בית פורומים בחדרי חרדים

בד"ה ר' זושא ברקוביץ ז"ל מבני ברק

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/8/2020 11:44 לינק ישיר 
בד"ה ר' זושא ברקוביץ ז"ל מבני ברק

ר' זושא ברקוביץ (50+) מבני ברק חתן ר' שמואל פינטר שנפטר לפני כשבועיים מקורונה, נפטר הבוקר לאחר ששכב שבועיים עם חום גבוה כתוצאה מנגיף הקורונה. בליל שישי קיבל קוצר נשימה חריף והבוקר נפטר. מה עוד צריך לקרות שמשטרת ישראל תנעל את בניני המרכז העולמי של בעלז? בשבת זו ישהו שוב אלפים בבית הכנסת של בעלז וכן ביום שלישי הבא. עצרו את הטבח עכשיו! 1. ר' שמואל רוזנגרטן 2. ר' אלעזר הורוביץ ירושלים 3. אלמנת ר' אברהם מאן בני ברק 4. ר' משה יוסף אוברלנדר מירושלים 5. ר' יחיאל אוברלנדר ירושלים 6.  ר' שמואל פינטר בני ברק 7. ר' זושא ברקוביץ בני ברק

נערך ע"י בחדרי חרדים

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2020 17:45 לינק ישיר 

שמערעלע כתב:

מושגים כתב:
שמערעלע זיסער!
בוא נעשה עיסקה, אני אביא רשימת חולים ונפטרים בעלזער'ס. ואתה תביא לי רשימת חולים ונפטרים גערער'ס.

אני לא המזכיר של מלאך המוות, ואין לי רשימות.
אבל אתם עסוקים 24/7 ברשימות של בעלזא, אז אם אתה רוצה לעשות התאמות, תביא גם רשימות של אלו שכבר חצי שנה הם יושבי בדד, ונעשה השוואות.

אין לך רשימות כי אין כמעט, ובטח לא ביחס לבעלז.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2020 17:45 לינק ישיר 

הי"ד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2020 17:25 לינק ישיר 

מושגים כתב:
שמערעלע זיסער!
בוא נעשה עיסקה, אני אביא רשימת חולים ונפטרים בעלזער'ס. ואתה תביא לי רשימת חולים ונפטרים גערער'ס.

אני לא המזכיר של מלאך המוות, ואין לי רשימות.
אבל אתם עסוקים 24/7 ברשימות של בעלזא, אז אם אתה רוצה לעשות התאמות, תביא גם רשימות של אלו שכבר חצי שנה הם יושבי בדד, ונעשה השוואות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2020 14:30 לינק ישיר 

מנחה_חדשה כתב:

אתם אלה שכופים מוות על אחרים. אלה שאתם מדביקים

אנחנו גם הרעלנו את הבארות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2020 14:15 לינק ישיר 

שמערעלע זיסער!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2020 14:08 לינק ישיר 

אתם אלה שכופים מוות על אחרים. אלה שאתם מדביקים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2020 14:05 לינק ישיר 

מושגים כתב:

ג. בקהילות ששמרו על ההנחיות יוכלו לטעון "ידינו לא שפכו את הדם". בקהילות שלא שמרו, לא יוכלו לרחוץ בנקיון כפיהם!!!

הבנתי!
אתה מודה כבר שאין שום הבדל באחוזים בין אלו שחיים כרגיל, לבין אלו שחייהם אינם חיים.
השאלה זה רק מצפונית!

אז לידיעתך! אם נרשם עלי מלמעלה למות בקורונה, אני רוצה אבל לחיות כבן אדם עד אז.
אני רוצה להתפלל בבית מדרש ממוזג, אם אותם אנשים שהתפללתי עד עכשיו, מבלי לספור "הושיעה את עמך" לפני שמתחילים להתפלל.
אני רוצה ללמוד עם אותם חברותות ובאותם שיעורים, ובאותם מקומות כמו לפני פורים.
אני גם לא רוצה להיחנק חצי היום עם מסכה.

מתים רק פעם אחד, אבל חיים כל יום!

