|
|
| נשלח ב-7/8/2020 15:34 |
|
| |
| מוישה_וחצי כתב: |  | עזוב כרגע מה בדיוק ר' חיים אמר ומה לא.ומה עשו/עושים אנשי חצירו. יתכן שזה גם לא כ"כ רלוונטי וד"ל.
הנקודה הבסיסית,שנכונה ותמשיך להיות נכונה, היא שיש הבדל עצום, בין הוראה להמשיך את הלימודים במוסדות, מתוך הטענה שהסכנה בהשבתת הלימודים גדולה מהסכנה בקורונה. שהיא טענה שאפשר להסכים איתה ואפשר להתווכח, אך היא בהחלט מובנת והגיונית .
לבין הכרזה ש"אין קורונה" והוראה (לא רשמית, אך ברורה מאוד) להימנע מחבישת מסכות
|
|
יש מוישה לחצאין (לפי הניק) אבל אין קורונה לחצאין. או שאתה מתייחס לקורונה או שלא. אחרת זה סתם שעטנז ומישמש. אני מאוד מבין את אלו שחוששים על אף שאני מתנגד בהחלטיות לדרכם, אבל תערובת של זה כן וזה לא, כשלאף אחד אין מידע מדויק מה יותר גרוע ממה, לדיפלומטיות זה ייראה יותר טוב, אבל תכל'ס זה צחוק. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2020 15:38 |
|
| |
תמניא
מרוב דיונים שכחנו לאחל לך מזל טוב
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2020 15:41 |
|
| |
סגולה בדוקה: "ולכל בני ישראל לא יחרץ כלב לשונו".
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2020 15:45 |
|
| |
| מוישה_וחצי כתב: |  | עזוב כרגע מה בדיוק ר' חיים אמר ומה לא.ומה עשו/עושים אנשי חצירו. יתכן שזה גם לא כ"כ רלוונטי וד"ל.
הנקודה הבסיסית,שנכונה ותמשיך להיות נכונה, היא שיש הבדל עצום, בין הוראה להמשיך את הלימודים במוסדות, מתוך הטענה שהסכנה בהשבתת הלימודים גדולה מהסכנה בקורונה. שהיא טענה שאפשר להסכים איתה ואפשר להתווכח, אך היא בהחלט מובנת והגיונית .
לבין הכרזה ש"אין קורונה" והוראה (לא רשמית, אך ברורה מאוד) להימנע מחבישת מסכות
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/8/2020 17:16 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
יש מוישה לחצאין (לפי הניק) אבל אין קורונה לחצאין. או שאתה מתייחס לקורונה או שלא. אחרת זה סתם שעטנז ומישמש. אני מאוד מבין את אלו שחוששים על אף שאני מתנגד בהחלטיות לדרכם, אבל תערובת של זה כן וזה לא, כשלאף אחד אין מידע מדויק מה יותר גרוע ממה, לדיפלומטיות זה ייראה יותר טוב, אבל תכל'ס זה צחוק. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מה הקישקוש הזה? אז אם אני נוסע ברכב אפילו שיש תאונות דרכים, אז אני גם אסע שיכור??וגם אעבור ברמזור אדום??כי "אין תאונות דרכים לחצאין"? אם אני לוקח סיגריה פה ושם ,אז אני אמור לעשן שתי חבילות ליום כי "אין סרטן ריאות לחצאין"?
|
|
|
|
|