בית פורומים בחדרי חרדים

האגו של ביבי (ושרה?) יביא אותו אל קיצו הפוליטי? הלוואי שכן

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/8/2020 23:50 לינק ישיר 

איך שזה נראה כרגע מדינת ישראל דוהרת לבחירות מופקרות בגלל גחמה של איש אחד מר ביבי נתניהו.
למה שגנץ יוותר לביבי אחרי שנראה שביבי לא באמת מתכוין להתנתק מהכסא? כך מתנהג אדם שאיכפת לו מהמדינה? 

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/8/2020 00:20 לינק ישיר 

מפרשן כתב:

איך שזה נראה כרגע מדינת ישראל דוהרת לבחירות מופקרות בגלל גחמה של איש אחד מר ביבי נתניהו.
למה שגנץ יוותר לביבי אחרי שנראה שביבי לא באמת מתכוין להתנתק מהכסא? כך מתנהג אדם שאיכפת לו מהמדינה? 

לכאורה לביבי לא איכפת כלום חוץ מאשר לשרוד
ההבטחה לגנץ היא עוד הבטחה בסדרת ההבטחות
שביבי לא קיים !!!
ההתחיבות של מתווה הנכים שהפך למתווה השקרים ועוד....
אני לא מבינה איך ביבי נתן למפלגות גוססות כמו העבודה ודרך ארץ שיחד הם 4 שרים !!!
איך יד ימינו הוא אדם שישב בכלא והורשע בפלילים !!
אמור לי מי חבריך ואמור לי מי אתה!!
אל נשכח את היחס המזלזל כלפי הציבור הדתי לאומי!
אני מכירה הרבה שהצביעו ליכוד וביבי והם טוענים שזאת טעות !! שהם לא יעשו שוב את הטעות הזאת!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2020 22:33 לינק ישיר 

אין ספק שההתנהלות של ביבי עכשיו היא לא לעניין.בלשון המעטה.
אבל שלוש נקודות חייבים לזכור ולהזכיר כל העת.
1. אחרי הכל, זה עדיף עשרת מונים, ממה שעשה ראש הממשלה הקודם כדי שיסגרו לו את כתבי האישום.
ואם הימין לא יגבה עכשיו את ביבי במאבקו, אז ראש הממשלה הבא שיהיה במצב כזה (והוא יהיה במצב כזה ,כל עוד המערכת קיימת היא תעשה הכל כדי לסלק כל רה"מ מהימין ,לא משנה איזה חומר יהיה לה עליו,בואו לא נשכח שתיק הסיגרים הקיקיוני הוגש הרבה לפני שהצליחו לתפור את תיק אלוביץ!!!)יעדיף לעשות מה ששרון עשה מאשר מה שביבי עושה.
2. העובדה שאין בשמאל אפילו איש אחד!!! שאומר "בא נשאיר את ביבי הוא לא ימין אמיתי, בנט/סער יהיו יותר גרועים". אומרת הרבה. הרבה מאוד.
3.יש כעת הזדמנות חד פעמית,של אדם אחוז אטרף שחייב לחסל את מערכת הפשע הישראלית,בשביל שהיא לא תושיב אותו בכלא.
אם הוא ילך, שום אדם שפוי במצב שפוי, לא יכניס את הראש שלו לצרה הזו.יעשה איזו רפורמה קטנה כמו איילת שקד
ובזה יצא ידי חובה.

תוקן על ידי פצקו ב- 09/08/2020 23:00:45

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2020 22:12 לינק ישיר 
מצדרביעי

רעיונוביץ כתב:

אני מבין את הדימיונות של פותח האשכול

ביבי הוא המנהיג שקיבל הכי הרבה קולות מיהודים במדינת ישראל בכל תולדותיה,

אף אחד ממנהיגי מדינת ישראל בכל שנותיה, לא מתקרב לכמות הקולות הללו.

זה מה שנותן לו כוח, מול התקשורת, ומול מאות המפגינים המטורללים שבאים מידי ערב להפריע לו.

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 09/08/2020 22:06:25

ולכן הוא יכול להש*** עלינו מהמקפצה, לבטל הסכמים עליהם חתם רק עכשיו, ולנהל את כל המדינה לפי האינטרס האישי שלו???

רוב הציבור הימני והחרדים תמכו בו היות והזדהו עם מי  שנתפס כנרדף, אבל זה מתחיל כבר לעלות לנו לגרון...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2020 22:04 לינק ישיר 

אני מבין את הדימיונות של פותח האשכול

ביבי הוא המנהיג שקיבל הכי הרבה קולות מיהודים במדינת ישראל בכל תולדותיה,

אף אחד ממנהיגי מדינת ישראל בכל שנותיה, לא מתקרב לכמות הקולות הללו.

זה מה שנותן לו כוח, מול התקשורת, ומול מאות המפגינים המטורללים שבאים מידי ערב להפריע לו.

תוקן על ידי רעיונוביץ ב- 09/08/2020 22:06:25

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2020 20:54 לינק ישיר 
momeir

בנט אינו ראוי. בנאדם שמישיקולים אגואיסטיים וקוצר ראות פוליטית פירק וריסק את הבית היהודי. ובסוף גם לא עבר את אחוז החסימה. הוא הוא זה שגרם לכל הבלאגן אחרי הבחירות no 1.
בהמשך 'הגאון' סירב בתוקף לרוץ יחד עם בן גביר ושוב זרק 2 מנדטים יקרים לפח.
עדיין זוכר את 'ברית האחים' שלו עם יאיר לפיד. ולא לחינם הלך הזרזיר אצל העורב.
אכן בגין היה יוצא דופן ביושרתו ובצניעותו . הוא ניסה להיות 'ממלכתי' ולכן  קבע את המושג : "יש שופטים בירושלים" וגרם לבכיה לדורות.  מנהיגות לא סובלת וואקום. בחוסר מנהיגותו הוא ביסס את הדיקטטורה המשפטית הליברלית שמגויסת כבר שנים רבות נגד היהדות ונגד הלאומיות היהודית.  זו מערכת שמגינה על  'זכויות מחבלים' והיא אנטי יהודית במהותה. 
בגין בזמנו גם השאיר על כנם את הפקידות המפאיניקית....
בגין הצנוע והישר החזיר את כל סיני ופינה ישובים.
בגין 'האידאולוג' הביא את 'האוטונומיה'....
בסוף כל זה לא עזר לו.... לשמאל אין רחמים.....הם רדפו אותו עד שהכריז: " אין לי כח יותר" 
בגין לא מגיע ולא מתקרב ליכולות ולמנהיגות של בנימין נתניהו.
גם אני חושב שנתניהו צריך לפרוש. אבל מגיע לו לפרוש עם שטיח אדום!
אולי למנותו לנשיא. (מאמין שזה יהיה מצויין למדינת ישראל).
בוודאי שלא מגיע לו לפרוש בדרך שהשמאל המושחת הועיד לו.

תוקן על ידי momeir ב- 09/08/2020 21:45:28

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2020 18:57 לינק ישיר 

momeir כתב:

ארה"ב היא היחידה שמסכימה לסיפוח ולריבונות בבקעת הירדן וביו"ש.
כל שאר העולם מתנגד.
ארה"ב דורשת שבמקביל לסיפוח והחלת הריבונות , תוקם בחלקי יו"ש מדינה פלסטינית 'זעירה ומפורזת'. 
השמאל שנתמך ע"י כל העולם כולו מתנגד נחרצות! הם דורשים את כל השטח עבור הפלסטינים ושיפינו את היהודים המתנחלים  לתוך גבולות 67.   
אנשי ההתיישבות ביו"ש  מתנגדים נחרצות למדינה פלסטינית!  גם אם זה על שטח קטן ומפורז.
האמריקאים מתנגדים למהלך חלקי של 'סיפוח וריבונות בלבד' . הם דורשים במקביל גם את במדינה הפלסטינית.
  אז העסק תקוע!.  
אין רוב בכנסת למהלך חלקי! 
לגבי ביבי.
 'נער הייתי וגם זקנתי' . זוכר היטב את הפגנות ההמונים בבלפור "בגין רוצח"  (והיו יותר מפגינים מההפגנות הנוכחיות) . מנחם בגין  היה איש הגון , ישר וצנוע ביותר. בגללו לא נגעו ולא טיפלו מאז ועד היום במערכת המשפט. השמאל לא כיבד את הכרעת הרוב. הם ממש ירדו לחייו עד שנמאס לו . אני זוכר היטב את המשפט שלו: " אין לי כח יותר" .
הוא אכן פרש... הסתגר.... ודי מהר הלך לעולמו מעגמת נפש. 
בתכל'ס, הם לא מחפשים את 'נתניהו'. הם מחפשים את הנציג של בעלי הזהות היהודית/מסורתית/דתית...
ומאחר והוא לא נשבר.... זה משגע אותם וזה הפך  למחלת נפש של  'רק לא ביבי'. שזה רק לא מה שריח יהדות- יהודים - ארץ ישראל  נודף ממנו. 
אחרי ביבי הם יחפשו את 'הממשיך' , יתקפו גם אותו..יתפרו גם לו תיקים... וכו'. 
טבעי שנתניהו מזדקן וצריך לעזוב. אבל לא מגיע לו לעזוב  בדרך שהשמאל המושחת (האמיתי) , האנטי יהודי, המחליא והאוטואנטישמי  מועיד לו. 

אני מכיר היסטוריה. ויודע מה השמאל המושחת עשה לבגין.
אבל מה אכפת לי מהשמאל?
הם תמיד ינסו להפיל את הימין. אבל זה לא אמור להכתיב לנו מי ראוי שיהיה מנהיג הימין.
אין מה להשוות בין בגין לביבי.
בגין היה איש ישר וצנוע. אידיאולוג.
ביבי הוא נוכל תאב בצע. אין לו אדיאולוגיה. (לפי עדות מקורביו הוא אתאיסט גמור) הוא לא ראוי להנהיג את הימין. נקודה.
אתה באמת חושב שהימין צריך להעדיף את ביבי על בנט רק בגלל שהשמאל כרגע שונא את ביבי?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2020 15:35 לינק ישיר 

ארה"ב היא היחידה שמסכימה לסיפוח ולריבונות בבקעת הירדן וביו"ש.
כל שאר העולם מתנגד.
ארה"ב דורשת שבמקביל לסיפוח והחלת הריבונות , תוקם בחלקי יו"ש מדינה פלסטינית 'זעירה ומפורזת'. 
השמאל שנתמך ע"י כל העולם כולו מתנגד נחרצות! הם דורשים את כל השטח עבור הפלסטינים ושיפינו את היהודים המתנחלים  לתוך גבולות 67.   
אנשי ההתיישבות ביו"ש  מתנגדים נחרצות למדינה פלסטינית!  גם אם זה על שטח קטן ומפורז.
האמריקאים מתנגדים למהלך חלקי של 'סיפוח וריבונות בלבד' . הם דורשים במקביל גם את במדינה הפלסטינית.
  אז העסק תקוע!.  
אין רוב בכנסת למהלך חלקי! 
לגבי ביבי.
 'נער הייתי וגם זקנתי' . זוכר היטב את הפגנות ההמונים בבלפור "בגין רוצח"  (והיו יותר מפגינים מההפגנות הנוכחיות) . מנחם בגין  היה איש הגון , ישר וצנוע ביותר. בגללו לא נגעו ולא טיפלו מאז ועד היום במערכת המשפט. השמאל לא כיבד את הכרעת הרוב. הם ממש ירדו לחייו עד שנמאס לו . אני זוכר היטב את המשפט שלו: " אין לי כח יותר" .
הוא אכן פרש... הסתגר.... ודי מהר הלך לעולמו מעגמת נפש. 
בתכל'ס, הם לא מחפשים את 'נתניהו'. הם מחפשים את הנציג של בעלי הזהות היהודית/מסורתית/דתית...
ומאחר והוא לא נשבר.... זה משגע אותם וזה הפך  למחלת נפש של  'רק לא ביבי'. שזה רק לא מה שריח יהדות- יהודים - ארץ ישראל  נודף ממנו. 
אחרי ביבי הם יחפשו את 'הממשיך' , יתקפו גם אותו..יתפרו גם לו תיקים... וכו'. 
טבעי שנתניהו מזדקן וצריך לעזוב. אבל לא מגיע לו לעזוב  בדרך שהשמאל המושחת (האמיתי) , האנטי יהודי, המחליא והאוטואנטישמי  מועיד לו. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2020 12:33 לינק ישיר 

ביבי לא רוצה, לא יכול, ולא יצליח, לנהל את המאבק במערכת המשפטית.
(תזכירו לי מה קורה עם הסיפוח? הרי יש לזה רוב ברור בכנסת.)
צריך אדם ישר ואידיאולוג (למשל כמו יריב לוין, נפתלי בנט)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2020 00:59 לינק ישיר 
momeir

פצקו כתב:
מה קורה לך? אתה לא יודע איך זה עובד במערכות כאלה?
טיפוסים הגונים כמו מנדלבליט יגלו "תובנות מקצועיות" חדשות באותו רגע שהם יריחו שהמערכת בהתפרקות...
וכמוהו עוד רבים.
ביבי לא צריך בכלל שום "חוק צרפתי" או "חסינות רטרואקטיבית".
ברגע שלדוגמא-תבוטל הוועדה למינוי שופטים, והכח למנות שופטי בג"ץ יעבור לכנסת,
אתה תראה שלפתע השופטים במשפט נתניהו יבחינו בבעיות משמעותיות מאוד בחומר הראיות נגדו.
"וסוד גדול יש בדבר"....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2020 00:20 לינק ישיר 

מה קורה לך? אתה לא יודע איך זה עובד במערכות כאלה?
טיפוסים הגונים כמו מנדלבליט יגלו "תובנות מקצועיות" חדשות באותו רגע שהם יריחו שהמערכת בהתפרקות...
וכמוהו עוד רבים.
ביבי לא צריך בכלל שום "חוק צרפתי" או "חסינות רטרואקטיבית".
ברגע שלדוגמא-תבוטל הוועדה למינוי שופטים, והכח למנות שופטי בג"ץ יעבור לכנסת,
אתה תראה שלפתע השופטים במשפט נתניהו יבחינו בבעיות משמעותיות מאוד בחומר הראיות נגדו.
"וסוד גדול יש בדבר"....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2020 00:12 לינק ישיר 

מאוחר מדי בשביל אדון ביבי, האיש שמינה את שי ניצן ומנדבליט והדף כל נסיון לטפל באבירי הצדק, לא יוכל כעת כשהוא שקוע בביצה המשפטית שלו להזיז שום דבר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2020 00:02 לינק ישיר 

אין ספק שההתנהלות של ביבי ,והיכולת שלו לשעבד מדינה שלימה להצלתו האישית היא אירוע הזוי.
(שאמנם קרה כבר לפני 15 שנה אצל שרון,שעשה דברים גרועים יותר בשביל שיסגרו לו את התיקים ,אבל נעזוב את זה כרגע)
אבל, צריך לזכור את העיקר.
הסכנה האמיתית של מדינת ישראל היא מערכת המשפט ושילטונה.
ומה לעשות, שרק טירלול אובססיבי,של אדם הנלחם על חייו ואין לו מה להפסיד, מסוגל להניע מלחמה נגד הכח הזה.
כי לשום אדם שפוי, במצב שפוי, אין כוח נפשי לנהל מערכה מול כוחות חזקים כאלו.
וכפי שביבי עצמו- לפני התיקים- לא העז לנהל מערכה נגד המשפט.
המצב שביבי נמצא בו בגלל התיקים- והאובססיה המטורפת שלו-
שאין ספק שהיא רק בשביל להציל את עצמו-
מהווים הזדמנות -אולי חד פעמית- של המדינה, להינצל מידי האויב המר שהשתלט עליה ועל כל מערכותיה.

ולא, אל תטרילו עכשיו עם "אבל פסקת ההתגברות של איילת שקד למה הליכוד לא הצביע איתה".
בכנסת הנוכחית אין רוב ורק בחירות יכולות להביא רוב לזה,ולעוד מהלכים הנצרכים לפירוק המערכת.

תוקן על ידי פצקו ב- 09/08/2020 00:08:04

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > האגו של ביבי (ושרה?) יביא אותו אל קיצו הפוליטי? הלוואי שכן
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext