| נשלח ב-27/7/2020 18:59 |
|
| |
שאלה נכבדה לשלוחי הנכבדים גפני את דרעי
שמענו היום מפי הדוברים ליחסי ציבור כי התועדתם עם שר הבריאות בתביעה להגדלת מספר המתפללים כמו במסעדות
ושאלה קטנה לי האם הדיון על מספר המתפללים תלוי בלובי הפסול של בעלי המסעדות או שהוא דיון לגופו של ענין, מסוכן להגדיל או לא?
האם לא יהיה יותר קידוש ה' באמירה מפי נציגים חרדיים כי : למרות שזכותנו לתבוע את הגדלת מספר המתפללים בגלל המסעדות, אנחנו נמנעים מכך, ודורשים את השארת ההגבלה בעינה, לא בגלל זלזול בתפילה ולימוד, אלא בגלל החשיבות של שמירת נפשות .
או שאני טועה והכל...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2020 23:25 |
|
| |
כי החרדים חושבים שאפשר להתפלל במניינים של 50 עד מאה כמובן שזה תלוי בגודל הבית כנסת
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2020 23:09 |
|
| |
תגובת גפני: כל היום אני מתעסק בזה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-27/7/2020 19:42 |
|
| |
| אליהו1000 כתב: |  | שאלה נכבדה לשלוחי הנכבדים גפני את דרעי
שמענו היום מפי הדוברים ליחסי ציבור כי התועדתם עם שר הבריאות בתביעה להגדלת מספר המתפללים כמו במסעדות ושאלה קטנה לי האם הדיון על מספר המתפללים תלוי בלובי הפסול של בעלי המסעדות או שהוא דיון לגופו של ענין, מסוכן להגדיל או לא?האם לא יהיה יותר קידוש ה' באמירה מפי נציגים חרדיים כי : למרות שזכותנו לתבוע את הגדלת מספר המתפללים בגלל המסעדות, אנחנו נמנעים מכך, ודורשים את השארת ההגבלה בעינה, לא בגלל זלזול בתפילה ולימוד, אלא בגלל החשיבות של שמירת נפשות .או שאני טועה והכל... |
|
לה''ו. תשובה למצביע הסדרתי הבזוי עלינו אליהו1000. הצבעת לנו כמו כל עדר הכבשים. לכן נא שמור על השקט. או ש... תגיע למצב של ''שתיקת הכבשים'' וד''ל, ואכמ''ל!
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי hot_trend ב- 27/07/2020 19:43:24
|
|
|
|
|