| נשלח ב-18/8/2020 11:29 |
|
| |
אז אברכציק בן 24 יהיה חבר המעצגת
כך נראה הפרצוף של המעצגת שממנה לכם את החכ'ים חחחחח
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2020 16:25 |
|
| |
| לבחירתכם כתב: |  | נשנע שהחסידים דוקא מתלהבים מהריון הזה |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2020 15:56 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | מי אתה שתחליט? אביו היה אדמו"ר והבן הרב סמל אלוף ממשיך דרכו והחסידים שלו שווים אחד על אחד לחסידים של האדמו"ר שלך ושל שאר האדמו"רים, גם אם זה לא מוצא חן בעיניך וכמו שלא מוצא חן בעיני גור חסידי הגר"ש, וכן על זה הדרך בכל החצרות הקודש.
לא אני החלטתי, אלא אדמו"רי בית רוזין וביניהם האדמו"ר מסאדיגורא המנוח ויבדל לחיים האדמו"ר מבויאן הגיעו להסכמות בשיחה טלפונית בליל פטירתו של ישראל פרידמן שהוא לא יאוזכר בעיתונות החרדית כאדמו"ר מאחר והוא לא היה כזה, לא יתכן שאחד שחי רוב ימיו כקיבוצניק וכמיזרוחניק יחליט בערוב ימיו שעל סמך יחוסו הרם הוא יוכר כאדמו"ר, וכך באמת היה, הושע נתפס בציבור כקורויוז ותו לא, |
|
אכן האות קין הזו ידועה וזכורה לכולם, איך האוסף איינקלאך האלה החליטו לעשות אמבוש על עוד איינקל, כאילו לכל אחד יש את הזכות להפוך לאדמור מברדיטשעב ורק לו, בגלל שאביו היה אדמור והוא ר"ל - ציוני, כמו דודיהם האדמור החלוץ והאדמור הקודם מבוהוש. או בגלל שהוא ל"ע דאקטער - כמו הרבי ר' יצחק טווערסקי מרחסמטריקע - שהיה פראפעסאר בהרווארד בד בבד להיותו אדמור. כאילו מי שישמע מה היה הרבי מסערט, או הרבי בקארלין, או בכלל הבעל שם טוב הקדוש - באלו תפקידים היו כל אלה חפני שנהיו אדמורים. מי יודע אם כל מה שקורה עכשיו אין זה אלא עונשו של הבנשק מסדיגורא שהשיג גבול והכה את רעהו בסתר, בעוד הרבי הדברי חיים מצווח ואומר שכל בית רוזין לא רואיים להיות אדמור כל ועיקר.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2020 15:55 |
|
| |
hhaavv
| בונדמן כתב: |  | מנדלבליט כנראה היה אוסר על הסאדיגורה ג'וניור להתמנות למועצת מאחר והוא מצוי בניגוד עניינים בהיותו בגיל החייב גיוס והוא אמור להכריע נגד פשרות בחוק הגיוס
|
|
כקצין מילואים ראשי במיל' גם הושע בן שלום - פרידמן (בן דוד רחוק של אדמו"רי סדיגורא, מהיחידים בחצרות רוזי'ן שהם צאצאים בן-אחר-בן) מנוע למכהן במועצת מסיבה זו...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2020 15:17 |
|
| |
| בונדמן כתב: |  | | למעשה הוא אזרח בריטניה ולא חלה עליו חובת גיוס, כמו שהוא לא יכול להצביע בבחירות, |
|
חובת גיוס חלה על כל תושב ישראל (נושא רישיון לישיבת קבע בישראל), גם אם אינו אזרח ישראל ואינו יכול להצביע בבחירות לכנסת.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2020 15:08 |
|
| |
ולפותח האשכול, אני לא מבין אותך, בן כמה הוא יענקי קנייבסקי שהוא יכל בגילו לבשל חרפה כזאת שנציגו של איווט ליברמן יהיה ראש עיריית ירושלים,
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2020 15:06 |
|
| |
בונדמן
| גלותי כתב: |  | | מי אתה שתחליט? אביו היה אדמו"ר והבן הרב סמל אלוף ממשיך דרכו והחסידים שלו שווים אחד על אחד לחסידים של האדמו"ר שלך ושל שאר האדמו"רים, גם אם זה לא מוצא חן בעיניך וכמו שלא מוצא חן בעיני גור חסידי הגר"ש, וכן על זה הדרך בכל החצרות הקודש. |
|
לא אני החלטתי, אלא אדמו"רי בית רוזין וביניהם האדמו"ר מסאדיגורא המנוח ויבדל לחיים האדמו"ר מבויאן הגיעו להסכמות בשיחה טלפונית בליל פטירתו של ישראל פרידמן שהוא לא יאוזכר בעיתונות החרדית כאדמו"ר מאחר והוא לא היה כזה, לא יתכן שאחד שחי רוב ימיו כקיבוצניק וכמיזרוחניק יחליט בערוב ימיו שעל סמך יחוסו הרם הוא יוכר כאדמו"ר, וכך באמת היה, הושע נתפס בציבור כקורויוז ותו לא,
מנדלבליט כנראה היה אוסר על הסאדיגורה ג'וניור להתמנות למועצת מאחר והוא מצוי בניגוד עניינים בהיותו בגיל החייב גיוס והוא אמור להכריע נגד פשרות בחוק הגיוס, אך למעשה הוא אזרח בריטניה ולא חלה עליו חובת גיוס, כמו שהוא לא יכול להצביע בבחירות,
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2020 14:00 |
|
| |
נשנע שהחסידים דוקא מתלהבים מהריון הזה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/8/2020 12:15 |
|
| |
לבחירתכם
| מאירקה99 כתב: |  |
יש כבר אדמור שהיה רב סמל אלוף בצה'ל אז יהיה לנו אדמור טוראי ואולי אפילו רמטכ'ל
ומה עם מועצת החכמים דוקא שם נראים הכי רצינים
רב סמל או אלוף?
