בית פורומים בחדרי חרדים

בשכונת ברכפלד במודיעין עילית סבורים שבתוך שבועיים יתקרבו לחיסון עדר לאחר שמעל אלף תושבים נדבקו בנגיף

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/8/2020 22:52 לינק ישיר 
בשכונת ברכפלד במודיעין עילית סבורים שבתוך שבועיים יתקרבו לחיסון עדר לאחר שמעל אלף תושבים נדבקו בנגיף

לה''ו. ושוב בוגרי ביה''ס לרפואה בפקולטה למדעי הקפה בכויילל, מראים את גאונותם. ואח''כ מתפלאים למה מתייחסים אליהם כמו נייטיבס פרימיטיביים .

השכונה החרדית שמתקרבת לחיסון עדר

יהודה וייס
15/08/2020, 22:02

השכונה החרדית שמתקרבת לחיסון עדר

יהודה וייס
15/08/2020, 22:02

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2020 04:35 לינק ישיר 

איך ארגון הבריאות העולמי עדיין לא עלה על טובי הרופאים המומחים המסתובבים בפורום??

הידע שלהם היא כלום לעומת הידע הנשפך פה!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2020 04:26 לינק ישיר 

כל וירוס משנה מוטציה, לכן כל שנה מחדש מחסנים נגד שפעת לסוג מוטציה של אותה שנה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2020 03:34 לינק ישיר 

מי אמר בכלל שחיסון קורונה מחזיק כל החיים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2020 03:11 לינק ישיר 

כלכליסט
היועץ הבכיר בארה"ב לענייני קורונה, ד"ר אנתוני פאוצ'י, מזהיר כי אם יאפשרו לקורונה להתפשט בלי בקרה בניסיון להשיג חיסון עדר "מספר המתים יהיה עצום".

לפי פאוצ'י, מנהל המרכז הלאומי לאלרגיות ומחלות זיהומיות, חיסון עדר נחוץ למיגור נגיפים ומושג כששיעור מסוים מקרב האוכלוסיה מחוסן או שרד הדבקות וייצר נוגדנים שיילחמו בהדבקויות חדשות. "אם כולם יידבקו, אפילו עם השיעור היחסית גבוה של אנשים בלי סימפטומים...הרבה אנשים ימותו", אמר בשיחה עם השחקן מתיו מקונהי ששודרה באינסטגרם.

לפי הערכות מרבית המדענים, יש צורך ש-60% עד 80% מהאוכלוסייה יחוסנו או שיהיו להם נוגדנים כדי להגיע לחיסון עדר, כך טען בחודש שעבר ד"ר מייק ריאן מארגון הבריאות העולמי. עם זאת, פחות מ-2% מאוכלוסיית ארה"ב נדבקה בקורונה, שכבר גרמה ל-166,970 מתים, כך לפי נתוני אוניברסיטת ג'ונס הופקינס. לפיכך, פאוצ'י מסביר כי אם יתנו לנגיף להתפשט בלי שליטה בניסיון להגיע לחיסון עדר מספר המתים יעלה לרמות "כלל לא מקובלות". האמריקאים נוטים גם לסבול יותר ממחלות רקע כמו סכרת והשמנת יתר, שמובילים לשיעורי מוות גבוהים יותר מהקורונה.

"אם מסתכלים על ארה"ב עם מגיפת השמנת היתר שלנו עם מספר האנשים שסובלים מלחץ דם גבוה, עם מספר האנשים שחולים בסכרת, אם כולם יידבקו מספר המתים יהיה עצום וכלל לא מקובל".

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2020 03:06 לינק ישיר 

חיסון עדר יכול להיות רק עם מינימום 60% שעברו את הנגיף.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2020 02:37 לינק ישיר 

אולי יתקרבו לחיסון עדר. הבעיה שלחיסון עדר יש מחיר בדם.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/8/2020 23:49 לינק ישיר 

נבדק ע"י מי? חוקרים? פרופסורים? רופאים? סתם נייסען ששתה נס קפה בשטיבלעך של ירוסלעב וחושב שהוא כתב...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/8/2020 23:48 לינק ישיר 

אין ולא תהיה חסינות עדר באף מקום בעולם. מהסיבה הפשוטה שהנוגדנים נשארים בגוף לא יותר מכמה חודשים

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/8/2020 23:41 לינק ישיר 

מצחיק בכלל להתייחס לזה ברצינות

מעבר לדיון חסינות עדר כן או לא, 1000 נדבקים מתוך 15.000 תושבים (עפ"י הכתבה) לא מתחיל להיות בכיוון של חסינות עדר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/8/2020 23:28 לינק ישיר 

אף אחד לא סבור ואף אחד לא חושב. סתם כתב עציץ שמדבר מערעורי ליבו "בשם תושבי ברכפלד" עלק. לא שווה אפילו פתיחת אשכול.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/8/2020 23:24 לינק ישיר 

חיסון העדר נראה יותר כשטויות .אין דבר כזה .
מקסימום אלה שנדבקו יש להם חודש חופש ואחר כך נגמר להם הנוגדנים.
העדר היחידי של שכונת ברכפלד יהיה כנראה הדיר והרפת שיסגרו אותם בקרוב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/8/2020 22:56 לינק ישיר 

ואם הם צודקים?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > בשכונת ברכפלד במודיעין עילית סבורים שבתוך שבועיים יתקרבו לחיסון עדר לאחר שמעל אלף תושבים נדבקו בנגיף
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext