| נשלח ב-6/8/2020 01:00 |
|
| |
חולדאי המשובש
המטורף אוכל הכלבים מתל אביב עיר הקידמה וההתבהמות "האיר" את בנין העירה בדגל לבנון לאות הזדהות עם אסונם הכבד והלא כל כך שובר לבבות, במקום שאותם חבורת רוצחים תעסוק יום וליל איפה אנחנו ניילל, יתעסקו עם צרותיהם ובעיותיהם, ואילו ראש העיר הבהמה מתל אביב מוטרד ומזדהה לא עם שומרי כשרות ולא עם שומרי שבת אלא עם גדולי הרוצחים שלנו בעולם, מעניין מדוע הוא לא האיר עם דגל אירן בזמן בו אירן הוכתה שוק על ירך בקורונה או ברעידות אדמה קטלניות לאות הזדהות, במה שונה אירן מלבנון. רק תראו איזה טמטום לב ומאיזה עיוות חשיבה סובלים יהודים השקועים במאות טונות של טומאה.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2020 02:30 |
|
| |
יש לך את זה אולי ביותר גסות רוח, תוקפנות ושנאת אדם ?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2020 02:43 |
|
| |
עיבל- אתה מגיע מסתמא ממקומות שבהם ראש עיר החטאים וחסן נסראללה מהוים צורת אדם שאסור לשנאותו ואילו העם היהודי ושומרי תורת ישראל המקוריים אינם אדם. לידיעתך- משנאיך ה' אשנא לאויבים היו לי.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2020 04:17 |
|
| |
כאחל
| דברי כתב: |  | המטורף אוכל הכלבים מתל אביב עיר הקידמה וההתבהמות "האיר" את בנין העירה בדגל לבנון לאות הזדהות עם אסונם הכבד והלא כל כך שובר לבבות, במקום שאותם חבורת רוצחים תעסוק יום וליל איפה אנחנו ניילל, יתעסקו עם צרותיהם ובעיותיהם, ואילו ראש העיר הבהמה מתל אביב מוטרד ומזדהה לא עם שומרי כשרות ולא עם שומרי שבת אלא עם גדולי הרוצחים שלנו בעולם, מעניין מדוע הוא לא האיר עם דגל אירן בזמן בו אירן הוכתה שוק על ירך בקורונה או ברעידות אדמה קטלניות לאות הזדהות, במה שונה אירן מלבנון. רק תראו איזה טמטום לב ומאיזה עיוות חשיבה סובלים יהודים השקועים במאות טונות של טומאה.
|
|
עשית שעטנז רציני, מה עניין שמיטה להר סיני? מה הקשר לרפובליקה האסלמית המפוארת של איראן, מר חולדאי ולבנון, לא הצלחתי להבין מה קו המחשבה, רק אדם מלא שנאה.
==================== נכתב מחוץ לישות של הציונים, ביום חול.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2020 10:44 |
|
| |
רציתי להזכיר שבעת הגל הראשון, כאשר כל האנטישמיים יצאו מחוריהם ומר שמעה החליט למתוח גדר, חולדאי היה זה שהאיר את סמל בני ברק על עירית תל אביב כהזדהות עם תושבי העיר, וללא מילת ביקורת עליהם, אמפטיה בשלמותה, , כמו כן מעולם חולדאי לא נאשם בהתנכלות לחרדי העיר, כאשר עשרה אחוז מילדי העיר בחינוך חרדי, אז אולי יש לבקר אם דווקא דגל לבנון הוא המתאים, אבל נראה לי שהמחווה נובע ממקום של אמפטיה, אשר גם אם אני חולק עליה, אני יכול לשמוע אותה, ובאגב בלי להתייחס למה שצריך לעשות, לשמוח על פגיעה ביצורי אנוש, לפי רבים מאוד מספרי היהדות איננו מן הראוי .
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2020 11:57 |
|
| |
| אליהו1000 כתב: |  | רציתי להזכיר שבעת הגל הראשון, כאשר כל האנטישמיים יצאו מחוריהם ומר שמעה החליט למתוח גדר, חולדאי היה זה שהאיר את סמל בני ברק על עירית תל אביב כהזדהות עם תושבי העיר, וללא מילת ביקורת עליהם, אמפטיה בשלמותה, , כמו כן מעולם חולדאי לא נאשם בהתנכלות לחרדי העיר, כאשר עשרה אחוז מילדי העיר בחינוך חרדי, אז אולי יש לבקר אם דווקא דגל לבנון הוא המתאים, אבל נראה לי שהמחווה נובע ממקום של אמפטיה, אשר גם אם אני חולק עליה, אני יכול לשמוע אותה, ובאגב בלי להתייחס למה שצריך לעשות, לשמוח על פגיעה ביצורי אנוש, לפי רבים מאוד מספרי היהדות איננו מן הראוי . |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2020 12:43 |
|
| |
מר חולדאי מצטייר כאדם אנטי יהדות, אוכל כלבים ומחריב את שמירת השבת אבל לחרדים הוא התייחס תמידבהגינות ראויה לציון. שלא כמו שכנו מרמת גן ששונא את החרדים באשר הם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2020 16:08 |
|
| |
גם אני הקטן חושב שהבחור מומר לתיאבון ולא מומר להכעיס עם כל מגרעותיו כולל הגייס החמישי שגידל בדרום העיר. לא חושב שצ'יץ היה טוב ממנו
|
|
|
|
| נשלח ב-6/8/2020 20:05 |
|
| |
| muki28 כתב: |  | גם אני הקטן חושב שהבחור מומר לתיאבון ולא מומר להכעיס עם כל מגרעותיו כולל הגייס החמישי שגידל בדרום העיר. לא חושב שצ'יץ היה טוב ממנו |
|
לפי זה שמצד אחד לא הסכים להאיר לזכר 650 חילי צדל שנפלו למען עם ישראל ומצד שני האיר למען מדינת אוייב דבר שהתקבל על ידם בבוז וכעס, מחשיד שהוא מומר מעבר לתיאבון נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|