נמצאת בבידוד קורונה , אז יש לי קצת זמן לפורום:)
אילו הפרשי גילאים הגיוניים לדעתכן.ם?
האם תצאו עם בן זוג שקטן מכן?
מה הפרש גילאים המקסימלי שלכם.ן?
נשלח ב-2/9/2020 11:16
בתתימן כתבה:
בתתימן
רציף כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
חחח כל אחד והטעם שלו. אגב בת תימן את צודקת, יצאתי עם בחורה שמדברת הרבה ולא מקשיבה וזה די מעצבןנשלח מהאנדרואיד שלי
חח מה זה משהו חדש ?? אל תדון על פגישה ראשונה , אולי זה מהתרגשות..חחח אני צודקת הרבה פה בפורום
תוקן על ידי בתתימן ב- 01/09/2020 13:16:03
אני אתן עוד צ'אנס בעזרת השם. מזל שיש את הפורום כך שאת יכולה לצדוק מידי פעםנשלח מהאנדרואיד שלי
קצת נחמה באמת אתמול הייתה לי שיחה טעונה אם הראש צוות שלי בין השאר היא אמרה לי את כל הזמן מנסה להצדיק את עצמך אחרתי לפגישה בTEAMS אז היא ממש כעסה, כי בגללי הפגישה החשובה נדחתה להיום (הפגישה החשובה, קרי: התייעצות עם המעצבת)אז נחמד לצדוק בין כל הטעויות שלי
הבעיה שאת פקחית ושנונה וגם חיננית, וקשה להתווכח אתך ולהכריע אותך
בס"דחחחח בשמחה... בטח שאבין אותך... גם אני כזוממש מתחשק לי לבקש שיוציאו חוק שיאפשר "חופש פולחן השעונים" , עבור האנשים שרוצים לחיות כמו בעבר עם שעון שמש....שהמנהל יתחיל לחפש את המחוגים בקומה 100....זה באמת לא כיף לקבל "על הראש"... ועוד לקבל באג, אלו הימים שאת מתחרטת שבכלל קראת למקצוע " הגשמה עצמית"אלא יותר מרגישה "דיכאונית עצמית"...אין לך שם איזה בחור שיושיע אותך מצרתך?
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 02/09/2020 01:57:27
תודה מתוקה, זה לא שקבלתי באג , זה חלק מהפיתוח שלי ומשהו לא זורם, זאת העבודה שלי לפתור באגים, אבל אני כן מרגישה סיפוק הבחור המעפן שיכול לעזור הוא אדם בן 50 שבדיוק יצא ליום עיון, משהו כזה....
איזו חוצפה שהוא יצא ליום עיון והשאיר אותך שם. תגידי מה הכוונה לפתור באגים? מה בדיוק העבודה?
בס"דחחחח בשמחה... בטח שאבין אותך... גם אני כזוממש מתחשק לי לבקש שיוציאו חוק שיאפשר "חופש פולחן השעונים" , עבור האנשים שרוצים לחיות כמו בעבר עם שעון שמש....שהמנהל יתחיל לחפש את המחוגים בקומה 100....זה באמת לא כיף לקבל "על הראש"... ועוד לקבל באג, אלו הימים שאת מתחרטת שבכלל קראת למקצוע " הגשמה עצמית"אלא יותר מרגישה "דיכאונית עצמית"...אין לך שם איזה בחור שיושיע אותך מצרתך?
תודה מתוקה, זה לא שקבלתי באג , זה חלק מהפיתוח שלי ומשהו לא זורם, זאת העבודה שלי לפתור באגים, אבל אני כן מרגישה סיפוק הבחור המעפן שיכול לעזור הוא אדם בן 50 שבדיוק יצא ליום עיון, משהו כזה....
נשלח ב-2/9/2020 03:57
חייכנית770 כתב:
אין לך שם איזה בחור שיושיע אותך מצרתך?
ובחורה לא יכולה להושיע כמו בחור?
נשלח ב-2/9/2020 01:54
חייכנית770
בס"ד
חחחח בשמחה... בטח שאבין אותך... גם אני כזו
ממש מתחשק לי לבקש שיוציאו חוק שיאפשר "חופש פולחן השעונים" , עבור האנשים שרוצים לחיות כמו בעבר עם שעון שמש.... שהמנהל יתחיל לחפש את המחוגים בקומה 100....
זה באמת לא כיף לקבל "על הראש"... ועוד לקבל באג, אלו הימים שאת מתחרטת שבכלל קראת למקצוע " הגשמה עצמית" אלא יותר מרגישה "דיכאונית עצמית"...
אין לך שם איזה בחור שיושיע אותך מצרתך?
נשלח ב-2/9/2020 01:39
בתתימן
חייכנית770 כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
חחח כל אחד והטעם שלו. אגב בת תימן את צודקת, יצאתי עם בחורה שמדברת הרבה ולא מקשיבה וזה די מעצבןנשלח מהאנדרואיד שלי
חח מה זה משהו חדש ?? אל תדון על פגישה ראשונה , אולי זה מהתרגשות..חחח אני צודקת הרבה פה בפורום
אני אתן עוד צ'אנס בעזרת השם. מזל שיש את הפורום כך שאת יכולה לצדוק מידי פעםנשלח מהאנדרואיד שלי
קצת נחמה באמת אתמול הייתה לי שיחה טעונה אם הראש צוות שלי בין השאר היא אמרה לי את כל הזמן מנסה להצדיק את עצמך אחרתי לפגישה בTEAMS אז היא ממש כעסה, כי בגללי הפגישה החשובה נדחתה להיום (הפגישה החשובה, קרי: התייעצות עם המעצבת)אז נחמד לצדוק בין כל הטעויות שלי
לא נעים כשהראש צוות כועס:( אגב לנסות להיות צודקת תמיד, זה מזכיר לי: מה אם בעלך הוא הלקוח שלך?נשלח מהאנדרואיד שלי
לא נורא, היום היא כבר נרגעה והייתה ממש נחמדה:) לפחות אני אלמד את הלקח עם האיחורים שלי:)ואני ממש לא מנסה להיות צודקת תמיד... בס"ד אז גם לך קשה עם השעון בבוקר?איזה מבאס זה לקבל "על הראש" בגלל איחורים... לא מספיק את בבאסה שיש שעון בעולם..עוד מציקים
יואו תודה על התגובה סוף סוף קצת אמפתיה בעולם הזה זה בהחלט היה קשה לי לקבל ממנה על הראש.... אני עדיין צריכה להירגע מכל הלחץ שיש לי בעבודה.. היום נתקעתי בבאג מעפן במיוחד מסוג הדברים שהיה אמור ללכת חלק רק לעשות copy paste ומשום מה זה לא עובד
נשלח ב-2/9/2020 01:23
חייכנית770
בתתימן כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
לא נעים כשהראש צוות כועס:( אגב לנסות להיות צודקת תמיד, זה מזכיר לי: מה אם בעלך הוא הלקוח שלך?
לא נורא, היום היא כבר נרגעה והייתה ממש נחמדה:) לפחות אני אלמד את הלקח עם האיחורים שלי:)
ואני ממש לא מנסה להיות צודקת תמיד...
בס"ד
אז גם לך קשה עם השעון בבוקר?
איזה מבאס זה לקבל "על הראש" בגלל איחורים... לא מספיק את בבאסה שיש שעון בעולם..עוד מציקים
נשלח ב-2/9/2020 00:54
בתתימן
חייכנית770 כתב:
בס"ד
תסמכי עליו...הוא קורא בקפה...
יש מצב שמשם הוא שולף את כל הידע שלו
נשלח ב-2/9/2020 00:50
בס"ד
תסמכי עליו...הוא קורא בקפה...
נשלח ב-1/9/2020 21:34
בתתימן
רציף כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
בתתימן כתבה:
בתתימן
סתםבחור כתב:
קצת נחמה באמת אתמול הייתה לי שיחה טעונה אם הראש צוות שלי בין השאר היא אמרה לי את כל הזמן מנסה להצדיק את עצמך אחרתי לפגישה בTEAMS אז היא ממש כעסה, כי בגללי הפגישה החשובה נדחתה להיום (הפגישה החשובה, קרי: התייעצות עם המעצבת) אז נחמד לצדוק בין כל הטעויות שלי
אין פיתרון .. ישבתי לידה בערך חצי שנה , אחכ עברתי מקום מסיבות אחרות לגמרי.. דווקא היו לה סיפורים מעניינים על אוקראינה ועל בעלה חח היא היתה ייצור רוסי קשוח ממש .. אין דבר יותר מפחיד מצעקות של רוסיים , עברתי את הדבר הזה שלש פעמים וזה לא מומלץ בכלל...
מהנסיון שלי, לא פעם הרוסים יש להם קול על הפנים, קול של סבתות, אבל נסבל למדי, לא צווחני...
האוקראינים הם נחמדים וטובים, יש להם אופי חזק, הרוסים הם שמרנים, לא בהכרח רעים וקשים
לא נעים כשהראש צוות כועס:( אגב לנסות להיות צודקת תמיד, זה מזכיר לי: מה אם בעלך הוא הלקוח שלך?
קצת נחמה באמת אתמול הייתה לי שיחה טעונה אם הראש צוות שלי בין השאר היא אמרה לי את כל הזמן מנסה להצדיק את עצמך אחרתי לפגישה בTEAMS אז היא ממש כעסה, כי בגללי הפגישה החשובה נדחתה להיום (הפגישה החשובה, קרי: התייעצות עם המעצבת) אז נחמד לצדוק בין כל הטעויות שלי