בית פורומים בחדרי חרדים

התרופפות גדולה בלבישת מסיכות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-31/7/2020 10:06 לינק ישיר 
התרופפות גדולה בלבישת מסיכות

בהובלתם הברורה של בני הישיבות היקרים. אכן יומא דפגרא הוא זמן לפרוק עול ,זמן לטיולים משוגעים ובכלל לבעוט בכל מה שלמדו וכפו עליהם הר כגיגית במהלך הזמן. אם כן ודאי שעטיית מסיכה הרי זה מהג' עבירות חמורות שהזמן גרמן ומהם ילמדו וינהגו גם שאר הציבור.
בקיצור חבל שלא נשארתם בישיבות .מי צריך אתכם פה?
קישתא הבייתה ואל תצאו מהבית בלי מסיכה.
אגב לאלה שמורידים מסיכה מהאף הייתי קורא מתחכמים ולמתחכמים מגיע אפילו קנס כפול לדעתי .
גם לא אתפלא אם הקורונה המיובאת מהישיבות הביתה יביאו לצבע ארגמן בוהק באיזורים החרדיים וההמשך לא טוב בכלל...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/8/2020 15:34 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

אני נאלצתי לשהות ברחובות תל אביב לפני כמה ימים במשך חצי יום. לא ראיתי אפילו אדם אחד שלא עטה מסיכה על הפה והאף כפי החוק. כולם היו עם מסיכות.

חזרו בתשובה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2020 17:34 לינק ישיר 

אני נאלצתי לשהות ברחובות תל אביב לפני כמה ימים במשך חצי יום. לא ראיתי אפילו אדם אחד שלא עטה מסיכה על הפה והאף כפי החוק. כולם היו עם מסיכות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2020 14:17 לינק ישיר 

יוחנןש כתב:

כי מישהו (ציוני) החליט?

בזמן האחרון גם חוגים, שלא חשודים בציונות, הודו בחובת עטיית המסיכה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2020 13:34 לינק ישיר 

[ציטוט]

יש לי מדין שיש חובת מסיכה רק במרחים סגורים.
בכל אופן, כל עוד ההנחיה היא לעטות מסיכה גם במרחבים פתוחים, יש לציית לה, בין אם אתה חרדי ובין אם אתה חילוני, בין חסיד ובין ליטאי ...

נשלח מהאנדרואיד שלי

[/ציטוט]

אם זה אכן נכון שבכל המדינות אין חובת עטיית מסכה מרחב הפתוח - למה יש לציית לה?

כי מישהו (ציוני) החליט? מה אתה שרית?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2020 13:17 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:

גם חליפה וכובע לא נוח אבל זה מבינים וזה ראש בלטה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

לֶגַבַּי טעית...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2020 10:18 לינק ישיר 

יש לעיין אם במרחב הפתוח המסיכה כל כך נחוצה,יש הרבה מדינות שיש חובת מסיכה רק במרחים סגורים.
בכל אופן, כל עוד ההנחיה היא לעטות מסיכה גם במרחבים פתוחים, יש לציית לה, בין אם אתה חרדי ובין אם אתה חילוני, בין חסיד ובין ליטאי...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2020 09:39 לינק ישיר 

לדעתי הלא מלומדת לומדי התורה שמזלזלים בהנחיות הם לא לומדים ולא תורה ואפעס יש מקום לעיין אם הם חרדים בכלל או מחופשים .

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2020 07:22 לינק ישיר 
hhaavv

A_Smithee כתב:
במקום שאני נמצא מקפידים, נראה לי שרמת ההקפדה הולכת ועולה

לא יפה. הרסת לו את ההשמצה נגד לומדי התורה במחי עובדה. מתי תקלוט שרק תאוריה נחשבת והעובדות מיותרות לגמרי ואף מזיקות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2020 03:52 לינק ישיר 

גשרהמיתרים כתב:

הייתי ביום ו' בכרמיאל, עיר חילונית מובהקת עם מיעוט ליטאי, הסתובבתי באזורים המסחריים והתעשייתיים ואני מבחין שאני היחיד עם מסכה.

בשלב מסויים הגיע לפגישה נציג העיריה ברכב של השיטור העירוני וכן הוא היה עם מסכה על הסנטר.....

אתה פעם במקרה בכרמיאל אני המון באיזורים אם חילונים אפשר להגיד על בסיס יומיומי ולא אחת אני חש מוזר בזה שאני עם מסיכה ועוד יותר מכך על הפה והאף יחדיו,
רק שהמטורלל ההוא תמיד רואה סלקטיבית את החרדים כגרועים ובזה הוא לא שונה מהרבה אוכלי חרדים לתאבון,
השאלה היא על ההנהלה למה הם נותנים לזה במה,
אבל לצערי כבר הורגלנו שהם מעדיפים צרועים וזבים שמטנפים חרדים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2020 03:35 לינק ישיר 

הייתי ביום ו' בכרמיאל, עיר חילונית מובהקת עם מיעוט ליטאי, הסתובבתי באזורים המסחריים והתעשייתיים ואני מבחין שאני היחיד עם מסכה.

בשלב מסויים הגיע לפגישה נציג העיריה ברכב של השיטור העירוני וכן הוא היה עם מסכה על הסנטר.....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2020 01:35 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:

לא נעים להכנס לבית הכנסת .ממש לא נעים .כאילו אני נכנס לגוב אריות או לבור של נחשים ועקרבים. אולי כבר תעלו את המסכה על האף חתיכת אדיוטים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

לה''ו. צריך מסכות מיוחדות לכאלה שיש להם אף גבוה .
אני ממליץ על נילון נצמד...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2020 01:32 לינק ישיר 

במקום שאני נמצא מקפידים, נראה לי שרמת ההקפדה הולכת ועולה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2020 01:04 לינק ישיר 

משגיחבשער כתב:

ברכת_החמה כתב:
לא נעים להכנס לבית הכנסת .ממש לא נעים .כאילו אני נכנס לגוב אריות או לבור של נחשים ועקרבים. אולי כבר תעלו את המסכה על האף חתיכת אדיוטים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה ללא ספק נפגע קורנה,עצביך רופפים ואתה עלול לאבד שפיות לצמיתות,ולזה בדיוק חוששים כל אלה שממליצים להמשיך בשיגרה בלי חששות.
אבל באמת למה לך להיכנס לגוב האריות,אני אישית מתפלל רק במקום גדול שיש אפשרות לריחוק או מקום פתוח,האליל של המסכה לא יעזור לך אם תעמוד ליד חולה,ויש מבחר גדול של מנינים במקום פתוח בכל אתר ואתר

לא שמים את המסכה כדי לא להידבק

שמים אותה כדי לא להדביק

בזכות המסכה הבחור לא הדביק אחרחם

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/8/2020 00:51 לינק ישיר 

ברכת_החמה כתב:

נשלח מהאנדרואיד שלי

אתה ללא ספק נפגע קורנה,עצביך רופפים ואתה עלול לאבד שפיות לצמיתות,ולזה בדיוק חוששים כל אלה שממליצים להמשיך בשיגרה בלי חששות.
אבל באמת למה לך להיכנס לגוב האריות,אני אישית מתפלל רק במקום גדול שיש אפשרות לריחוק או מקום פתוח,האליל של המסכה לא יעזור לך אם תעמוד ליד חולה,ויש מבחר גדול של מנינים במקום פתוח בכל אתר ואתר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/8/2020 23:31 לינק ישיר 

אני קורא מכאן לפרופ' גמזו בבקשה להחמיר להחמיר ולהחמיר גם על בתי כנסת וגם על ישיבות. כולם משחקים בכאילו אבל לא ממש מקפידים. די עם המשחק הזה.
גם על החילונים יש הרבה טענות אבל מהם הרבה יותר קל לברוח ולהתרחק.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > התרופפות גדולה בלבישת מסיכות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext