בית פורומים בחדרי חרדים

חולים חרדים מארה''ב שהחלימו מהקורונה מדווחים על נשירת שיער

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-19/7/2020 23:04 לינק ישיר 
חולים חרדים מארה''ב שהחלימו מהקורונה מדווחים על נשירת שיער

לה''ו. מאמל''ק: ניצלו את הקורונה לעשות תספורת לקוקו בצידי הפנים, וסידור זקן, והשתמשו באחלה תירוץ שבעולם. ועכשיו לכתבה.

דיווחים שהגיעו בעיקר מארה"ב מחולים שהחלימו, מלמדים שהם חווים נשירה ודילול בשיער דבר שמתבטא בזקן ובפיאות • האם אכן זוהי השלכה נוספת של המחלה שנזקיה עלומים עדיין?

https://www.bhol.co.il/news/1118704

בשבוע האחרון פורסמה רשימה של פגיעות להן גורמת מחלת הקורונה כאשר בין השאר מנו החוקרים, שהתבססו על נתונים שנלקחים בימים אלו מבתי החולים בהם טופלו ומטופלים חולי קורונה בכל העולם. בין היתר הצביעו החוקרים על פגיעה בריאות, בלב, ועל נזקים כמו חוש הריח שנפגם (תתרנות).

אך חולים חרדים שהחלימו מדווחים על השלכה נוספת של המחלה, שכרגע היא עלומה ונזקיה לא ברורים (חוקרים כתבו השבוע כי "ידרשו 25 שנה בכדי ללמוד ולהבין על הנזקים של המחלה לטווח הארוך"). לטענתם, רבים מהם חווים פגיעה בדמות נשירה של השיער, דבר שמתבטא בדילול של הפיאות והזקן.

מכמה דיווחים שקיבלנו, בעיקר מארה"ב שם הכתה המחלה בעצומה בגל הקודם, עולה כי חולים רבים שהחלימו מדווחים על התופעה, כשבתחילה היה נראה שמדובר בתופעה שולית אך מיום ליום מתברר שהתופעה רחבה בהרבה מכפי שנדמה. "אצלי בביה"כ", כתב לנו אחד מהם, "חזרו רבים שחוו את המחלה בצורה קלה או סבוכה, ואנו מגלים שרבים חזרו עם שיער מדודלדל מאד".

האם יתכן שיש קשר אפשרי לקורונה? ביררנו אצל רופא, ולדבריו הדבר אפשרי אם כי מדובר בסיכוי קלוש. הוא מוסיף כי ודאי שכל עוד הדברים לא הוכחו מחקרית אי אפשר להסיק על פיהם מסקנות. למרות זאת, אנו מפרסמים את הנתון הזה תוך הסתייגות שמדובר בדיווח גרידא ולא במחקר מבוסס.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2020 23:33 לינק ישיר 

זה כנראה בגלל תוספת כלור במקוואות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2020 23:44 לינק ישיר 

אמרו כל הזמן שלזקנים הקורונה יכול להיות מסוכן

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי תמניא_אפי ב- 20/07/2020 00:07:39

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/7/2020 23:53 לינק ישיר 

עזבו .היום קראתי שיתכן שתהיה פגיעה בפוריות הגבר.
נראה לי נושא שיכול יותר להשפיע בציבור החרדי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2020 02:23 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:

עזבו .היום קראתי שיתכן שתהיה פגיעה בפוריות הגבר.
נראה לי נושא שיכול יותר להשפיע בציבור החרדי.

נו.. זה הכל בשביל צמצום הילודה בעולם בכלל ובציבור החרדי בפרט... פיעאב ג'יאע

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/7/2020 02:27 לינק ישיר 

הרי זה מה שביל גייטס תכנן... "דלדול הילודה"... 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > חולים חרדים מארה''ב שהחלימו מהקורונה מדווחים על נשירת שיער
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext