שלום לכולם. כמו בהרבה בתים ישנים בארה"ק יש "בטריות" של הסקה מיברזל שמחוברים לקיר. היום אף אחד לא מישתמש בזה. יש למישהו רעיון איך הכי טוב להוציא מהקיר בצורה כזאת שיהיה אפשר גם להחזיר אם ירצו אחר כך? תודה רבה ושבת שלום!
תלוי כמה כסף אתה רוצה לשלם. לדעתי מספיק רק להוציא מה שניתן להוציא בהברגה ולשים פקקים - זה הכי זול. לחתוך עם דיסק זה אולי ייראה יותר אסטטי אבל עדיין חייבים לסתום את פתח הצינור, וליידע בעלי מלאכה בכל שיפוץ שיש צנרת ברזל בקירות. הכי יקר יעלה לשבור קירות ולהוציא לגמרי את הצנרת.
נשלח ב-10/8/2020 11:03
אל_קפונה כתב:
צי_אזוי כתב:
מחפש עיצה טובה איך לפרק הסקה ישנה
שלום לכולם. כמו בהרבה בתים ישנים בארה"ק יש "בטריות" של הסקה מיברזל שמחוברים לקיר. היום אף אחד לא מישתמש בזה. יש למישהו רעיון איך הכי טוב להוציא מהקיר בצורה כזאת שיהיה אפשר גם להחזיר אם ירצו אחר כך? תודה רבה ושבת שלום!
מה שאני שואל זה עם חייבים לחתוך אותם לגמרי אם מסור או שאפשר לפרק מבתוך הקיר, כמו חיבור של ברז רגיל לקיר?
נשלח ב-9/8/2020 23:28
לא_ברור8 כתב:
צריך לקנות פקקים שסוגרים את הצינורות. אפשר להוריד ולפרק אותם בלי בעיה. לא נראה לי שתרצה שוב להשתמש בישנים, יש חדשים ויפים יותר.
שאינם מגרדים בדל איכות חימום שהישנים מספקים, אני הייתי אומר לך לכסותם בכיסוי דקורטיבי ואם תרצה להשמישם תעשה זאת בקלות, שום חימום בעולם לא יתן לך את האיכות שלהם וממש עוול לקלקלם.