חחחחח גם כן סימן זה אותו ירח שאת והוא רואים כל יום גם אותה שמש זורחת עליכם מסקנה: נשמתך התאומה קיימת בוודאות ויפה לך שיש לך כח אחרי הצום לעשות הליכה ... עכשו מבינים איך את ככה רזה
בס"ד
חחחח
לא חשבתי עלזה...הבאת לי זווית חשיבה חדשה על בן זוגי לעתיד
ז"א שאני יכולה לתקשר איתו דרכם?
את יודעת לפעמים זה מצחיק לחשוב ש... בדיוק כמונו יש מישהו שהוא נשמתנו התאומה,בארץ/בגלובוס שיושב וחושב מתי הוא יכיר אותנו...
לפעמים אנחנו נוטים לחשוב כיחידים ושוכחים שיש מישהו שחש בדיוק כמונו מעבר לנהר
נ.ב
כן הייתי מותשת מהצום אבל למדתי משהו מהכלב, כמו שכלב חייב לצאת לטייל כל יום ואם לא הוא נובח ו"משתגע" כך אנחנו לפעמים מרגישים באסה, ולא מבינים שזה בגלל שלא "השתחררנו".... כך שלמרות שאין לי מה "לשמור" במשקל/להוריד, עדיין אני משתדלת לצאת,כמעט כל יום, כדי להתרענן ולחזור עם חיוך
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 31/07/2020 02:13:49
נשמה תאומה זה עד שפוגשים את הנשמה התאומה הבאה
בס"ד
חח אממ לא בדיוק...
איך אמרו בסרט "מפלצת של מלון": "האדם חווה פעם אחת בחייו זינג" (רגש התאהבות מיוחד)
אני מקווה מאד שזלא אמיתי...כי הרגשתי אתזה כלפי הבן אדם הכי לא מתאים לי שכלית ביקום
המבשלת הכינה לך ?? אבל פירה לא טוב בהקפאה , אז היא באה בערב הצום ?? מעניין .. או שזה אמא שלך ..מעניין אותי איך זה עובד עם המבשלת , כמה כסף היא לוקחת לשעה , כמה פעמים היא באה בשבוע , איך האוכל שלה ?? פשוט גם לי לפעמים בא מבשלת שתכין לי אוכל כשאני חוזרת מהעבודה :)
לא חחח השותף שלי הכין. אני משלם לפי חמגשיה. עשר שקל לכל אחד. ולמה לא, תתפנקי. מחקרים מראים שאנשים מאושרים יותר כשהם מוציאים כסף על שירותים מאשר על מוצרים
חחח כן , האמת היא שהתחלתי לחבב את המסיכה , זה נח לי שאני מכוסה , מרגיש לי כזה מוגן ונקי ... אחרי הקורונה נראה לי אני אשאיר אותה קצת איתי , זה גם נחמד שאת יכולה להסתיר את הרגשות שלך ככה לפעמים .... נגיד הייתי בטיפול לייזר כואב והיה לי נח שהיא לא ראתה את כל הפרצופים שעשיתי :) מה שמפריע זה כשאת פוגשת אנשים ואומרת להם שלום והם לא רואים את החיוך שלך וקשה גם לתקשר ככה עם מוכרים בחנות ..
נשלח ב-2/8/2020 03:43
סתםבחור כתב:
חייכנית770 כתבה:
סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
אמממ זה מרגיש כאילו היה לפני שנים. פירה מוקרם עם חמאה סולומון טעים ומגש פיצה וביצה עם אפרנשלח מהאנדרואיד שלי
וואו איזה טעים זה נשמע .. מגרה איך אתה מכין את זה ??
המבשלת הכינה לך ?? אבל פירה לא טוב בהקפאה , אז היא באה בערב הצום ?? מעניין .. או שזה אמא שלך .. מעניין אותי איך זה עובד עם המבשלת , כמה כסף היא לוקחת לשעה , כמה פעמים היא באה בשבוע , איך האוכל שלה ?? פשוט גם לי לפעמים בא מבשלת שתכין לי אוכל כשאני חוזרת מהעבודה :)
לא חחח השותף שלי הכין. אני משלם לפי חמגשיה. עשר שקל לכל אחד. ולמה לא, תתפנקי. מחקרים מראים שאנשים מאושרים יותר כשהם מוציאים כסף על שירותים מאשר על מוצרים
בס"ד
איזה יופי...סוף סוף שומעים שאתה בעד פינוק
אז מתי כל העסק הזה התחיל?ואיך התחיל הרומן עם המבשלת?