| נשלח ב-21/8/2020 12:05 |
|
| |
עקב מכת הקורונה בבעלז הקים משרד הבריאות נקודת בדיקה ברחוב שמגר
במקום משתרך מאז יום אתמול תור ארוך לבדיקת קורונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/8/2020 09:51 |
|
| |
בעלזא מסתירים את העובדה שהרבי מורדם ומונשם בביתו!!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 23:30 |
|
| |
לא צריך דיונים מסובכים. בעיר ניו יורק גרים פחות או יותר אותו מספר אנשים כמו במדינת ישראל. 24,000 איש מתו בעיר ניו יורק מקורנה. וברור שלא כולם נדבקו עדיין. זה במינימום שבמינימום ה״פוטנציאל״ הרג במדינת ישראל..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 22:16 |
|
| |
קלעפער
| תמניא_אפי כתב: |  | | קלעפער כתב: |  | בהנחה שהם נשמרו באופן שווה. זה לא מה שקרה. |
|
הקהילות היהודיות בהרבה מדינות נפגעו מהקורונה יותר מחלקם באוכלוסיה. בצרפת ובריטניה ישנם מאות אלפים יהודים, רובם המוחלט לא הולכים לדאבוננו לבתי כנסת, ובכל זאת נפגעו יחסית הרבה יותר מחלקם באוכלוסיה. אינני מכחיש שייתכן שצעדי הזהירות מונעות תמותה במידה מסוימת, אבל לתלות את כל הנפטרים היהודים בחוסר נקיטת צעדי זהירות, זה לא פחות מעיוות המציאות. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
לא תליתי. זו עובדה. בכל אופן אני כבר התייאשתי מלעלות שוב את גירת בעלז והקורונה. אם לא רוצים לקבל אפילו גילוי אליהו לא יעזור.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 22:14 |
|
| |
אכן, אבל ביחס לשאלה שנשאלה כאן זו תשובה מספקת. לא אלפים ולא מאות. רק יותר מידי נפטרים שבטח אמרו שאין מגפה או לא צריך למנוע חגיגות בגללה וכל מי שנמנע הרי הוא קל דעת...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 22:13 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | בהנחה שהם נשמרו באופן שווה. זה לא מה שקרה. |
|
הקהילות היהודיות בהרבה מדינות נפגעו מהקורונה יותר מחלקם באוכלוסיה. בצרפת ובריטניה ישנם מאות אלפים יהודים, רובם המוחלט לא הולכים לדאבוננו לבתי כנסת, ובכל זאת נפגעו יחסית הרבה יותר מחלקם באוכלוסיה. אינני מכחיש שייתכן שצעדי הזהירות מונעות תמותה במידה מסוימת, אבל לתלות את כל הנפטרים היהודים בחוסר נקיטת צעדי זהירות, זה לא פחות מעיוות המציאות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 22:09 |
|
| |
ועכשיו אני רואה שהנתונים שם מעודכנים לתאריך 16 ליוני שזה לפני יותר מחודשיים. מספר המתים שם זה 826, בשעה שהמספר המעודכן הוא 1025. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 22:07 |
|
| |
בהנחה שהם נשמרו באופן שווה. זה לא מה שקרה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 22:02 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | קלעפער
| תמניא_אפי כתב: |  | | קלעפער כתב: |  | מספר הנספים בלייקווד הוא מאה שבעים (170).טרגדיה. חוץ מלאלו שהכלכלה והטיש חשובים יותר מכמה הזקנים שבין כה היו בדרך לבית עולמם... |
|
א. מה המקור של המספר הזה? ב. האם מספר זה לכל ליקווד, או רק בקהילות היהודיות? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מכאן |
|
זאת אומרת שהנפטרים היהודיים לפי חלקם באוכלוסיה (בסביבות 60%) אמור להיות בסביבות 100. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 21:52 |
|
| |
קלעפער
| תמניא_אפי כתב: |  | | קלעפער כתב: |  | מספר הנספים בלייקווד הוא מאה שבעים (170).טרגדיה. חוץ מלאלו שהכלכלה והטיש חשובים יותר מכמה הזקנים שבין כה היו בדרך לבית עולמם... |
|
א. מה המקור של המספר הזה? ב. האם מספר זה לכל ליקווד, או רק בקהילות היהודיות? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מכאן
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 19:08 |
|
| |
| קלעפער כתב: |  | מספר הנספים בלייקווד הוא מאה שבעים (170).טרגדיה. חוץ מלאלו שהכלכלה והטיש חשובים יותר מכמה הזקנים שבין כה היו בדרך לבית עולמם... |
|
א. מה המקור של המספר הזה? ב. האם מספר זה לכל ליקווד, או רק בקהילות היהודיות? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 19:02 |
|
| |
| מנחה_חדשה כתב: |  | לפי הנתונים הכתובים שם, נדבקו במחוז 10,000 איש ומתו 1000. כלומר 10% תמותה. שזה המוןןן |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 18:57 |
|
| |
לפי הנתונים הכתובים שם, נדבקו במחוז 10,000 איש ומתו 1000. כלומר 10% תמותה. שזה המוןןן
|
|
|
|
| נשלח ב-23/8/2020 18:51 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
גם 169 זה טרגדיה נוראית.
|
|
|