בית פורומים בחדרי חרדים

כולם ניצחו, כולנו מפסידים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/8/2020 11:25 לינק ישיר 

avishai323 כתב:

כלל ידוע: כשעוברים להתקפות אישיות סימן שאין באמת תשובות ענייניות.

פליאה לי במיוחד על בצ"כ, האיש שעבר כאן מאות התקפות אישיות על לא דבר. איך הוא עצמו נוקט באמצעי כה מכוער?

מליון ואחת פעם הצהרתי כאן: אינני חסיד של פייגלין האיש, אני כן חסיד של הרעיון. (דברים אלו אמרתי גם למר פייגלין עצמו, ברבים!)

פצקו מדבר על בעיית המערכת המשפטית. כאילו הנושא מעולם לא נדון ואין לו ביטוי בספר המצע. נו באמת?

אבישי323 ממשיך כדרכו לדבר בסיסמאות: "מגלומן". אתה יודע מה? כנס לסרטון הזה ואחר כך תחשוב מחדש מה זה בכלל מגלומן https://www.youtube.com/watch?v=rfq6TVf_GCU

לא כתבתי שהוא כזה. רק התייחסתי לשאלת שותפך לדרך.

אבישי

אתה יוצא שקרן בשידור חי לעיני כל חכמי הפורום הזה.

אלו המילים שלך:

בינתיים אומר את דעתי על עצם השאלה:

אדם מגלומן, לא יכול להצליח לקדם רעיונות גם אם הם רעיונות טובים.

זה מה שאתה כתבת. 

ולקהל הקוראים אני ממליץ כנסו לסרטון הזה ותגידו לנו מה זה מגלומן. https://www.youtube.com/watch?v=rfq6TVf_GCU

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2020 12:30 לינק ישיר 

אוי ואבוי. אוי ואבוי.

אם כאן בפורום, ממשיכים להתווכח על כן פייגלין ולא פייגלין,הרבה אחרי שהאיש התאדה מהזירה הפוליטית.

זה אומר שכל מי שחושב, שאחרי שביבי ילך הביתה או לכלא,
טרללת כן ביבי לא ביבי תעזוב את חיינו, ונוכל לחזור לנהל שיח ענייני כלשהו.
משלה את עצמו  ובגדול.
נראה שגם שנים ארוכות אחרי שביבי ייאסף אל עמיו, עדיין אזרחי ישראל יתווכחו מדם ליבם על כן ביבי ולא ביבי....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2020 14:02 לינק ישיר 

שחור_כתום כתב:

כלל ידוע: כשעוברים להתקפות אישיות סימן שאין באמת תשובות ענייניות.

פליאה לי במיוחד על בצ"כ, האיש שעבר כאן מאות התקפות אישיות על לא דבר. איך הוא עצמו נוקט באמצעי כה מכוער?

מליון ואחת פעם הצהרתי כאן: אינני חסיד של פייגלין האיש, אני כן חסיד של הרעיון. (דברים אלו אמרתי גם למר פייגלין עצמו, ברבים!)

פצקו מדבר על בעיית המערכת המשפטית. כאילו הנושא מעולם לא נדון ואין לו ביטוי בספר המצע. נו באמת?

אבישי323 ממשיך כדרכו לדבר בסיסמאות: "מגלומן". אתה יודע מה? כנס לסרטון הזה ואחר כך תחשוב מחדש מה זה בכלל מגלומן https://www.youtube.com/watch?v=rfq6TVf_GCU

לא כתבתי שהוא כזה. רק התייחסתי לשאלת שותפך לדרך.

אבישי

אתה יוצא שקרן בשידור חי לעיני כל חכמי הפורום הזה.

אלו המילים שלך:

בינתיים אומר את דעתי על עצם השאלה:

אדם מגלומן, לא יכול להצליח לקדם רעיונות גם אם הם רעיונות טובים.

זה מה שאתה כתבת. 

ולקהל הקוראים אני ממליץ כנסו לסרטון הזה ותגידו לנו מה זה מגלומן. https://www.youtube.com/watch?v=rfq6TVf_GCU

העתקת בבת אחת הודעה שלי ושל השותף שלך.
תקרא שוב לאט לאט, לפי סדר כרונולוגי של ההודעות.

וכעת אני מבין למה אתה תומך בפייגלין.
בגלל חוסר היכולת שלך לקרוא עד הסוף ולהבין מה שכותבים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2020 16:25 לינק ישיר 
מצדרביעי

פצקו כתב:
אוי ואבוי. אוי ואבוי.

אם כאן בפורום, ממשיכים להתווכח על כן פייגלין ולא פייגלין,הרבה אחרי שהאיש התאדה מהזירה הפוליטית.

זה אומר שכל מי שחושב, שאחרי שביבי ילך הביתה או לכלא,
טרללת כן ביבי לא ביבי תעזוב את חיינו, ונוכל לחזור לנהל שיח ענייני כלשהו.
משלה את עצמו  ובגדול.
נראה שגם שנים ארוכות אחרי שביבי ייאסף אל עמיו, עדיין אזרחי ישראל יתווכחו מדם ליבם על כן ביבי ולא ביבי....

מסכים שבמצב כיום יהיה קשה לפייגלין לחזור, אבל לא הייתי ממהר להגדיר אותו כ"אדם שהתאדה מהזירה הפוליטית".

האם אתה מכיר עוד בן אדם בלי תפקיד פוליטי/תקשורתי שיש לו 150 אלף עוקבים בפייסבוק?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2020 16:36 לינק ישיר 

ומה נראה לך? שלכל הקלטה/הסרטה/מכתב סודי של ביבי מהכלא לא יהיו 9 מליון עוקבים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2020 16:50 לינק ישיר 
מצדרביעי

פצקו כתב:
ומה נראה לך? שלכל הקלטה/הסרטה/מכתב סודי של ביבי מהכלא לא יהיו 9 מליון עוקבים?

ברגע שימצא מנהיג אחר מהימין שייכנס לנעליו, אחרי כמה חודשים ישכחו מביבי ויתחילו לתקוף את המנהיג החדש על "שחיתות" וביבי ייהפך להיות משהו נוסטלגי אליו "מתגעגעים" היות ולא היה פשיסט/פלגן/מושחת כמו המנהיג החדש...

(כמו התהליך שקרה עם בגין)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/8/2020 17:42 לינק ישיר 

תשמע.זה יהיה המבחן האמיתי של מי שיבוא אחרי ביבי.אם "יתגעגעו לביבי"
סימן שהוא בדרך הנכונה.........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2020 14:33 לינק ישיר 

קשה לי להבין מדוע אנשים חכמים ונבונים נכנסים לדיון אישי על פלוני או פלמוני, במקום לדון על המהות.

השורות הבאות צריכות להבהב באדום לעיניכם, כי זה מה שהולך לקרות:

במי האפסיים הללו, שבהם מדשדת הפוליטיקה הישראלית, לא נותר מקום לשום פוליטיקה של משמעות, תוכן ובשורה. כל מי שייבחר ימצא עצמו מהר מאוד מול אותה שוקת שבורה של חוסר רלוונטיות נוכח אתגרי המציאות. התוצאה תהיה שהשיח יישאר שיח אישי ומפלג. כל צד יבנה את זהותו על שלילת זהות יריבו (כי אין לו באמת אלטרנטיבה אחרת מהמצב הקיים), כל צד ינסה לנצח באמצעות כוחו היחסי, אלה בציבור ואלה בתקשורת ובבג"צ , ומהר מאוד נמצא את עצמנו בדיוק באותה נקודה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2020 17:02 לינק ישיר 

כי זה פשוט לא נכון.

המציאות שונה לגמרי מהתיאור שלך.

נכון שאין שלימות, ואנו גם רחוקים משלימות.

אבל, לאט לאט יש התקדמות. בהרבה מאוד תחומים.

בשבוע האחרון נחשפנו להתקדמות ענקית בתחום המדיני. מדובר בהתקדמות עצומה, שתשפיע הרבה מאוד דברים טובים.

יש התקדמויות בתחומים נוספים, כל פעם נחשפים לנושא אחר.

החלום שאפשר לפתור הכל במחי מצע, אין לו כל בסיס. העובדה היא שיש רק פחות מאחוז בודד מהמדינה שמאמין בבדיחה הזו.

(היו עוד כמה מצביעים שהצביעו עבור הקנביס).

העולם לא טיפש כמו שאתה חושב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2020 17:51 לינק ישיר 

בןציוןכהנא כתב:

ממשה עד משה, לא קם כמשה.יחי אדונינו מורינו ורבינו משה פייגלין לעולם ועד.

הי הלו תיזהר,
פירצי הצחוק הבלתי נשלטים עלולים להציגני כמשוגע העיר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2020 17:53 לינק ישיר 

פצקו כתב:

מצחיק שבכל הפוסט הזה, אין מילה אחת על שורש ואם כל הבעיות במדינה בשני העשורים האחרונים;
שלטון מערכת המשפט.

סילוק נתניהו מכסאו, גם אם יוחלף במישהו איכותי מהימין לא פחות ממנו,לא יהיה אלא שבירת הוינקר המהבהב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2020 20:13 לינק ישיר 

משה פייגלין הוא איש מאוד מוכשר ורהוט, בעל חשיבה שיטתית ומסודרת ויכולת ביטוי גבוהה. הוא סקרן ואינטלקטואל רב תחומי, ומנתח בצורה מעניינת כמעט כל תחום שהוא עוסק בו. בשל כך, כל עוד הוא נמצא בעמדת פרשן או יועץ או הוגה דעות, יש לו סיכוי גבוה להצליח.

הבעיה מתחילה כשמשה פייגלין חושב שהוא עצמו מסוגל להנהיג ולהוביל אחריו ציבור, מפלגה, מדינה וכיו"ב, והעובדות מוכיחות שמסיבות שונות הוא לא התברך בכישורים ובתכונות הנדרשות לשם כך, ולמרבה הפלא למרות חכמתו הרבה הוא מתקשה פעם אחר פעם לקרוא את המציאות הגלויה הזו ולהסיק את המסקנות המתבקשות.

לכן גם כאן, ניתן לדון לכאן ולכאן בניתוח הפוליטי של משה פייגלין, להסכים או לחלוק על דבריו. אבל כשהוא מגיע למסקנה שלמצב הנוכחי יש רק פתרון אחד, והוא שהמפלגה שהוא הקים תנהיג את המדינה, זה פשוט מעורר גיחוך וקושי להתייחס ברצינות גם ליתר הדברים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2020 23:46 לינק ישיר 
מצדרביעי

בןציוןכהנא כתב:
משה פייגלין הוא איש מאוד מוכשר ורהוט, בעל חשיבה שיטתית ומסודרת ויכולת ביטוי גבוהה. הוא סקרן ואינטלקטואל רב תחומי, ומנתח בצורה מעניינת כמעט כל תחום שהוא עוסק בו. בשל כך, כל עוד הוא נמצא בעמדת פרשן או יועץ או הוגה דעות, יש לו סיכוי גבוה להצליח.

הבעיה מתחילה כשמשה פייגלין חושב שהוא עצמו מסוגל להנהיג ולהוביל אחריו ציבור, מפלגה, מדינה וכיו"ב, והעובדות מוכיחות שמסיבות שונות הוא לא התברך בכישורים ובתכונות הנדרשות לשם כך, ולמרבה הפלא למרות חכמתו הרבה הוא מתקשה פעם אחר פעם לקרוא את המציאות הגלויה הזו ולהסיק את המסקנות המתבקשות.

לכן גם כאן, ניתן לדון לכאן ולכאן בניתוח הפוליטי של משה פייגלין, להסכים או לחלוק על דבריו. אבל כשהוא מגיע למסקנה שלמצב הנוכחי יש רק פתרון אחד, והוא שהמפלגה שהוא הקים תנהיג את המדינה, זה פשוט מעורר גיחוך וקושי להתייחס ברצינות גם ליתר הדברים.

יכול להיות שיש משהו בדבריך, אבל מצד שני אי אפשר להתכחש לכך שהפעילות הפוליטית שלו במועד א' נתנה "דחיפה" לקדמת הבמה הפוליטית של חלק מהרעיונות שהציג, מה שכנראה היה קורה הרבה פחות אם היה נשאר הוגה או פרשן כמו שאמרת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2020 08:12 לינק ישיר 
בןציוןכהנא

מצדרביעי כתב:
יכול להיות שיש משהו בדבריך, אבל מצד שני אי אפשר להתכחש לכך שהפעילות הפוליטית שלו במועד א' נתנה "דחיפה" לקדמת הבמה הפוליטית של חלק מהרעיונות שהציג, מה שכנראה היה קורה הרבה פחות אם היה נשאר הוגה או פרשן כמו שאמרת...

1. אפשר להתכחש...
  2. אם המטרה של משה פייגלין היא לקדם את רעיונותיו, גם אם לא בהכרח הוא יישם אותם, אני חושב שהדרך שלו לעשות זאת היא מוזרה מאוד.
    מטבעם של רעיונות גדולים שהם מחלחלים במשך זמן ארוך מהעולם הרעיוני תאורטי לעולם המעשה, ויש לכך דוגמאות רבות. אם ניקח לדוגמה את תחום הכלכלה, מהצד האחד אדם סמית ומהצד השני קרל מרקס ישבו באנגליה וכתבו את רעיונותיהם, והשפיעו בכך על העולם כולו עד ימינו אנו.
    הניסיון של פייגלין ליצור "קיצורי דרך" גורמים לו לצאת די נלעג, ולכן גם אם אתה צודק, אני חושב שהמחיר שהוא משלם על כך גדול מדי. אני מתקשה לראות כיצד יתייחסו לרעיונותיו באופן רציני, בהיבט רחב ולאורך זמן, כשהוא שם את עצמו ללעג וקלס, וזה חבל.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > כולם ניצחו, כולנו מפסידים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.