בית פורומים אוהבי תורה

שישה חלקים כנגד שישה סדרי משנה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/8/2020 15:24 לינק ישיר 
שישה חלקים כנגד שישה סדרי משנה

תפילה קצרה: חלק א: ריבונו של עולם לאחר שאכוון לקיים מצווה לפני שאקיים מצווה מהתורה או לפני שאקיים מצווה מדרבנן או לאחר שאכוון לקיים הלכה לפני שאקיים הלכה של התורה או לפני שאקיים הלכה דרבנן תזכה אותי שיהיה לי בשמיים את המצווה מהתורה ולעבדו בכל לבבכם ואת המצווה מהתורה ושמרת ועשית אותם בכל לבבך ובכל נפשך עד כאן חלק א חלק ב: ריבונו של עולם לאחר שאקיים מצווה דרבנן או הלכה דרבנן תזכה אותי שיהיה לי בשמיים את המצווה מהתורה לשמוע בקול חכמים ואת המצווה מהתורה שלא לסור מדברי חכמים עד כאן חלק ב חלק ג: ריבונו של עולם לאחר שאתפלל תפילת שמונה עשרה בין תפילת שחרית בין תפילת מנחה בין תפילת ערבית בין תפילת מוסף בין תפילת נעילה תזכה אותי שיהיה לי בשמיים את המצווה מהתורה להתפלל עד כאן חלק ג חלק ד: ריבונו של עולם תזכה אותי שיהיה לי בשמיים את המצווה מהתורה לשמוע בקול הנביא במצוות התורה ובהלכות התורה ובמצוות דרבנן ובהלכות דרבנן ובמצוות מהתורה לשמוע בקול חכמים ובמצוות מהתורה שלא לסור מדברי חכמים ובמצוות מהתורה להתפלל ובמצוות מהתורה ולעבדו בכל לבבכם ובמצוות מהתורה ושמרת ועשית אותם בכל לבבך ובכל נפשך שיהיה לי בשמיים עד כאן חלק ד חלק ה: ריבונו של עולם תזכה אותי שיהיה לי בשמיים את המצווה מהתורה לשמוע בקול הנביא במצוות מהתורה לשמוע בקול הנביא שיהיה לי בשמיים עד כאן חלק ה חלק ו: ריבונו של עולם תזכה את כל עמך בית ישראל בכל מה שביקשתי ממך בחמשת החלקים

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > אוהבי תורה > שישה חלקים כנגד שישה סדרי משנה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext