אני לא רואה מדוע כשמישהו רוצה ומעוניין לקבל עזרה בנטייתו המינית :יש לאסור זאת .בה בעת, שניתנים טיפולים רפואיים כאלה ואחרים, להפיכת "מעשה בראשית"
האחריות של גורמי הרפואה והרווחה היא פיקוח. כמו שאין מאפשרים להומאופתים לקרוא לעצמם רופאים ולטפל במחלות קשות וכמו שאין מאפשרים לכל אחד לעשות ככל העולה על רוחו. כך כאן גורמי הרפואה מבינים שיש כאן נזק ואין כאן תועלת מוכחת ולפיכך לאסור. ולאפשר ניתוח לשינוי מעשה בראשית כשלדעתם אין נגרם בכך נזק.
ברור שאין לתת לכל אחד לשחק בנפש האדם, אבל אני הבנתי שגם לאנשי מקצוע יהיה אסור לעסוק בעניין?
אני לא רואה מדוע כשמישהו רוצה ומעוניין לקבל עזרה בנטייתו המינית :יש לאסור זאת .בה בעת, שניתנים טיפולים רפואיים כאלה ואחרים, להפיכת "מעשה בראשית"
האחריות של גורמי הרפואה והרווחה היא פיקוח. כמו שאין מאפשרים להומאופתים לקרוא לעצמם רופאים ולטפל במחלות קשות וכמו שאין מאפשרים לכל אחד לעשות ככל העולה על רוחו. כך כאן גורמי הרפואה מבינים שיש כאן נזק ואין כאן תועלת מוכחת ולפיכך לאסור. ולאפשר ניתוח לשינוי מעשה בראשית כשלדעתם אין נגרם בכך נזק.
תוקן על ידי מושגים ב- 22/07/2020 15:11:32
גורמי הרפואה מבינים? ממש לא! גורמי הרפואה מאמינים? בהחלט שכן!
ההבדל בגישת המומחים בין טיפולי המרה להמרה בפועל הוא אותו הבדל בגישת רשויות החוק בין ימין לשמאל
תוקן על ידי מושגים ב- 22/07/2020 15:11:32
ה"מפתח" הוא המילה האחרונה "לדעתם"!!!
מי יןדע כמה התאבדויות ונזקים קרו אחרי ניתוחים לשינוי מין? אולי אפילו שנים לאחר מכן, בזמן שאם היו עוברים טיפולים פסיכולוגיים נאותים קודם, היו נמנעים וחוזרים לחברה באופן נורמלי? בדיוק כפי שמכריחים מנותחי קיצור קיבה, כחלק מתהליך ההכנה, לעבור טיפול כזה?
ברור שזה חוק להטב"י שבא להגן על הסטייה שלהם מכל ניסיון לגעת בהם ובסטייתם, ותו לא!
נושא ההתאבדויות לאחר ניתוחים כאלו שווה מחקר. אינני יודע לענות על זה.
אם אין איסור, סביר להניח שהגיעו למסקנה שאין נזק.
אפשר לראות בנושאים עקרוניים אחרים כמו פונדקאות שבוודאי הלהטבים היו מאד רוצים שזה יהיה חוקי בארץ. וזה לא. לדעתי אין כאן ענין לרצות את הלהטבים. אלא ענין אתי מוסרי ומקצועי נטו.