בכל אופו האדמו"ר מפאשקאן שליט"א היה תת-אלוף. אלא שהוא ר"ל ציוני. |
|
אז מה הבעיה שהאדמור מסדיגורה החדש [או החדשים המרבה הרי זה משובח] יהיה גם תת-אלוף
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2020 12:24 |
|
| |
מאירקה99
| לבחירתכם כתב: |  |
יש כבר אדמור שהיה רב סמל אלוף בצה'ל אז יהיה לנו אדמור טוראי ואולי אפילו רמטכ'ל
ומה עם מועצת החכמים דוקא שם נראים הכי רצינים |
|
רב סמל או אלוף?
בכל אופו האדמו"ר מפאשקאן שליט"א היה תת-אלוף. אלא שהוא ר"ל ציוני.
|
|
|
|
| נשלח ב-19/8/2020 00:00 |
|
| |
המגיד שיעור שלי אמר להגיד לכם שתעשו ממנו רב ניצב ויעשו ממנו לחי למבוי ואם בסוף יהיו שתי אדמורים אז שיעשו מהם לחיים
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2020 19:08 |
|
| |
מי אתה שתחליט? אביו היה אדמו"ר והבן הרב סמל אלוף ממשיך דרכו והחסידים שלו שווים אחד על אחד לחסידים של האדמו"ר שלך ושל שאר האדמו"רים, גם אם זה לא מוצא חן בעיניך וכמו שלא מוצא חן בעיני גור חסידי הגר"ש, וכן על זה הדרך בכל החצרות הקודש.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2020 18:38 |
|
| |
אבא שלו לא היה אדמו"ר , לעת זקנותו הוא הלביש בגדי חסידים, ורצה להיראות כמו אדמו"ר,
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2020 18:12 |
|
| |
| hot_tr כתב: |  |
style='direction: rtl'>לה''ו. נער הייתי וגם התבגרתי, ומעולם לא שמעתי על דרגת רב סמל אלוף...
תוקן על ידי hot_tr ב- 18/08/2020 17:25:19 יש כבר אדמור שהיה רב סמל אלוף בצה'ל
תוקן על ידי hot_tr ב- 18/08/2020 17:27:04 |
|
ככה זה שלא עוברים טירונות... ולענייננו הרבי מפאשקאן (לא במועצג"ת... ) הרב הושע פרידמן הינו תת אלוף במיל' בצהל. נכד האמרי חיים מויזניץ. הדליק משואה ביום העצמאות. איש רב פעלים. והוא הממשיך של אביו שהיה כמדומני האדמו"ר הד"לי הראשון. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2020 17:48 |
|
| |
| נעילה כתב: |  | | הוא פחות טוב מבעלי-בתים בני 70? |
|
קודם כל, כן, הוא יושב גאון ויושב ולומד מבוקר ועד ערב, מה שאי אפשר לומר על כל האדמורי"ם, כי מה לעשות יש להם הרבה על הראש, ובטח אי אפשר לומר זאת על בעלי בתים בני 70
אם כבר, הרי שיש רשימת אדמורים מוחרמים שאסור להם לבוא למועצת כי מישהו אחר שם וטו ומחרים אותם, וזאת הבושה הגדולה של המועצת, סלונים לא מרשים להכניס את סלאנים, בעלזא את מחנובקא (אולי היום זה השתנה) גור את ר' שאול (למרות שהוא עוד לא אדמור) ומסתבר שנושא הירושה מאב לבן אכן שיטה לא מוצלחת
|
|
|
|
| נשלח ב-18/8/2020 17:24 |
|
| |
style='direction: rtl'>לה''ו. נער הייתי וגם התבגרתי, ומעולם לא שמעתי על דרגת רב סמל אלוף...
תוקן על ידי hot_tr ב- 18/08/2020 17:25:19 יש כבר אדמור שהיה רב סמל אלוף בצה'ל
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי hot_trend ב- 18/08/2020 17:27:04
|
|
|
|
|