יש עוד עשרות אלפים שחושבים כמוני, (פוק חזי מאי עמא דבר) ואתם לא תצליחו לכפות את דעתכם עלינו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2020 13:02 לינק ישיר 

שמערעלע כתב:

ביוטיפול כתב:
ר' זושא ברקוביץ (50+) מבני ברק חתן ר' שמואל פינטר שנפטר לפני כשבועיים מקורונה, נפטר הבוקר לאחר ששכב שבועיים עם חום גבוה כתוצאה מנגיף הקורונה. בליל שישי קיבל קוצר נשימה חריף והבוקר נפטר.מה עוד צריך לקרות שמשטרת ישראל תנעל את בניני המרכז העולמי של בעלז?בשבת זו ישהו שוב אלפים בבית הכנסת של בעלז וכן ביום שלישי הבא. עצרו את הטבח עכשיו!1. ר' שמואל רוזנגרטן2. ר' אלעזר הורוביץ ירושלים3. אלמנת ר' אברהם מאן בני ברק4. ר' משה יוסף אוברלנדר מירושלים5. ר' יחיאל אוברלנדר ירושלים6.  ר' שמואל פינטר בני ברק7. ר' זושא ברקוביץ בני ברק

נערך ע"י בחדרי חרדים

1) רוב הרשימה (למעט האחים אוברלנדר) מתו "עם" קורונה ולא "מקורונה".
2) כעת אתה מוכן לחשב את כל מתי הקורונה מגור?

א. גם מי שנפטר 'עם' קורונה, עדיין יכל היה לחיות עוד שנים עם המחלות הרקע. כך שהוא נפטר מקורונה!

ב. גם מי שנפטר משום שהרופאים לא יכלו לטפל בו כראוי עקב הקורונה (קריסה/חוסר ציוד/חשש להידבקות-חייך קודמים) נפטר מקורונה.

ג. בקהילות ששמרו על ההנחיות יוכלו לטעון "ידינו לא שפכו את הדם". בקהילות שלא שמרו, לא יוכלו לרחוץ בנקיון כפיהם!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מושגים ב- 07/08/2020 13:32:58

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2020 12:46 לינק ישיר 

ומנין לך שהוא לא נפטר מציפורן חודרנית ? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2020 12:45 לינק ישיר 

הקלות והזלזול בחיי אדם ניכרים היטב בדבריך. הכל בשביל להגן על אנשים שבחרו שבחרו בדרך מופקרת של רמיסה ברגל גסה בכל הקשור לשמירה על חיי הזולת. אגב לשני האחים שציינת יש גם אחיין שנמצא בין חיים למוות, אבל מה זה משנה חייבים להמשיך ולזלזל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2020 12:31 לינק ישיר 

בקוידינוב גם הלכו בלי מסכה?
כי ר' זושא היה גבאי האדמו"ר מקוידינוב, התפלל שם, למד שם, וכו' וכו'

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2020 12:27 לינק ישיר 

ביוטיפול כתב:
ר' זושא ברקוביץ (50+) מבני ברק חתן ר' שמואל פינטר שנפטר לפני כשבועיים מקורונה, נפטר הבוקר לאחר ששכב שבועיים עם חום גבוה כתוצאה מנגיף הקורונה. בליל שישי קיבל קוצר נשימה חריף והבוקר נפטר. מה עוד צריך לקרות שמשטרת ישראל תנעל את בניני המרכז העולמי של בעלז? בשבת זו ישהו שוב אלפים בבית הכנסת של בעלז וכן ביום שלישי הבא. עצרו את הטבח עכשיו! 1. ר' שמואל רוזנגרטן 2. ר' אלעזר הורוביץ ירושלים 3. אלמנת ר' אברהם מאן בני ברק 4. ר' משה יוסף אוברלנדר מירושלים 5. ר' יחיאל אוברלנדר ירושלים 6.  ר' שמואל פינטר בני ברק 7. ר' זושא ברקוביץ בני ברק

נערך ע"י בחדרי חרדים

1) רוב הרשימה (למעט האחים אוברלנדר) מתו "עם" קורונה ולא "מקורונה".
2) כעת אתה מוכן לחשב את כל מתי הקורונה מגור?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2020 12:10 לינק ישיר 

דווקא בגלל שאני לא שוכח למנות את מספר הקורבנות של הקורונה, ולדעת כל המומחים הבינלאומיים התקהלות היא הגורם המרכזי להידבקות, לכן מתבקש שהמשטרה תאכוף עבריינים שלא נשמעים ודוחים ברגל גסה ובכח את כל הכללים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/8/2020 11:57 לינק ישיר 

ולמה אתה שוכח למנות את כל המאות חרדים שנפלו קורבן לקורונה ושמרו מאוד על ההוראות ואינם שייכים לחסידות בעלז?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בד"ה ר' זושא ברקוביץ ז"ל מבני ברק
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext