| נשלח ב-4/8/2020 16:48 |
|
| |
התנהלות מגעילה של פלאפון. היזהרו מהם!
הייתי לקוח שלהם עד אתמול. לאחרונה הם הורידו את מהירות הגלישה דרסטית וב-2 הפעמים ששוחחתי עם השירות לא מצאו שום בעיה (גם שיקרו עלי פעם בבוטות לגבי המהירות הורדה) ולא שיפרו למרות איומיי שאעזוב.
עזבתי לגולן (חזרתי.. לא יודע למה עברתי בכלל. אולי היה מבצע בזמנו..) וחצי יום אחרי, מתקשרת אלי נציגה ואומרת "ראיתי שעזבת ורציתי לדעת למה. אמרתי לה שהכל במחשב שלהם ושחבל על זמנה. ביקשתי ממנה בהזדמנות הזו לומר לי אם אני מחויב להחזיר את הסים, ואם לא, יחייבו אותי במשהו (נראה לי ששילמתי עליו בהתחלה אבל הוט עשו לי פעם את המשחק הזה, אז רציתי להיות בטוח), ואז היא אמרה: "הבנתי אותך".. ו.. ניתקה לי בפרצוף!
הבנתם?!
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2020 00:04 |
|
| |
הרבה מנותני השירות במדינה נהיו קטסטרופה לאחרונה כוונתי מאז תקופת הקורונה. לא יודע את ההסבר גם בבנקים בסלולר ועוד וכשהמצב גרוע, כרגיל השירות לציבור החרדי נדפק עוד יותר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2020 03:00 |
|
| |
אני רוצה להצביע גם על בעיה נוספת של פלאפון שמתי לב לאחרונה שבכל מיני מקומות, נמוכים בעיקר כמו באולם תת קרקעי או מקלט, אין להם קליטה, בעוד לחברי שיש להם את אותו סוג טלפון כמו שלי, אך נמצאים בחברות אחרות, יש להם קליטה. בעיה די גדולה כשבכל מיני מקומות אתם הופכים להיות לא זמינים בטלפון
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2020 06:14 |
|
| |
אכן מאז התחילה הקורונה הקליטה בקו הפלאפון שלי ושל אשתי ידעה עליות ומורדות, בעיקר מורדות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2020 08:55 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | אכן מאז התחילה הקורונה הקליטה בקו הפלאפון שלי ושל אשתי ידעה עליות ומורדות, בעיקר מורדות. |
|
זה מכוון! הם הורידו מהירות בגלל עומס כשכולם ישבו בבית משועממים ועם לימודי זום (זה לבד עילה לתביעה, כי לא עמדו בהתחייבות המהירות, אז היו אמורים להחזיר כסף), וכמנהג חזירים חשובים פה, ממשיכים עם זה גם כשהסיבה הסתיימה… ועוד יותר מנהג ישראלי, זה להיזכר בך רק אחרי שכבר עזבת.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2020 17:22 |
|
| |
| אךטובוחסד כתב: |  | התנהלות מגעילה של פלאפון. היזהרו מהם!
הייתי לקוח שלהם עד אתמול. לאחרונה הם הורידו את מהירות הגלישה דרסטית וב-2 הפעמים ששוחחתי עם השירות לא מצאו שום בעיה (גם שיקרו עלי פעם בבוטות לגבי המהירות הורדה) ולא שיפרו למרות איומיי שאעזוב.
עזבתי לגולן (חזרתי.. לא יודע למה עברתי בכלל. אולי היה מבצע בזמנו..) וחצי יום אחרי, מתקשרת אלי נציגה ואומרת "ראיתי שעזבת ורציתי לדעת למה. אמרתי לה שהכל במחשב שלהם ושחבל על זמנה. ביקשתי ממנה בהזדמנות הזו לומר לי אם אני מחויב להחזיר את הסים, ואם לא, יחייבו אותי במשהו (נראה לי ששילמתי עליו בהתחלה אבל הוט עשו לי פעם את המשחק הזה, אז רציתי להיות בטוח), ואז היא אמרה: "הבנתי אותך".. ו.. ניתקה לי בפרצוף!
הבנתם?! |
|
בקו בקומה הכשרה זה לא היה קורה.. סימן שעדיף להישאר עם הכשרים של ועדת הרבנים.. מרבה נכסים מרבה דאגה.. (בציניות כמובן) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/8/2020 20:03 |
|
| |
זה לא רק הורדת מהירות אלא גם קליטה לשיחות
|
|
|
|