בית פורומים בחדרי חרדים

מדריכי חתנים וכלות בשנים עברו

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-17/8/2020 22:36 לינק ישיר 

אני חושב שכמו כלל המסורת היהודית, באופן כללי בעבר זה עבר יותר בצורה טבעית מאבא לבן ופחות בצורה ממוסדת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2020 20:41 לינק ישיר 

חינוך מיני צריך לבוא מהבית.
מי שלא מסוגלת לשוחח עם בנותיה, היא בבעיה, לא הדור.
זה שאמא שלה, הספתלה התביישה או לא ידעה מה לספר, לא מחייב את הנכדה גם לעבור את אותה דרך עקומה.

יש היום הרבה יותר מודעות לשוחח עם בנות, גם בגלל הפחד והמעשים הנוראיים שמתרחשים יום יום, וגם כדי לחסוך אחר כך בעיות זוגיות וכו'.

גם עם בנים אפשר לדבר וצריך לדבר, על הכל, ועדיף כשסה מגיע מאבא ואמא אוהבים, ולא מכל מיני כאלו שסה נהפך אצלם למקצוע או לסטיה.

רבות מחברותיי הפנימו את השיטה החדשה ישנה הזו, ובנתיים ראינו רק טוב, כמובן שכל אמא יודעת מתי הבת שלה גדלה ובשלה, אם בגיל 8 או 11 או 14, ואם היא לא יודעתת, שתישאל ותדע.

נגמרו הימים שמחביאים את הנושא, כל אלו שפחדו מהשאלות והתשובות, אכלו אותה בגדול, בענק.

וזו עוד תוצאה של הסתרה והדחקה, בקישור

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2735155736714292&id=100006596760424

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-18/8/2020 21:29 לינק ישיר 

ליידוסית כתב:
חינוך מיני צריך לבוא מהבית.
מי שלא מסוגלת לשוחח עם בנותיה, היא בבעיה, לא הדור.
זה שאמא שלה, הספתלה התביישה או לא ידעה מה לספר, לא מחייב את הנכדה גם לעבור את אותה דרך עקומה.

יש היום הרבה יותר מודעות לשוחח עם בנות, גם בגלל הפחד והמעשים הנוראיים שמתרחשים יום יום, וגם כדי לחסוך אחר כך בעיות זוגיות וכו'.

גם עם בנים אפשר לדבר וצריך לדבר, על הכל, ועדיף כשסה מגיע מאבא ואמא אוהבים, ולא מכל מיני כאלו שסה נהפך אצלם למקצוע או לסטיה.

רבות מחברותיי הפנימו את השיטה החדשה ישנה הזו, ובנתיים ראינו רק טוב, כמובן שכל אמא יודעת מתי הבת שלה גדלה ובשלה, אם בגיל 8 או 11 או 14, ואם היא לא יודעתת, שתישאל ותדע.

נגמרו הימים שמחביאים את הנושא, כל אלו שפחדו מהשאלות והתשובות, אכלו אותה בגדול, בענק.

וזו עוד תוצאה של הסתרה והדחקה, בקישור

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2735155736714292&id=100006596760424

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מדריכי חתנים וכלות בשנים עברו
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext