בית פורומים בחדרי חרדים

טיש ליל שבת אצל האדמור רבי מש''י מסדיגורא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/8/2020 21:44 לינק ישיר 
טיש ליל שבת אצל האדמור רבי מש''י מסדיגורא

מישהו יודע לעדכן מה היה בטיש בירושלים אצל משי, וגם בבני ברק אצל ר' שייעלה מה היה? כמה אנשים? חסידים או ליטאים, אם בכלל היו סדיגערערס חסידים? רבותי, הבו פרטים.

תוקן על ידי מחודד ב- 22/08/2020 21:45:14

תוקן על ידי מחודד ב- 22/08/2020 21:45:41

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 17:29 לינק ישיר 

על הצוואה חתום הרב ברגר ועוד מישהו ר' ויינגרטן הוא לא דיין.
משום כבוד ת"ח לא אכתוב את מה שידוע לי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 17:12 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:
אבל, לא נראה לי שהיה איכפת לו שגם בנים אחרים יקראו אדמורי"ם, הוא רק רצה לתת יתרון למי שלדעתו הוא הממשיך העיקרי, אבל אם יש מישהו שרוצה לדבוק בהרב מש"י, או בר' אהרן, או בכל מישהו אחר, למה לא, למי זה מפריע.

האם קראת את הצוואה לפני שאתה בוחש בה?
סעיף מיוחד מדבר על בניו האחרים, שכולם ידבקו ויהיו תחתיו (של ר' שיעלה) כמו שהיה תחתי
ולבל יהין אדם לערער ולשנות מהצוואה..

קראתי גם קראתי, ואף על פי כן...
האם הוא באמת ציפה שהאחים הגדולים יקבלו מרות של אחיהם הקטן? ועוד בלי הכנה מספקת לכך?
הוא כתב זאת, כדי לתת משנה תוקף להכרזה שהממשיך העיקרי הוא הבן הקטן, ואינו עומד בשורה אחת עם כל האחים.
אבל אין בזה התנגדות שהאחים לא ישמשו גם הם באדמורו"ת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 17:05 לינק ישיר 

כהן_הדיוט כתב:

הצוואה אכן נכתבה בזמן חולשה קיצונית, לאחר חתימתה הוא נסע תכף חזרה לחו"ל, ממה שידוע לי היה לרבנית צוואה אחרת בכספת בבית בב"ב שנגנבה יחד עם כלי כסף ועוד ע"י אינשי דלא מעלי אותם אלו שבישלו את הצוואה, איך שלא יהיה הצוואה לא מסתדרת עם דברים אחרים שאמר האדמור *באותו זמן* בע"פ לרבניתו ולבניו, ובודאי הסגנון של "לא יהין מאן דהו לערער" או שכל האחים יהיו כפופים לינוקא, זה נוסח של הגבאים שמונעים מאג'נדת רק לא ביבי (סליחה מש"י)

השמועה אומרת שהיא נכתבה לא בזמן חולשה אלא בזמן כעס..
בכל מקרה, אתה טוען שהדיינים החשובים המעידים שהאדמור חתם בישוב הדעת, מה אתה טוען שהוא לא קרא בכלל את הצוואה אלא פשוט חתם??
יש גבול

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 17:01 לינק ישיר 

תם_יושב כתב:
אבל, לא נראה לי שהיה איכפת לו שגם בנים אחרים יקראו אדמורי"ם, הוא רק רצה לתת יתרון למי שלדעתו הוא הממשיך העיקרי, אבל אם יש מישהו שרוצה לדבוק בהרב מש"י, או בר' אהרן, או בכל מישהו אחר, למה לא, למי זה מפריע.

האם קראת את הצוואה לפני שאתה בוחש בה?
סעיף מיוחד מדבר על בניו האחרים, שכולם ידבקו ויהיו תחתיו (של ר' שיעלה) כמו שהיה תחתי
ולבל יהין אדם לערער ולשנות מהצוואה..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 15:44 לינק ישיר 

באבוב

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 15:33 לינק ישיר 

מן הסתם אין לו מאחורה את אנשי המדון והיחצנים שידאגו לדחוף אותו לכל פינה שאפשר לעשות תמונות ולשלוח מהר לאויר ים שלדבריו הוא בכלל חסיד צאנז...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 15:21 לינק ישיר 

למה הרבי מש"י עדיין לא התחיל בביקורים אצל רבנים ואדמורים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/8/2020 14:52 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

ועכשיו לנושא, האם אתה טוען שכשחתמו הדיינים שהוא כתב בישוב הדעת את צוואתו ומרצונו, הם שיקרו?
והאם בחיי השנה שעברה מאז חתימת הצוואה על ידי האדמור, הוא לא התאושש? לא יכל לבוא ולשנות אותה כי הרי היא נכתבה בניגוד לרצונו? הוא הסתובב באירועים, היה בהמון מקומות, היה בישוב הדעת בחצי שנה האחרונה לפני שאורע מצבו בימים האחרונים, מצבו היה הרבה יותר טוב כל הזמן, והוא לא בא ושינה כלום אלא השאיר את הצוואה על כנה
אם כן, תגנוז בבקשה את הטענה המגוחכת הזאת שהצוואה נכתבה בזמן פיזור הנפש או חולשה.

הצוואה אכן נכתבה בזמן חולשה קיצונית, לאחר חתימתה הוא נסע תכף חזרה לחו"ל, ממה שידוע לי היה לרבנית צוואה אחרת בכספת בבית בב"ב שנגנבה יחד עם כלי כסף ועוד ע"י אינשי דלא מעלי אותם אלו שבישלו את הצוואה, איך שלא יהיה הצוואה לא מסתדרת עם דברים אחרים שאמר האדמור *באותו זמן* בע"פ לרבניתו ולבניו, ובודאי הסגנון של "לא יהין מאן דהו לערער" או שכל האחים יהיו כפופים לינוקא, זה נוסח של הגבאים שמונעים מאג'נדת רק לא ביבי (סליחה מש"י)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 12:36 לינק ישיר 

אני לא מבין על מה הרעש
הרבי רצה שבנו החמישי ימלא את מקומו, ואין מקום לפקפק בזה, הוא היה צלול ושולט היטב בעצמו גם במצבו הקשה.
ונראה כי גם החסידים הבינו זאת, וברובם המוחלט הולכים אל בנו החמישי.
נראה לי שגם הבן הממשיך מבין זאת ואין לו שום מניעה שהבנים האחרים ישמשו גם הם באדמורו"ת, ולמעשה יש הרבה אנשים שטוב להם מאד שיהיה להם רבי בקהילה קטנה שבה יוכלו לבטא את עצמם הרבה יותר טוב.
כל הבחישה של רבים בנושא זה, גורמת רעה לכל האחים הנוגעים בדבר, שבסך הכל רוצים לחיות בשלום.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 04:03 לינק ישיר 

כהן_הדיוט כתב:

הכל טוב ויפה מה לעשות שפה עשו מניפולציה רגשית על רבך הצדיק והקדוש שהיה בפועל שבר כלי בפרט מיד אחרי טיפול כימותרפי, גם אדמו"ר נשגב בסופו של יום הוא בשר ודם

קודם כל, על סמך מה החלטת שהוא רבי ומורי? כי כתבתי שצריך לשמור על צוואתו?
אני מגן תמיד על כבודם של כל האדמורי"ם ומעולם לא הייתי חסיד סדיגורה

ועכשיו לנושא, האם אתה טוען שכשחתמו הדיינים שהוא כתב בישוב הדעת את צוואתו ומרצונו, הם שיקרו?
והאם בחיי השנה שעברה מאז חתימת הצוואה על ידי האדמור, הוא לא התאושש? לא יכל לבוא ולשנות אותה כי הרי היא נכתבה בניגוד לרצונו? הוא הסתובב באירועים, היה בהמון מקומות, היה בישוב הדעת בחצי שנה האחרונה לפני שאורע מצבו בימים האחרונים, מצבו היה הרבה יותר טוב כל הזמן, והוא לא בא ושינה כלום אלא השאיר את הצוואה על כנה
אם כן, תגנוז בבקשה את הטענה המגוחכת הזאת שהצוואה נכתבה בזמן פיזור הנפש או חולשה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/8/2020 03:45 לינק ישיר 

בונדמן כתב:
ישראלטשע כתב:

בונדמן כתב:

למש"י היה שטריימל 'שפיץ' עוד בחיי האבא, לר'שיעל'ה אין עוד 'שפיץ'

לכל הבנים יש שפיץ, אצל הצעירים זה פחות בולט בגלל השפיצים של השטריימל שיותר גבוהים

ממש כן גם לרבי מבני ברק יש שפיץ אמנם קטן ביותר אבל יש

אפשר לראות בתמונות בהם הוא מרכין את ראשו ונשען על הסטנדר שיש לו שטריימל רגיל כמו כל חתן אירופאי, (את השפיץ הקטנטן שיש בכיפה, יש לי גם בשטריימל שלי) בעוד כמה שבתות כשיהיה לו שטריימל רוז'נאי כראוי, אז משה וייסברג יכתוב במוצ"ש " לראשונה : השבת חבש הרבי הצעיר מסא"ג שטריימל כמנהג בית אבותיו, ולכתבה יצורפו כשלושים תמונות כמעט זהות, 

https://www.jdn.co.il/wp-content/uploads/2018/01/חתונה-סאדיגורה-שבט-תשעח-19.jpg

https://www.jdn.co.il/wp-content/uploads/2018/01/חתונה-סאדיגורה-שבט-תשעח-20.jpg

https://www.jdn.co.il/wp-content/uploads/2018/01/חתונה-סאדיגורה-שבט-תשעח-36.jpg

https://www.jdn.co.il/wp-content/uploads/2018/01/חתונה-סאדיגורה-שבט-תשעח-38.jpg

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2020 23:13 לינק ישיר 

איש_חשוב כתב:

אכן אויר ים חסיד של הבן מעבר לים דהיינו מאנטוורפן, ואכן קשה לדרוך על צוואה מפורשת ועוד שבעתיים קשה לדרוך על בני אדם שיש להם רגשות וחיים, הרבה הרבה יותר מסוכן מאשר צ ו ו א ה    מ פ ו ר ש ת, ועוד יותר טוב לתיקון נשמת הנפטר שלא יהיו בעולם יהודים שכל כך יצטערו בגללו.

שים לב שאתה בעצם שם את עצמך כחכם יותר ומבין יותר מהאדמור מסדיגורה זצ"ל
וכי הוא לא ידע שהבן הגדול ירגיש מקופח? וכי איזה בן גדול לא יכאב לו כשהאח הקטן מנהיג והוא צריך להיות תחתיו?
אבל הוא שקל הכל, אחרי שהוא שמע הכל, דברים שאתה לא שמעת, כי אם היית שומע ויודע היית שותק פה כמו כל חסידי סדיגורה, שקל והחליט שמה שצריך זה שהבן הקטן ינהיג
ואתה בא ומביע את דעתך, שעם כל הכבוד, אתה אדם מן השורה, לא כיהנת כאדמור או מנהיג ואין לך את השיקולים הנדרשים, ואתה מבקר את החלטתו, בכזו קלות שזה מעצבן, הצוואה נכתבה בישוב הדעת ובלב שלם והעידו על כך בית דין

די כבר להתנשאות כאן של כל מיני חכמים בלילה, ודי ל"אני מבין יותר מהאדמור זצל מה כדאי לעשות ובוא נשנה את זה"
הוא כתב במילים כל כך חמורות "לבל יהין שום אדם לערער ולשנות מהצוואה" ושכולם יהיו תחת הבן הצעיר .

הכל טוב ויפה מה לעשות שפה עשו מניפולציה רגשית על רבך הצדיק והקדוש שהיה בפועל שבר כלי בפרט מיד אחרי טיפול כימותרפי, גם אדמו"ר נשגב בסופו של יום הוא בשר ודם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2020 21:04 לינק ישיר 

אחד הבנים הולך יהיה נקרא בשם "בגד ים" 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2020 21:00 לינק ישיר 

אויר_ים כתב:
דברי כתב:

אויר_ים כתב:
דברי כתב:

אויר-ים אכן נודע הדבר כי אתה בוחש בקדירת בעל המשברי-ים ממשיכם של האבירי-ים וכו' ולמעלה בקדש

חחחחח.
משיעמום נטו !.
אני חסיד של רבי מעבר לים....

אך כיהודי מאמין... קשה לי לקבל שדורכים על צוואה מפורשת.
ומצד שני.. לפי כולם, הקטן ראוי יותר מהגדול ...

נשלח מהאנדרואיד שלי

אכן אויר ים חסיד של הבן מעבר לים דהיינו מאנטוורפן, ואכן קשה לדרוך על צוואה מפורשת ועוד שבעתיים קשה לדרוך על בני אדם שיש להם רגשות וחיים, הרבה הרבה יותר מסוכן מאשר צ ו ו א ה    מ פ ו ר ש ת, ועוד יותר טוב לתיקון נשמת הנפטר שלא יהיו בעולם יהודים שכל כך יצטערו בגללו.

איך עשית אותי סאדיגורא ?. איך ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

צא ולמד מרבך הקדוש זצוק"ל שהיה חכימא דיהודאי שחילק בצוואתו את ההנהגה ובזכות זה יש לך רבי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/8/2020 20:57 לינק ישיר 

שמעתי בדיחה,
הסבא נקרא "עקבי אבירים" ,
האבא "אבירי ים" ,
והבן רבי מש"י ייקרא "משברי ים"....

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > טיש ליל שבת אצל האדמור רבי מש''י מסדיגורא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext