בית פורומים בחדרי חרדים

עושקים אותנו, עד מתי?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-9/8/2020 13:09 לינק ישיר 
עושקים אותנו, עד מתי?

לפני חודש, משרד החקלאות בראשות אלון שוסטר - Alon Schuster ומועצת הלול התחילו לשלם ללולנים כדי לא לגדל עוף. ככל שהם לא גידלו יותר עופות - כך הם קיבלו יותר כסף. המטרה המוצהרת: למנוע "הצפה של השוק" ולהעלות מחירים לטובת המגדלים ועל חשבון הצרכנים.

והנה, הצליח להם: מחיר העוף עלה ב-15%, והוא ככל הנראה יעלה בקרוב ל-30% יותר מאשר לפני שבועיים. כלומר, כל אזרח ואזרחית, כולל החלשים והעניים ביותר, ישלמו 30% יותר על עוף, כי הקרטלים מתייחסים לאזרחי ישראל כתרנגולת שמטילה להם ביצי זהב. אפשר לצמצם את הייצור, להעלות מחירים, והפראיירים ימשיכו לקנות. כי מה הם יעשו, יביאו מחו"ל? בשביל זה יש מכסי יבוא שיעצרו אותם.

אין כאן מקום להאשמות בבורות כלכלית. אלון שוסטר ומועצת הלול ידעו בדיוק מה הם עושים, ואיך לגרום למחירים לעלות. למעשה, הלוואי שעוד נבחרי ציבור היו מבינים כמוהם איך ביקוש והיצע עובדים. אין כאן בורות, אלא רשעות: מוכנות להקריב את הציבור הרחב לטובת קבוצה סגורה של בעלי אינטרס ששוסטר הוא נציגם בממשלה.

שניצל יקר זו לא גזרה משמיים. זו מדיניות ממשלתית מכוונת שנועדה להעביר כסף למקומבנים מאיתנו פשוטי העם, כי אין לנו קבוצת לחץ בממשלה. והכי גרוע - רוב האנשים אפילו לא יודעים שזו הסיבה שכל כך יקר פה. חייבים להעלות את המודעות הציבורית, ולשים סוף לביזיון המתמשך של הקומבינות והקרטלים בחסות משרד החקלאות.

תודה ל-Elad Malka מהאינטרס שלנו - הלובי שלך בכנסת על ההפניה לביזיון הזה.

עידן הולשטיין idan de eretz
https://www.facebook.com/idan.holstein

(הערת המעתיק: כבר מזמן העליתי כאן כתבות/פוסטים על אודות המחסור בביצים, בחמאה, ועד כמה הציבור החרדי והכללי נפגע בכיסו בגלל העדר שוק חופשי, הלואי ומישהו כאן יעדכן את הנציגים החרדיים בכנסת, וצדקה תהיה לו לפני השם)

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2020 13:17 לינק ישיר 

לה''ו.
1
. מעניין את הח''כים החרדיים כמו שמעניין אותם משחקי האולימפיאדה במוזמביק.
2. אם לציבור הכללי (קרי, הכשר רבנות) זה 15-30%, אז בד''צים זה כפול?!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2020 13:54 לינק ישיר 

אז מה. העיקר ביבי המלך!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2020 14:08 לינק ישיר 

צאט הכתבים של N12
מעיין פרתי:
ח"כ אריאל קלנר על עליית מחירי העופות: "כך פוגעים בחלשים ודואגים לקבוצות אינטרס. לפני כחודש אישרו שרי הכלכלה והחקלאות למועצת הלול לשלם 4 מיליון שקלים ללולנים שלא יגדלו עופות. למה? כדי לדאוג לקבוצות כח. התוצאה: המחירים עלו ועוד יעלו. מי ישלם? כולם. במיוחד יסבלו האוכלוסיות שידן אינה משגת. שוב פיגוע סוציאל-פופוליסטי"

(אריאל קלנר הוא מהצדיקים בסדום, ממנהיגי קבוצת "פורום דרור" בליכוד, במקור זה "מנהיגות יהודית"של פייגלין)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2020 14:20 לינק ישיר 

אין עצה ואין תבונה, רק להפסיק לקנות, אינני קונה פשוטו כממשעו עוף מעל מחיר שקבעתי לעצמי שהוא סביר, עוף שלם מקסימום 18 שקל ירכיים כרעיים שוקיים חזה 27 שקל, הצע וביקוש תליי גם בצרכנים ואל יאמר הסריס אני עץ יבש ומה אני משפיע, על כל אחד שלא קונה באופן עקבי מצטרפים כמה וכמה סביבו שמתחברים לעיקרון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2020 17:15 לינק ישיר 

hot_tr כתב:

לה''ו.
1

במילים אחרות, אתה אומר שלנציגים החרדים לא אכפת מהקהל שלהם?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2020 17:19 לינק ישיר 

שחור_כתום כתב:

hot_tr כתב:

לה''ו.
1

במילים אחרות, אתה אומר שלנציגים החרדים לא אכפת מהקהל שלהם?

לה''ו. אני יודע!!!
ולא, פייגלין לא יהיה יותר טוב

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/8/2020 19:40 לינק ישיר 

בוא נגיד שדווקא את הביצים.
מחיר העוף כן מעניין לחכ"ים החרדים.

תוקן על ידי רודףסמלים ב- 09/08/2020 19:41:25

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רודףסמלים ב- 09/08/2020 19:45:30

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > עושקים אותנו, עד מתי?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext