נכנסתי היום לאזור האישי שלי בביטוח לאומי לבדוק מתי אני יקבל בבנק את 750 ש"ח וכתבו לי שמכיון שלא עידכנתי את חשבון הבנק שלי בביטוח לאומי הרי שלא יעבירו לי בהעברה בנקאית כל זמן שלא יקבלו עידכון.
אשתי לעומת זאת מכיון שחשבון הבנק שלה ידוע לביטוח לאומי בגלל קצבאות הילדים - תקבל השבוע את המענק שלה. (אגב, היא מקבלת את קצבאות הילדים בחשבון משותף שלי ושלה , ולמרות זאת ביטוח לאומי רוצה לוודא שאני מסכים ששם יופקד המענק).
נשלח ב-5/8/2020 14:38
ניתן לבדוק ו/או לעדכן או ב"אתר שירות אישי" באתר הביטוח הלאומי (למי שיש ססמה) או בלינק הזה:
כי עד עכשיו קיבלו הילדים ומקבלי הקיצבאות (נכות, הבטחת הכנסה ועוד) ומהיום הפעימה השלישית, לכל אזרחי המדינה מעל 18
נשלח ב-6/8/2020 15:35
אני לא קיבלתי עדיין
מישהו כבר קיבל?
ושכן שיש לו בחור בן 18.5 שמקבל עליו נכות כללית סיפר לי שגם הוא לא קיבל וגם לא על הבחור שלו
נשלח ב-6/8/2020 16:41
bb369 כתב:
אני לא קיבלתי עדיין
מישהו כבר קיבל?
ושכן שיש לו בחור בן 18.5 שמקבל עליו נכות כללית סיפר לי שגם הוא לא קיבל וגם לא על הבחור שלו
מי שרוצה לבדוק מה קורה עם המענק שלו ומתי הוא יקבל אותו שייכנס לאזור האישי שלו בביטוח הלאומי עם קוד וסיסמה, ואם אין לו שיירשם.
נשלח ב-6/8/2020 17:11
מה עושה בחור ישיבה שאין לו חשבון בנק על שמו?
נשלח ב-6/8/2020 17:18
ליטאישעבר כתב:
מה עושה בחור ישיבה שאין לו חשבון בנק על שמו?
מי שאין לו חשבון בנק - יוכל לקבל את המענק במזומן בבנק הדואר, מבלי לפתוח חשבון בנק. שימו לב, עדיין אי אפשר למשוך את הכסף בבנק הדואר ולכן אל תגיעו לסניפי הדואר, אנחנו נפרסם מתי זה יתאפשר.
נשלח ב-6/8/2020 18:40
אין באיזור האישי באתר של הביטוח לאומי שום פרט מתי הם מכניסים את הכסף