ישראל גליס בחצות בסקופים: הפגנות בלפור הפכו לאטרקציה לבחו"י וזה אסון חינוכי. זה קורה כי לצערי ישנם ראשי ישיבות שירשו את התפקיד אבל אין להם יכולת חינוכית והמשמעת רופפת. כשיש וואקום כזה מוקדי ההפגנות הפכו למקום בילוי מסוכן.
לא שהוא איזה רשכבה"ג, אבל בתכלס כל מי שנחשף לתיעודים מההפגנות בבלפור יכול היה לראות את התופעה הרחבה ולהסיק את המסקנות.
נ.ב. משעשע שהיו אנשי תקשורת חילונים שכחלק מהנדסת התודעה והתעמולה שהם עושים, לקחו את העובדה שהרבה בחורי ישיבות בילו בהפגנות הללו וציינו שזו לא מחאה פוליטית של אנשי שמאל, ולראיה גם הרבה חרדים היו.
נשלח ב-27/7/2020 01:15
מה חשבתם שיקרה?
תסגרו עוד כמה ישיבות בגלל אחד שנבדק ויצא חיובי. ותקבלו עוד מסה של בחורים בכל הפגנה
עד עכשיו היו הפגנות כמדי יום ביומו כיכר השבת בר אילן שמואל הנביא בגין הרב בנימין פרידמן שליט"א שהיה עצור למעלה ממאה ימים
כיון שהשתחרר עברו הבחורי ישיבות לבלפור
נשלח ב-27/7/2020 03:21
אין לזה כמעט שום קשר לקורונה והישיבות הסגורות
תגידו לי באיזה פלנטה אתם חיים?
לא ראיתם כמה כאלו היו רגילים לבלות בכנסת בצפיה בדיונים ללא שום קשר לקורונה?
אתם באמת מצפים שכל עשרות אלפי הבחורים החרדים יהיו סגורים בישיבות יומם ולילה
חלמא טבא חזית
נשלח ב-27/7/2020 03:37
אניכברחוזר כתב:
אין לזה כמעט שום קשר לקורונה והישיבות הסגורות
תגידו לי באיזה פלנטה אתם חיים?
לא ראיתם כמה כאלו היו רגילים לבלות בכנסת בצפיה בדיונים ללא שום קשר לקורונה?
אתם באמת מצפים שכל עשרות אלפי הבחורים החרדים יהיו סגורים בישיבות יומם ולילה
חלמא טבא חזית
דברי טעם והיגיון.
נשלח ב-27/7/2020 08:16
לפני שנים הייייתי צריך לעבור ברחוב יפו כמה ערבים בשבוע, כל פעם שהיה משחק ששודר בטלוויזיה כל הקיוסקים וחנויות המזון היו מלאות בבחורי ישיבה, כך שאני לא בטוח שזה קשור לקורונה
נשלח ב-27/7/2020 09:26
ירו_שלמי
תמניא_אפי כתב:
מה חשבתם שיקרה?
תסגרו עוד כמה ישיבות בגלל אחד שנבדק ויצא חיובי. ותקבלו עוד מסה של בחורים בכל הפגנה
הוא שטן הוא יצה"ר הוא מלאך המוות, אתם דואגים להחיות ולקיים את הגל השני, לישיבות אין סיכוי כשבכל השטיבלאך מסתובבים חולים שלא נבדקים, ואז נסגרים ישיבות ואתם בשלכם "למה לסגור ישיבות, תמשיכו את הישיבות והדביקו את כולם, אולי במלוניות מצבם הרוחני ישתפר פלאים..". תהרגו את עצמכם ואת זקניכם, אך אל תטיפו לנו מוסר.
נשלח ב-27/7/2020 12:42
אני מהמר שמדובר בבחורי ישיבה עם חליפות קצרות...... רובם באים להפגנות ללא חליפה כלל
נשלח ב-27/7/2020 19:38
מאור_עינים כתב:
עד עכשיו היו הפגנות כמדי יום ביומו כיכר השבת בר אילן שמואל הנביא בגין הרב בנימין פרידמן שליט"א שהיה עצור למעלה ממאה ימים
נשלח ב-27/7/2020 22:09
אגב, יש גם הפגנות הערב בירושלים? "שואל בשביל חבר" שמחפש תעסוקה:)
נשלח ב-28/7/2020 07:45
מאור_עינים כתב:
הרב הגאון החרמנון? זה שממש מפנטז על השוטרת ממולו, תוך שהוא צועק "בחורי ישראל אינם הפקר" ומתכוון שהוא מאותם בחורי ישראל שהשוטרת מפקירה אותו וצריכה לטפל בו?