לא שאני חסיד בעלזא, אבל בסוף בעלזא עשו קידוש השם, עשו רק חופה במקום פתוח עם קפסולות עמדו מרווחים ומרוחקים אחד מהשני והחסידים חויבו ללכת עם מסכות, כפי שניתן לראות בקישור הבא https://www.bhol.co.il/news/1124798 החתונה עצמה מצומצמת לקרובים בלבד ולא כמו שהם רגילים לעשות
אני מציע לכל אלו שפתחו כאן פה לא יפה, להיות גברים ולהתנצל אין שום איסור בתורה להתנצל
אתה מחשיב אותנו מטומטמים? חתונה לקרובים בלבד... פחחחחח.. רק עם מסיכות פחחחחח... או שבאמת אינך חסיד בעלז, או שאתה משקר.
פעם היינו שואלים איך העם הגרמני הלך אחרי מנהיג דפוק ומשוגע בלי להתנהג לו . היום אנחנו רואים שזה קיים גם במקומות אחרים. מי שמזלזל זה גובל ברצח. שום תירוץ לא יעזור לו. הכל תירוצים.
פעם היינו שואלים איך העם הגרמני הלך אחרי מנהיג דפוק ומשוגע בלי להתנהג לו . היום אנחנו רואים שזה קיים גם במקומות אחרים. מי שמזלזל זה גובל ברצח. שום תירוץ לא יעזור לו. הכל תירוצים.
לא שאני חסיד בעלזא, אבל בסוף בעלזא עשו קידוש השם, עשו רק חופה במקום פתוח עם קפסולות עמדו מרווחים ומרוחקים אחד מהשני והחסידים חויבו ללכת עם מסכות, כפי שניתן לראות בקישור הבא https://www.bhol.co.il/news/1124798 החתונה עצמה מצומצמת לקרובים בלבד ולא כמו שהם רגילים לעשות
אני מציע לכל אלו שפתחו כאן פה לא יפה, להיות גברים ולהתנצל אין שום איסור בתורה להתנצל
נשלח ב-6/8/2020 01:00
אל_קפונה כתב:
גם בבלפור וגם בבעלזא מסתובבים רוצחים בפוטנציה
תוקן על ידי אל_קפונה ב- 06/08/2020 00:55:09
ופה מסתובבים שטופי מוח אמיתיים, לא רק בפוטנציה.
אנשים שנוהים אחרי אנשי התקשורת שמפחידים ומבהילים ופתאום בשביל הצורך להחליף את ביבי(ם) הכל כשר.
ממש אילן גבוה יש להם לבעלזא להיתלות עליו. אבירי המוסר מבלפור... כמובן שאלו שמהללים את ההפגנות אין להם זכות מוסרית להתלונן על החלק הפתוח של בעלזא, אבל אנחנו כיהודים מאמינים זה המודל המוסרי שאנחנו רוצים להישען עליו בדיני נפשות?
בעלז מותקפת מעל כל במה , אבל המוחים בבלפור זוכים לחיבוק תקשורתי .
תחכימו אותי ותסבירו לי למה מה שמסוכן פה לא מסוכן שם ומה שלא מסוכן שם מסוכן פה ?
תחכימו אותי בבקשה מה ההבדל בר
זו בדיוק הסיבה שהחופה היתה בחצר ביהמ"ד. (מבחינתי גם בלופר וגם החופה ההמונית, זו נבילה וזו טריפה)
אבל מה תגיד על האירוע הפנימי? בשעה שכל עם ישראל בצער, והחתונות נערכות בחצרות בתי ספר עם 20 איש, ויש חולים ונפטרים, באים בעלז ותוקעים אצבע לעין. חופה וחתונה דינם כאירועי תרבות! ואירועי תרבות במקרה הטוב נערכים בדרייב אין!!! ובמקרה הפחות טוב לא מתקיימות בכלל! התנהגות בעלז בתקופה הנוכחית תיזכר לדראון עולם בהיסטוריה של עם ישראל.
כשיש עשרות אלפי מפגינים תקופה ארוכה מידי ערב בירושלים ובתל אביב . אז חתונה חד פעמית של בלעז זה כטיפה בים הקורונה
בעלז מותקפת מעל כל במה , אבל המוחים בבלפור זוכים לחיבוק תקשורתי .
תחכימו אותי ותסבירו לי למה מה שמסוכן פה לא מסוכן שם ומה שלא מסוכן שם מסוכן פה ?
תחכימו אותי בבקשה מה ההבדל בר
זו בדיוק הסיבה שהחופה היתה בחצר ביהמ"ד. (מבחינתי גם בלופר וגם החופה ההמונית, זו נבילה וזו טריפה)
אבל מה תגיד על האירוע הפנימי? בשעה שכל עם ישראל בצער, והחתונות נערכות בחצרות בתי ספר עם 20 איש, ויש חולים ונפטרים, באים בעלז ותוקעים אצבע לעין. חופה וחתונה דינם כאירועי תרבות! ואירועי תרבות במקרה הטוב נערכים בדרייב אין!!! ובמקרה הפחות טוב לא מתקיימות בכלל! התנהגות בעלז בתקופה הנוכחית תיזכר לדראון עולם בהיסטוריה של עם ישראל.