בית פורומים בחדרי חרדים

התנהלות מגעילה של פלאפון. היזהרו מהם!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/8/2020 16:48 לינק ישיר 

הייתי לקוח שלהם עד אתמול. לאחרונה הם הורידו את מהירות הגלישה דרסטית וב-2 הפעמים ששוחחתי עם השירות לא מצאו שום בעיה (גם שיקרו עלי פעם בבוטות לגבי המהירות הורדה) ולא שיפרו למרות איומיי שאעזוב.

עזבתי לגולן (חזרתי.. לא יודע למה עברתי בכלל. אולי היה מבצע בזמנו..) וחצי יום אחרי, מתקשרת אלי נציגה ואומרת "ראיתי שעזבת ורציתי לדעת למה. אמרתי לה שהכל במחשב שלהם ושחבל על זמנה. ביקשתי ממנה בהזדמנות הזו לומר לי אם אני מחויב להחזיר את הסים, ואם לא, יחייבו אותי במשהו (נראה לי ששילמתי עליו בהתחלה אבל הוט עשו לי פעם את המשחק הזה, אז רציתי להיות בטוח), ואז היא אמרה: "הבנתי אותך".. ו.. ניתקה לי בפרצוף!

הבנתם?!

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2020 00:04 לינק ישיר 

הרבה מנותני השירות במדינה נהיו קטסטרופה לאחרונה
כוונתי מאז תקופת הקורונה. לא יודע את ההסבר
גם בבנקים בסלולר ועוד
וכשהמצב גרוע, כרגיל השירות לציבור החרדי נדפק עוד יותר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2020 03:00 לינק ישיר 

אני רוצה להצביע גם על בעיה נוספת של פלאפון
שמתי לב לאחרונה שבכל מיני מקומות, נמוכים בעיקר כמו באולם תת קרקעי או מקלט, אין להם קליטה, בעוד לחברי שיש להם את אותו סוג טלפון כמו שלי, אך נמצאים בחברות אחרות, יש להם קליטה.
בעיה די גדולה כשבכל מיני מקומות אתם הופכים להיות לא זמינים בטלפון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2020 06:14 לינק ישיר 

אכן מאז התחילה הקורונה הקליטה בקו הפלאפון שלי ושל אשתי ידעה עליות ומורדות, בעיקר מורדות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2020 08:55 לינק ישיר 

muki28 כתב:

אכן מאז התחילה הקורונה הקליטה בקו הפלאפון שלי ושל אשתי ידעה עליות ומורדות, בעיקר מורדות.

זה מכוון! הם הורידו מהירות בגלל עומס כשכולם ישבו בבית משועממים ועם לימודי זום (זה לבד עילה לתביעה, כי לא עמדו בהתחייבות המהירות, אז היו אמורים להחזיר כסף), וכמנהג חזירים חשובים פה, ממשיכים עם זה גם כשהסיבה הסתיימה… ועוד יותר מנהג ישראלי, זה להיזכר בך רק אחרי שכבר עזבת..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2020 17:22 לינק ישיר 

אךטובוחסד כתב:

הייתי לקוח שלהם עד אתמול. לאחרונה הם הורידו את מהירות הגלישה דרסטית וב-2 הפעמים ששוחחתי עם השירות לא מצאו שום בעיה (גם שיקרו עלי פעם בבוטות לגבי המהירות הורדה) ולא שיפרו למרות איומיי שאעזוב.

עזבתי לגולן (חזרתי.. לא יודע למה עברתי בכלל. אולי היה מבצע בזמנו..) וחצי יום אחרי, מתקשרת אלי נציגה ואומרת "ראיתי שעזבת ורציתי לדעת למה. אמרתי לה שהכל במחשב שלהם ושחבל על זמנה. ביקשתי ממנה בהזדמנות הזו לומר לי אם אני מחויב להחזיר את הסים, ואם לא, יחייבו אותי במשהו (נראה לי ששילמתי עליו בהתחלה אבל הוט עשו לי פעם את המשחק הזה, אז רציתי להיות בטוח), ואז היא אמרה: "הבנתי אותך".. ו.. ניתקה לי בפרצוף!

הבנתם?!

בקו בקומה הכשרה זה לא היה קורה..
סימן שעדיף להישאר עם הכשרים של ועדת הרבנים..
מרבה נכסים מרבה דאגה..
(בציניות כמובן)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/8/2020 20:03 לינק ישיר 

זה לא רק הורדת מהירות אלא גם קליטה לשיחות

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > התנהלות מגעילה של פלאפון. היזהרו מהם!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext