בית שמש ורמת בית שמש
שלום רב במיוחד לתושבי בית שמש , אני חי ברמת בית שמש א' כבר 17 בתקופה עוד שהיא הייתה שכונה בקצה העיר , מין שכונה כזאת שנוספת , ועוד קראו לה שכונת חיים ויצמן , שמשאת מרדכי הבית כנסת השטיבלעך היה עוד בדירה ואחר כך בחנייה שכורה , הרוב היו חילונים ודתיים לאומים ומעט חרדים שלא לדבר שלא היה שם כמעט אמריקאים כמו היום , למעשה אני קצת משוחד ואני חושב שצריך להפרד , כן להפרד , כן תשאלו למה , אני חושב ששכונת רמת בית שמש א' היא שכונה חשובה כבר 20000 תושב ב"ה כי"ר אנשים מעמד בינוני עובד ב"ה , אני לא מבין מדוע השכונה עדיין צריכה להתקע , עם העיר המרוקאית אתיופית רוסית החילונית , עם תושבייה לא אוהבי החרדים בלשון המעטה , אפילו שב"ה אברכים יראי שמיים מש"ס ומדגל ומאגודה וחרדלי"ם מתיישבים אט אט ברחובתיה בחסדי ה' , אני חושב שבתור משלמי ארנונה גבוהה , ובניגוד לעיר בית שמש ורמה ב' שמרובות המריבות שם הרי רמה א' נפרדת וכמעט לא מטופחת בלוך היא ממוצא מרוקאי ישראל מסורתי ואינני גזעני אבל רמת בית שמש היא שכונה אמריקאית חרדית ודתית לאומית האכלוסיה שתו"מ , בבחירות הארציות שני מפלגות היו הרוב ג' וטב , אני חושב שכדאי להפרד שרמה א' ורמה ג' ועין גדי יגידו ביי ביי לעיר המלאה בגזענות נגד חרדים יפרסו כנפיים , את שמות הרחובות ישנו נחל דולב = הרב שך נהר הירקון = הרב עובדיה נחל קישון = הרב שטיינמן נחל אוריה = הרב אוירבך נחל תמנה = הרצי"ה נחל קטלב האדמור מחב"ד , זה רק הצעה , ככה שכונתו עירנו תשתפר והנציגים יהיו חרדים ודתיים ולא נצטרך לממן שטויות , שם העיר יהיה רמת נחלים וככה נפרד מהשם המלא עבודה זרה בית השמש העו"ג של הפלשתים , שבלוך והחילונים יריבו לבד .
 |
|
|