בית פורומים בחדרי חרדים

מעורר השראה: הילדים שתופסים את הקורונה כמו מלחמה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/7/2020 10:59 לינק ישיר 

לדאוג להורים כמו במלחמה

עברי הרשקוביץ הוא בוגר כיתה ז' בישיבת בני עקיבא חדרה, בן בכור ואח לחמישה, שהחליט לצאת במיזם ביתי שכל אחד יכול לאמץ אם רק יבחר בכך. על בסיס מימרת חז"ל הגורסת "עניי עירך קודמים" החליט עברי לסייע להוריו עד הסוף ולהפוך לצלע הורית כמעט לכל דבר. "אם מישהו היה מספר לי לפני שנה או אפילו חצי שנה שבית הספר שלי הולך להיסגר ואני יוצא לחופש של שנה, אני חושב שהייתי מנשק לו את הרגליים", מחייך עברי. "בחלומות הכי ורודים שלי לא הייתי חולם שזה יקרה. בהתחלה זה באמת היה כיף גדול, אבל לאט לאט ראיתי את ההורים שלי מלהטטים בין עבודה, בית וילדים.

לכתבה המלאה>
הקליקו חינם בקבוצת 'דברים טובים לדתיים' בפייסבוק

"הבנתי שבשבילם החופש פחות כיף ויותר סיוט והתחלתי להיכנס מתחת לאלונקה, לעשות בייביסיטר וכאלה". עברי לקח את העניינים לידיים בחופש הכפוי, וזה לא נגמר שם, כמו שהבנתם. "כשהתחיל החופש הגדול השני הבנתי שיש פה משהו גדול יותר וצריך לרתום את הנערים בגילי לסייע להורים שלהם".

איך חשבת על זה?

"אני עוד לא נולדתי כשהיו מלחמות, אבל סיפרו לי שתמיד הנוער התגייס לעזור. סבתא שלי סיפרה לי שהיא צבעה פנסים של מכוניות במלחמת ששת הימים. הבנתי שהקורונה היא המלחמה שלנו,
לכתבה המלאה>
הקליקו חינם בקבוצת 'דברים טובים לדתיים' בפייסבוק

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/7/2020 16:49 לינק ישיר 

מסכן. לא הסבירו לו שזה כמו שפעת?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מעורר השראה: הילדים שתופסים את הקורונה כמו מלחמה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext