בית פורומים בחדרי חרדים

סדום זה כאן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/7/2020 13:04 לינק ישיר 
ירו_שלמי

מושגים כתב:
מה כל הרחש בחש?
כל נושא טיפולי המרה כמעט ואולי בכלל לא קיימים בציבור החרדי, ולא בכדי.

העולם האקדמי הוא היחיד שבו נדרשות הוכחות אמפיריות.
ראו למשל מה קורה עם החיסונים לשפעת שאף על פי שהעולם כה זקוק לו, ויכול לחסוך המון מתים והמון כסף. אין מייצרים אותו עד שבטוחים כי החיסון אכן יעיל ורב תועלתו על נזקו.

הביטוי לצאת מהארון, אם זה כבוד גדול למה כל כך קשה לצאת מהארון?

שמרנים מכל הדתות בעיקר כאלו שיש להם לובי חזק במדינתם היו רוצים מאד לטפל בנטיות הפוכות, אך אינם מצליחים לשכנע את המחוקקים שהדבר מוסרי ויעיל.

כמה מפתיע שהמגזר הכי לא פלורליסטי פתאום מדבר בשם הפלורליזם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה אומר שהעולם האקדמי מחפש תרופה לנטיות הפוכות כשם שהוא מחפש תרופה לקורונה? (ככלל הפסיכולוגיה עדיין בחיתוליה, ההצלחה שלה מוגבלת בכל תחום, אני מאמין שלא ניתן להפוך נטיות, אבל ניתן להשפיע קצת, מדענים יכולים להתנות הנאה ורתיעה מכל אובייקט, התניה פאבלובית, ויש טוענים שזה אקטואלי גם לעניין זה).

ואגב, אף אחד לא מדבר בשם הפלורליזם, מבקשים רק מאלו שמאמינים בכך שלא יכפו את פלורליסטיותם באופן כל כך לא פלורליסטי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2020 13:04 לינק ישיר 

גלאגוזים כתב:

אף אחד לא מדבר בשם הפלורליזם.
[בדורנו זה ממש לא כבוד להיות כזה]
מותר גם לשמרנים להציב מראה מול עיני הצבועים מהפסבדו אקדמיה,
מול עיני לוחמי חרויות הפרט, ולזעוק כנגדם על הטרור המחשבתי.
ואגב, הציבור החרדי כבר מזמן הפסיק להלחם על שמירת היהדות של
הפרט החילוני, הוא הפנים שלדאבוננו אין לזה הרבה סיכוי.
היחידים שנלחמים בכח הזרוע לכפות את אי אמונתם על אחרים, הם
אלו שאתה מייצגם פה, אלו הקוראים לעצמם 'אנשי חופש', שביד אחת 
עם זרועות הממסד השיפוטי מנסים לכפות עלינו את אורח חייהם המופקר.

מי כופה עליך את אורח חייו המופקר???

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2020 13:11 לינק ישיר 
ירו_שלמי

מושגים כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

מי שאוסר עליי לעזור לבן שלי להתמודד באופן הבריא ביותר נפשית, לפי תפיסת העולם שלי, עם הבעיות הכי רגישות בעולם.

(ושוב, צריך פיקוח, אבל לא לאסור כל נסיון באופן גורף מתוך כפיה מפורשת על כל מי שהנטיה שלו קצת שונה - להפוך לחילוני).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2020 13:15 לינק ישיר 
מצדרביעי

מושגים כתב:

העולם האקדמי הוא היחיד שבו נדרשות הוכחות אמפיריות.
ראו למשל מה קורה עם החיסונים לשפעת שאף על פי שהעולם כה זקוק לו, ויכול לחסוך המון מתים והמון כסף. אין מייצרים אותו עד שבטוחים כי החיסון אכן יעיל ורב תועלתו על נזקו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

נדרשות הוכחות אמיפיריות, אלא אם כן זה נגד "עיקרי הדת" על פיהם אסור ב"יהרג ואל יעבור" לטעון שמי שיש לו נטייה הפוכה כדאי לו לנסות לשנות אותה...

וכשפוגעים בעיקרי הדת של הפרוגרסיבים, הקנאות והפונדמנטליזם שלהם הרבה יותר מסוכנים בדרך כלל, הן משום שבשונה מהדתות שכבר למדו איכשהו להתנהל מול מתנגדיהם, הפרוגרסיביות היא דת חדשה, והן משום שדת שמגיעה כביכול "מתוך האדם" נוטה לפונדמנטליזם הרבה יותר מאשר דת המכירה במישהו ש"מחוץ אלינו".
להרחבה:

https://iyun.org.il/sedersheni/%d7%96%d7%9e%d7%9f-%d7%97%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa%d7%a0%d7%95-%d7%97%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%a1%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%aa-%d7%a7%d7%a8%d7%91%d7%94/

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2020 13:35 לינק ישיר 
גלאגוזים

מושגים כתב:

אלו שכופים עלינו להשתתף באירועי זמר מעורבים, למשל.
אלו שאוסרים עלינו לקיים אירועי דת כהלכה בשטח ציבורי השייך גם לנו.
אלו שרוצים לכפות על מי מאיתנו שהחליט להתגייס, לשרת ביחידות משותפות,
במטרה להסיט אותנו מאורח חיינו*. 
אלו שלא מאפשרים לנו גילוי יהדותנו בפרהסיא.

*ראה כאן ראיון עם אחד ממובילי הכפיה:

https://www.inn.co.il/News/News.aspx/444584

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2020 13:47 לינק ישיר 

ירו_שלמי כתב:

מושגים כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

מי שאוסר עליי לעזור לבן שלי להתמודד באופן הבריא ביותר נפשית, לפי תפיסת העולם שלי, עם הבעיות הכי רגישות בעולם.

(ושוב, צריך פיקוח, אבל לא לאסור כל נסיון באופן גורף מתוך כפיה מפורשת על כל מי שהנטיה שלו קצת שונה - להפוך לחילוני).

ברגע שיהיה פיקוח. לא יהיו יותר "טיפולי המרה". בגלל שזה פייק אחד גדול. וחוץ מהתעללות בבני אדם אין שם כלום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/7/2020 14:01 לינק ישיר 
מצדרביעי

חריף_ומקשה כתב:

מושגים כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

ברגע שיהיה פיקוח. לא יהיו יותר "טיפולי המרה". בגלל שזה פייק אחד גדול. וחוץ מהתעללות בבני אדם אין שם כלום.

אני ממתין שתענה לשאלות ששאלתי אותך באשכול אחר האם ברור לך מה בדיוק הכוונה טיפולי המרה ומה החוק רוצה לקבוע?

בנוסף, הראיתי שם את נייר עמדה של הסתדרות הפסיכולוגים שטוען שלא כדבריך אבל כנראה שאתה יודע יותר טוב מהם...

https://www.bhol.co.il/forums/topic.asp?topic_id=3167184

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > סדום זה כאן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.