|
|
| נשלח ב-28/7/2020 00:10 |
|
| |
נכונה השמועה לגבי הסדרה היהודים באים ?
רצה ברשת ידיעה שבעונה הבאה של סדרת הסאטירה ''היהודים באים'' הסדרה תעסוק בקוראן ובמוחמד ?! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2020 10:15 |
|
| |
a_smithee
| מושגים כתב: |  | | רודףסמלים כתב: |  |
| בקיצר כתב: |  | שארלי הבדו? מי אלו? |
|
עיתון צרפתי שהתפרסם בעקבות קריקטורה של מוחמד שדעאש מסיר את ראשו (בעקבות התמונות המזעזעות בשנים הללו).
בעקבות הקריקטורה, נכנסו מחבלים צרפתיים מוסלמים ורצחו 13 בבניין העיתון.
|
|
אינני מצפה מצרפתים (נוצרים ולמצער לא מוסלמים) שיכבדו את הדת המוסלמית. אני כן מצפה מיהודים שיכבדו את הדת היהודית, (הדת המקורית, היזהרו מחיקויים...) או לפחות את אחיהם היהודים שתוכנית זו פוגעת בציפור נפשם.
|
|
בשארלי הבדו היה הרבה לעג לנצרות (כנראה יותר מאשר לאסלאם) וגם ליהדות כתבי העיתון לא הגדירו עצמם כנוצרים, היו שם גם כאלו עם רקע מוסלמי (שגם לא הגדירו עצמם כמוסלמים)
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2020 10:08 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2020 02:46 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
| hot_tr כתב: |  |
| רודףסמלים כתב: |  |
|
עיתון צרפתי שהתפרסם בעקבות קריקטורה של מוחמד שדעאש מסיר את ראשו (בעקבות התמונות המזעזעות בשנים הללו).
|
|
אינני מצפה מצרפתים (נוצרים ולמצער לא מוסלמים) שיכבדו את הדת המוסלמית. אני כן מצפה מיהודים שיכבדו את הדת היהודית, (הדת המקורית, היזהרו מחיקויים...) או לפחות את אחיהם היהודים שתוכנית זו פוגעת בציפור נפשם.
תוקן על ידי מושגים ב- 28/07/2020 13:25:30 |
|
לה''ו. ליהודים שזה ''בציפור נפשם'', לא אמורים לצפות. ואם צפו, שיפנו למי שמממן. ומי שמממן זה היה תאגיד ''כאן''- רשות השידור. מי שמממן את 'כאן' זה המדינה, וחברות שמפרסמות. ומי יושב על השיבר של ועדת הכספים?! חרדי! ומי צורך מהחברות שמפרסמות?! שוב, חרדים! אז, חרדים יקרים, נא הפסיקו לממן דברים שהם ''בציפור נפשנו''...
|
|
למה יהודים מסורתיים שזה בציפור נפשם לא אמורים לצפות?
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2020 18:15 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
|
|
|
|
לה''ו. ליהודים שזה ''בציפור נפשם'', לא אמורים לצפות. ואם צפו, שיפנו למי שמממן. ומי שמממן זה היה תאגיד ''כאן''- רשות השידור. מי שמממן את 'כאן' זה המדינה, וחברות שמפרסמות. ומי יושב על השיבר של ועדת הכספים?! חרדי! ומי צורך מהחברות שמפרסמות?! שוב, חרדים! אז, חרדים יקרים, נא הפסיקו לממן דברים שהם ''בציפור נפשנו''...
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2020 18:13 |
|
| |
|
|
|
|
לה''ו. ליהודים שזה ''בציפור נפשם'', לא אמורים לצפות. ואם צפו, שיפנו למי שמממן. ומי שמממן זה היה תאגיד ''כאן''- רשות השידור. מי שמממן את 'כאן' זה המדינה, וחברות שמפרסמות. ומי יושב על השיבר של ועדת הכספים?! חרדי! ומי צורך מהחברות שמפרסמות?! שוב, חרדים! אז, חרדים יקרים, נא הפסיקו לממן דברים שהם ''בציפור נפשנו''... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/7/2020 18:04 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  |
חחחח אין להם אומץ לעשות אפילו רק פרק אחד על האיסלם ומוחמד
|
|
דבר אחד ברור הפרק הראשון יהיה הפרק האחרון . מעניין איזה מהומות יקימו בני דודנו המוסלמים ובתמיכת אנשי השמאל ''הנאורים'' נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2020 13:25 |
|
| |
|
|
|
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי מושגים ב- 28/07/2020 13:25:30
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2020 13:03 |
|
| |
לא הייתי רוצה להשתייך לאומה שכורתים ידיים לגנבים, רוצחים להטב"ים, שנושאים כמה נשים, שמלים נשים, שטובחים על כבוד המשפחה ועוד ועוד. *מבלי להיכנס לתוכנית ההיא הראויה לכל גינוי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2020 12:42 |
|
| |
|
עיתון צרפתי שהתפרסם בעקבות קריקטורה של מוחמד שדעאש מסיר את ראשו (בעקבות התמונות המזעזעות בשנים הללו). בעקבות הקריקטורה, נכנסו מחבלים צרפתיים מוסלמים ורצחו 13 בבניין העיתון. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2020 09:53 |
|
| |
שארלי הבדו? מי אלו?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2020 09:50 |
|
| |
חבורה של שוטים שאיבדו את עולמם המבזים את הבורא ואת נביאיו. כדאי להם באמת לעשות סדרה על האיסלם אולי מיתתם בידי ישמעאל תהיה כפרתם.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2020 07:39 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2020 07:27 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-28/7/2020 00:37 |
|
| |
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|