| נשלח ב-17/8/2020 12:02 |
|
| |
לא ניתן לומר שהסכם השלום שמתגבש בין ישראל לבין האמירויות הוא שלום תמורות שלום.
מכובדי, נתניהו מתגאה בזה, שהוא השיג שלום תמורת שלום , ולא תמורת שטחים :האמת שונה לחלוטין,שכן, ברגע שהוא וויתר על סיפוח השטחים, למען ההסכם המתגבש, אז מדובר בשלום תמורת שטחים,יתרה מזאת, מצבה של ישראל הוחמר שכן לראשונה, מדינות שאין להן סכסוכי גבולות עם מדינת ישראל, הצליחו לכפות עליה הסכם שלום תמורת שטחים.מיותר להוסיף שברגע שישראל תצא למבצע צבאי בעזה, ביו"ש, מדינות אלה יחזירו את שגריריהם, כך, שמדובר בהסכם שתלוי בפחד של המדינות הערביות מפניה של איראן, ויש לראות את ההישג של נתניהו בהתאם...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 17/08/2020 12:09:07
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 17/08/2020 12:16:57
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2020 13:24 |
|
| |
כזה קשקוש עוד לא שמעתי. צהל כבר מפציץ בעזה כמה ימים וזה לא מעניין אף מדינה מבחוץ. העזתים רק מתחננים לכסף וזה כרגע כל מה שמעניין אותם. הסיפוח המדובר היה ידוע אולי למנין אנשים איזה תועלת תצא ממנו. אני גם גר אחרי הקו הירוק ואינני יודע עד היום מה הייתי מרוויח ומה הפסדתי כעת. דבר אחד אני יודע הולך להיות לי אחלה טיול בשנים הקרובות .מעניין איך הנוף מגובה 828 מטר של מגדל... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2020 14:11 |
|
| |
| ברכת_החמה כתב: |  | כזה קשקוש עוד לא שמעתי. צהל כבר מפציץ בעזה כמה ימים וזה לא מעניין אף מדינה מבחוץ. העזתים רק מתחננים לכסף וזה כרגע כל מה שמעניין אותם. הסיפוח המדובר היה ידוע אולי למנין אנשים איזה תועלת תצא ממנו. אני גם גר אחרי הקו הירוק ואינני יודע עד היום מה הייתי מרוויח ומה הפסדתי כעת. דבר אחד אני יודע הולך להיות לי אחלה טיול בשנים הקרובות .מעניין איך הנוף מגובה 828 מטר של מגדל... נשלח מהאנדרואיד שלי |
| כוונתי אינה להפגזה מינורית אלא מבצע של ממש והיו דברים מעולם. זה שאתה גר מעבר לקו הירוק, ואתה לא יודע מה היית מרוויח מהסיפוח, זה נכון, כשאתה מתבונן על המצב העכשווי : כי שטחים אלה נמצאים עתה בידי ישראל: אבל ברגע ששטחים אלה, שהיו אמורים לספח אותם, יהוו חלק ממדינה פלסטינאית עתידית אז נראה אותך ...
תוקן על ידי לךתדע1 ב- 17/08/2020 14:13:37
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2020 14:20 |
|
| |
לא מדובר בהסכם שלום - מעולם לא הייתה מלחמה בין ישראל לאיחוד האמירויות ולא היה ביניהם סכסוך על משהו - אלא בנורמליזציה של היחסים (כפי שלכינון היחסים עם ברית המועצות בזמנו לא קראו הסכם שלום) מה יקרה אם יהיה ממצע צבאי נרחב בעזה או מהומות בגדה, מי יודע? מדובר בהישג מדיני חשוב, נתניהו ותומכיו כמובון מגזימים בערכו
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2020 14:40 |
|
| |
מומחיותו של נתניהו זה ניפוח דברים מעל כל פרופורציה
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2020 15:07 |
|
| |
לדעתי דווקא כן מדובר במשהו ענק ויסלחו לי כל הספקנים .מדובר על כדור שלג מתגלגל שיכול להפוך לצונאמי שיפיל איתו את כל מדינות הרשע במזרח התיכון. זה.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי ברכת_החמה ב- 17/08/2020 15:09:00
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2020 16:20 |
|
| |
ממה נפשך. אם טראמפ ייבחר פעם נוספת- אז ייתכן מאוד שיהיה גם סיפוח. אם ביידן ייבחר- ברור שיש חשיבות אדירה לגיבוש קואליציה פרו-ישראלית במזה"ת, כדי שממשל ביידן לא יתייחס לישראל כאל הכבשה השחורה של המזה"ת, כמו ממשל אובמה.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2020 22:45 |
|
| |
שאלוקים ישמור עלינו, כי לך תדע מה ההיגיון המוזר של 'לך תדע' גם אם נתניהו יכניס לה מיליון שקל לבנק, 'לך תדע' מה היא תכתוב עליו. בלי קשרל מה נתניהו עושה . לך תדע מה תהיה הפרשנות המוזרה של 'לך תדע'. לך תדע, ייתכן ואולי 'לך תדע' שכחה בכלל לקחת את הכדורים... מאחל לך רפואה שלימה בתוך שאר שמאלני ושונאי ישראל
|
|
|
|
| נשלח ב-17/8/2020 23:16 |
|
| |
| momeir כתב: |  | שאלוקים ישמור עלינו, כי לך תדע מה ההיגיון המוזר של 'לך תדע' גם אם נתניהו יכניס לה מיליון שקל לבנק, 'לך תדע' מה היא תכתוב עליו. בלי קשרל מה נתניהו עושה . לך תדע מה תהיה הפרשנות המוזרה של 'לך תדע'. לך תדע, ייתכן ואולי 'לך תדע' שכחה בכלל לקחת את הכדורים... מאחל לך רפואה שלימה בתוך שאר שמאלני ושונאי ישראל |
|
כמי שמדברר (לכאורה) את נתניהו בפורם האמת כואבת לך מאוד ,או שלא ,אחרת, היית מרחיק את עצמך מביבי. אבל לי בתור "שמאלנית" כואבת לי אי קיום הבטחתו של ביבי לסיפוח השטחים .אבל מי שעיניו בראשו יודע שביבי זה שמאל! אמנם בפה הוא ימין אבל התנהגותו שמאלנית במיטבה.
|
|
|
|
|