה יודע שהיא פעילה ונמרצת ורחוקה מהדימיון שלכן שמי שהוא חולה קשה כנראה מגיע מבית אבות...
אמא שלי קרוב לודאי נדבקה בגן כי חוץ מלגן, היא כמעט לא יצאה לשום מקום וגם אנו, בני המשפחה סביבה היינו כל העת עם מסכה.

ידוע בודאות לרשויות על משפחות שהפרו בידוד או שלא מילאו אחר הנחיית העיריה לא לשלוח ילדים שיש בביתם בן משפחה בידוד. על אנשים כמוה, באה להגן ההנחיה... לצערי, היו שהעדיפו לשלוח את הילד לגן מתוך הרגשת ה''סמוך'' הישראלי תוך פגיעה אנושה בערך חשוב של ''ערבות הדדית'' ו''לא תעמוד על דם רעך''.
לה זה כבר לא משנה ממי נדבקה ומי הפר בידוד.
אבל אני פשוט מתחננת ומבקשת עבור הסבים והסבתות, השכנים והדודים המבוגרים שמקיפים אותנו ולא מגיע להם למות! גם אם יש להם מחלות רקע כאלה ואחרות...
אין בנכתב כאן אשמה כלפי אף אחד! שלא יובן כך מדבריי. יד ה' סובבה את הנסיבות והיא זו אשר הביאה אותה למצב הזה...
נכון... בידוד לילד קטן היא חוויה לא נעימה, אבל היא עוברת תוך מקסימום שבועיים. אפשר למצוא המון סיבות ותרוצים למה אנחנו לא חייבים לשמור בידוד. ואפשר רגע אחד להיות שותפים להצלת חיים אמיתית. לחנך את ילדינו לערבות הדדית, לכבוד האחר ולשמירה על החיים. הבדיקה לוקחת בדיוק שניה ואי הנעימות שוות ערך אולי לצביטה קלה. גם זה לא תמיד...
אובדן של אדם קרוב, או הידיעה כי מישהו חלה בגללך, קשה פי כמה וכמה מבידוד של שבועיים...
יתכן והדברים קשים לקריאה. אבל נכתבים בדם ליבי ובתפילה שנזכה בקרוב לצאת ממסע היסורים הזה.
מאחלת בריאות איתנה לכולם ורק בשורות טובות.

ואם יהיה מישהו אחד שיקרא את הדברים ויבין את ההשלכות של חובת הבידוד והבדיקה. יהיה זה לרפואתה.

בד"ה: מרת שלווה זלפריינד ע"ה (בת 64) מגני הדר בפ"ת נפטרה לאחר שחלתה בנגיף הקורונה אמו של הגראמן והעסקן האלעדי ר' מוטי זלפרויינד.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2020 15:48 לינק ישיר 

אין במה לסנגר על איש כזה
זה נכון גם אם הוא נוהג כך כלפי אנשים ברחוב שאינם מודעים לסכנה הסביבתית, ונכון פי כמה כאשר מדובר בלעשות דין לעצמו כשהוא בשטח פרטי של אדם אחר שמבקש ממנו להתנהג בהתאם.

אך זכור לי שפורסם בזמנו שאחד מבני הבית נדבק בנגיף במהלך השבעה, אז מי המדביק?

מקור

תוקן על ידי נוירולוג ב- 17/07/2020 15:48:02

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2020 15:37 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

הוא לא בן אדם, זה בטוח.

אבל למה האבלים לא אמרו לו בתוקף שאם הוא לא מלביש מסיכה אז שלא ישהה שם.

אני מבין שזה לא נוח, אבל אם אשה היתה נכנסת בלבוש לא צנוע בעליל, הם היו עושים אותו דבר.

במידה והסיפור הוא כמו שפלדלפי מספר.
תמניא: הוא לא בן אדם זה בטוח.
הוא רוצח וגזלן!

יש לך טענות על הקורבן?! למה נתנו לו?!
מה רצית שיעשו לו?
חבל באמת שלא שברו לו את העצמות.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2020 15:23 לינק ישיר 

אני לא מבין דבר אחד.
עזבו כן קורונה, לא קורונה, נניח שהכל שטויות במיץ.
אבל איזה מין בנאדם נכנס לבית של אדם אחר ומסרב לבקשה מפורשת של בעל הבית שלא לעשות משהו שמפריע לו??
אם אני מעשן, ואפילו חושב שהעישון בריא מאוד, האם יעלה על הדעת שאכנס לבית של מישהו שיבקש במפורש שלא אעשן בביתו - ואסרב לדבריו?
לא נתפס. אינו מן היישוב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2020 14:33 לינק ישיר 

הוא לא בן אדם, זה בטוח.

אבל למה האבלים לא אמרו לו בתוקף שאם הוא לא מלביש מסיכה אז שלא ישהה שם.

אני מבין שזה לא נוח, אבל אם אשה היתה נכנסת בלבוש לא צנוע בעליל, הם היו עושים אותו דבר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/7/2020 14:31 לינק ישיר 

אם הוא לא מאמין בקורונה איך הוא נמצא חיובי?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > רוצחים וגזלנים מסתובבים ברחובות !!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext