בית פורומים בחדרי חרדים

הנהלת ישיבת חברון הודיעה: ועד שביעי ומעלה (כ200 בחורים) בחוץ

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/8/2020 12:18 לינק ישיר 

בובע מאייסעס 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2020 13:28 לינק ישיר 

מדברים על מאות בחורים שנזרקו כחפצים ללא שימוש וחברון איננה היחידה שעשתה זאת אם כי כדרכה להיות מצטינת גם בתחום הזה של קהות החושיםהיא מצטינת, כדאי להתיחס ל,,"אנושיות" שבענין ללא סטיה לבדיחות תפלות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2020 15:08 לינק ישיר 

hot_trend כתב:
איני_מכיר כתב:
איני_מכיר

מאור_עינים כתב:
בחור מתארס בימים אלו
ואין לו להגיד היכן הוא לומד

זה הרי בושה וכלימה

אבל כשיתן  סידור קידושין לא לראש ישיבה שבה למד

הראש ישיבה יקפוץ ויאמר מגיע לי

מעניין לראש הישיבה הסידור קידושין כמו השלג דאתקד 

לה''ו. בן כמה הינך?
אינך מכיר את הנוהג שבחופה אב החתן ''תורם'' לראששיבע מתנה הגונה, על ''ההשקעה'' בבנו?!
ועל זה, הראששיבע יוותר?! חחחחחחחח

נשלח מהאנדרואיד שלי

שנאתך למרבצי תורה אינה יודעת גבול.
עלילה שפלה.
אף ראש ישיבה להבדיל מכל רב אחר לא לוקח ממון עבור סידור קידושין כשמדובר בבחור שלומד אצלו בישיבה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/8/2020 15:21 לינק ישיר 

משגיחבשער כתב:

hot_tr כתב:
איני_מכיר כתב:
איני_מכיר

מאור_עינים כתב:
בחור מתארס בימים אלו
ואין לו להגיד היכן הוא לומד

זה הרי בושה וכלימה

אבל כשיתן  סידור קידושין לא לראש ישיבה שבה למד

הראש ישיבה יקפוץ ויאמר מגיע לי

מעניין לראש הישיבה הסידור קידושין כמו השלג דאתקד 

לה''ו. בן כמה הינך?
אינך מכיר את הנוהג שבחופה אב החתן ''תורם'' לראששיבע מתנה הגונה, על ''ההשקעה'' בבנו?!
ועל זה, הראששיבע יוותר?! חחחחחחחח

נשלח מהאנדרואיד שלי

שנאתך למרבצי תורה אינה יודעת גבול.
עלילה שפלה.
אף ראש ישיבה להבדיל מכל רב אחר לא לוקח ממון עבור סידור קידושין כשמדובר בבחור שלומד אצלו בישיבה

לה''ו. אל תשנה את מילותיי. ''תורמים לו'', הוא ''לא לוקח''...
ויחי ההבדל ''הקטן''!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2020 08:11 לינק ישיר 

א. איפה הסיפור של "תיבת נח"? לזרוק בחורים ככה מהישיבה ואחר כך לטעון "הישיבות הן תיבת נח" זה לא יושר.
ב. איפה המנהיגות הליטאית? כש"המדינע רוצה לסגור את החיידרים בגלל המגייפע" היה מי שנזעק "חלילה!", מאי שנא?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2020 12:02 לינק ישיר 
זוכרים את חברון גאולה?

לה''ו. אז בחורים יקרים, עובדים כרגע על רעיון מסויים בשבילכם.
הוא נועז, וישנה הרבה דברים במגזר, אם ייצא לפועל בעזה''ית.
אבל, אתם חלק מזה, אם לא תתחברו לרעיון, הוא ייגנז.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2020 15:27 לינק ישיר 

לצערנו רבים מראשי הישיבות לא מאן דאמרים בישיבה שלהם בענייני הניהול, וגם גדולי ישראל שלנו כיום לא ממש כאלה.
אם לא יתעשתו בזמן, יגלו את התוצאות בהמשך באופן עצוב.
אני מרשה לעצמי לחשוב גם, שמה שלא הצליחו לעשות כל מיני תנועות ומפלגות רפורמיסטיות שקראו לשינויים כאלה ואחרים בדפוס ההצבעה החרדי, ייעשה מעצמו כאן בעקבות ההנהגה הכושלת מכל הצדדים.

ימים יגידו...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2020 20:33 לינק ישיר 
מאירקה99

נמצאה קפסולה לבחורים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2020 10:55 לינק ישיר 

גינגישראלי כתב:
לצערנו רבים מראשי הישיבות לא מאן דאמרים בישיבה שלהם בענייני הניהול, וגם גדולי ישראל שלנו כיום לא ממש כאלה.
אם לא יתעשתו בזמן, יגלו את התוצאות בהמשך באופן עצוב.
אני מרשה לעצמי לחשוב גם, שמה שלא הצליחו לעשות כל מיני תנועות ומפלגות רפורמיסטיות שקראו לשינויים כאלה ואחרים בדפוס ההצבעה החרדי, ייעשה מעצמו כאן בעקבות ההנהגה הכושלת מכל הצדדים.

ימים יגידו...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2020 14:45 לינק ישיר 

לא יאומן שבישיבה מעטירה כמו "חברון" מי שמחליט בעינינים רוחניים הוא 'יוסי חברוני'.
שאין בינו לבין רוחניות ולא כלום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 17:20 לינק ישיר 
קיבלתי באישי

ישיבת חברון

לצערי עדיין לא ניתן לי אישור כתיבה, אבל המצב הקיים הור בבחינת פיקוח נפש רוחני מיידי אשמח אם תוכל להכניס את הדברים לאחר שהזעקה עלתה השמימה מנסים בישיבת חברון למרוח קצת כדי להרגיע את הרוחות ובשעה טובה הגיעה הודעה לבני הישיבה ש"זכו" להישאר בחוץ, בטון קצת יותר טוב מההודעות הקודמות שעיקרן איומים והנחתות בלי אף מילת השתתפות וחיזוק, וההאפשרויות השונות : קפסולות סגורות בישיבה לועדים שישי ושביעי, עם איסור יציאה עד יום כיפור וזאת ממחצית אלול,, כניסה לקפסולה נושמת בחדרה ( כשלושים מקומות ), או כניסה לכולל של הישיבה בעיר ( מספר מוגבל ) . ועל זה שאלות הציבור המוכה והמושפל . 1. האם זה פיתרון לשלוש מאות בחורים שנותרו בחוץ ? 2.מה עם בחורים מועד שמיני ומעלה שנותרו ללא פיתרון 3.מדוע לא נשמע שום קול ושום צפצוף מאף אדם מהצוות הרוחני ולו בהודעת וואצאפ קולי ( טרחה של חצי דקה בדיוק ) 4. מדוע הוזהרו בני הישיבה שלא לפנות לאף איש צוות בשום פנים ואופן, אלא רק להאזין להודעות הפקידים או להתקשר בקו הקורונה בשעות מוגבלות 5. מדוע חל איסור יציאה מהקפסולה , באיום שכל היוצא יחולט הצ'ק של 2500 שקל וישלל מעמדו כבן הישיבה, כאשר אפילו בישיבת אור ישראל הממושטרת ניתן לצאת ( כמובן על דעת לא לחזור ), האם מחכים שבחור שנלחץ ומתבייש לדבר על כך, יפגע מבחינה נפשית , או גרוע מכך והנורא הוא שגם בחורים שנכנסו לועד ראשון ועד היום ישנו כל יום בבית, אוימו שלא יוכלו לצאת עד יום כיפור, ואם נער רך מתקשה להשאר, ומתקשה לדבר על זה, מה דינו ,להתמוטט מבחינה נפשית, או לצאת מהקומה החמישית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 18:26 לינק ישיר 

timobl כתב:
קיבלתי באישי

ישיבת חברון

לצערי עדיין לא ניתן לי אישור כתיבה, אבל המצב הקיים הור בבחינת פיקוח נפש רוחני מיידי אשמח אם תוכל להכניס את הדברים לאחר שהזעקה עלתה השמימה מנסים בישיבת חברון למרוח קצת כדי להרגיע את הרוחות ובשעה טובה הגיעה הודעה לבני הישיבה ש"זכו" להישאר בחוץ, בטון קצת יותר טוב מההודעות הקודמות שעיקרן איומים והנחתות בלי אף מילת השתתפות וחיזוק, וההאפשרויות השונות : קפסולות סגורות בישיבה לועדים שישי ושביעי, עם איסור יציאה עד יום כיפור וזאת ממחצית אלול,, כניסה לקפסולה נושמת בחדרה ( כשלושים מקומות ), או כניסה לכולל של הישיבה בעיר ( מספר מוגבל ) . ועל זה שאלות הציבור המוכה והמושפל . 1. האם זה פיתרון לשלוש מאות בחורים שנותרו בחוץ ? 2.מה עם בחורים מועד שמיני ומעלה שנותרו ללא פיתרון 3.מדוע לא נשמע שום קול ושום צפצוף מאף אדם מהצוות הרוחני ולו בהודעת וואצאפ קולי ( טרחה של חצי דקה בדיוק ) 4. מדוע הוזהרו בני הישיבה שלא לפנות לאף איש צוות בשום פנים ואופן, אלא רק להאזין להודעות הפקידים או להתקשר בקו הקורונה בשעות מוגבלות 5. מדוע חל איסור יציאה מהקפסולה , באיום שכל היוצא יחולט הצ'ק של 2500 שקל וישלל מעמדו כבן הישיבה, כאשר אפילו בישיבת אור ישראל הממושטרת ניתן לצאת ( כמובן על דעת לא לחזור ), האם מחכים שבחור שנלחץ ומתבייש לדבר על כך, יפגע מבחינה נפשית , או גרוע מכך והנורא הוא שגם בחורים שנכנסו לועד ראשון ועד היום ישנו כל יום בבית, אוימו שלא יוכלו לצאת עד יום כיפור, ואם נער רך מתקשה להשאר, ומתקשה לדבר על זה, מה דינו ,להתמוטט מבחינה נפשית, או לצאת מהקומה החמישית

לגבי 3-4
הצוות הרוחני עצמו מתנער מכל אחריות ואומר שאין מה לפנות אליו כי אין לו שום השפעה על חברוני ועושי דברו.
כנראה הכסף והכבוד יענה את הכל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 22:11 לינק ישיר 

נראה לי בכל זאת שאם הצוות היה מתקומם ומתרעם זה היה משפיע על יוסי חברוני.

ובכל אופן זה לא היה מוציא טוב את יוסי חברוני.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 06:07 לינק ישיר 

בימי חיותו של ר' הירש פלאי זצ"ל הספיק חשש לאי רישום של בחור אחד שהיה חשש שיתדרדר, ור' הירש היה נכנס למשרד , דופק על השולחן וצועק לא ניתן שישלחו בחור לצבא, ואיש לא היה מעיז לסרב , למרות שלא הייתה לר' הירש שום סמכות מבחינת הישיבה . לא רואה מצב שאחד מהצוות היה דופק על השולחן והיו מעיזים לעשות מה שעשו, ואם לא עשו ... ומעבר לכך אם לא דברו עם הבחורים, או אמרו להם משהוא במערכת הוואצאפ, דבר שאין בו כל טרחה, ואם הסכימו עם הודעה שאסור לפנות לצוות החינוכי לעת כזאת, אז אין מה לומר

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > הנהלת ישיבת חברון הודיעה: ועד שביעי ומעלה (כ200 בחורים) בחוץ
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.