בלשכתו של גפני מכחישים את השמועות על הידרדרות במצבו
בסביבתו של יו"ר דגל התורה מכחישים את השמועות על החמרה במצבו הרפואי, ומדגישים כי גפני בהכרה ומודה למתפללים להחלמתו.
בלשכתו של יו"ר מפלגת דגל התורה, ח"כ משה גפני, מכחישים הבוקר (חמישי) שמועות על התדרדרות שחלה במצבו הרפואי.
"ח"כ הרב גפני עבר שני צנתורים בבית החולים, הוא בהכרה מלאה, לא מונשם, לא מורדם ולא בסכנת חיים", נמסר בהודעה.
עוד מציינים שם כי "הרב גפני מתאושש ב"ה מהתהליך הרפואי שעבר, ומודה לכל המתפללים והדואגים לבריאותו ושלומו".
נציין כי גפני אושפז בבית החולים מעייני הישועה בבני ברק לפני 12 יום. את ישיבות ועדת הכספים השבוע ניהל במקומו ח"כ יצחק פינדרוס המכהן בכנסת מטעם "דגל התורה".
אחרי שבועיים וחצי של אשפוז, שני צנתורים וגל שמועות על מצבו (שהיה קשה לפרקים): תמונה ראשונה של ח״כ משה גפני יחד עם נכדו של הרב קנייבסקי ששלח לו מכתב בחתימת ידו. צפירת הרגעה כפולה
נשלח ב-3/9/2020 14:50
כשלושה שבועות לאחר שבועות לאחר שאושפז בבית החולים מעייני הישועה לאחר שחש בליבו, יו״ר ועדת הכספים חה״כ משה גפני שוחרר בימים האחרונים להמשך מנוחה בביתו.
נשלח ב-1/9/2020 08:11
אךטובוחסד
תמניא_אפי כתב:
אךטובוחסד כתב:
תמניא_אפי כתב:
כבר כתבתי לא פעם.
הם לא מעוניינים ללבוש מסכות! חד וחלק! הם לא מעוניינים לשנות מהחיים הרגילים שלהם בגלל הקורונה.
בינתיים הקורונה לא הוכיחה את עצמה כמו שאיימו והפחידו שהיא תהיה, ולא קורה שום דבר אם ממשיכים בחיים הרגילים.
ובעיקר הם לא מעוניינים לסגור כתה או ישיבה אם התגלו בהם כמה חולי קורונה מאומתים, ולכן במצב כזה מסכות וכל שאר הנחיות הריחוק הן בכלל לא רלוונטיות.
מסכה זה "שינוי" מהחיים הרגילים, או עצלות וחוסר נוחות??? ולא נראה לך שאם הם מסרבים לכך, ראוי שיסתגרו בעצמם ולא יכפו ויפיצו על כל אלו שכן, את מחלתם?
כשאתה לא מעוניין לסגור כתות או ישיבות שלמות בגלל נדבקים ונותן לנדבקי קורונה מאומתים להסתובב בין אנשים, נדמה לי שאין טעם להלביש מסכות.
(וחוצמזה חבל על הזמן ועל המאמץ על משהו שבכלל לא בטוח שעוזר)
כיתות שיושבות 8 שעות עם מסכה על הפנים (דבר הזוי כשלעצמו) וישיבות שנכנסות לקפסולות ומבודדות בתוכן את הנדבקים... ואיך כל זה קשור לבעלזא ולזלזול שלהם? ומה שווה מכתב הבי"ד שלהם על חובת הזהירות (אולי כמו הסיכומים עם המשטרה)?
נשלח ב-1/9/2020 08:10
הגר"ח קנייבסקי: לא למהר להכניס ילדים לבידוד
שר התורה הגר"ח קנייבסקי: "אסור להקל ראש ולמהר להכניס את התלמידים לבידוד, לא ליחידים וכ"ש שלא לרבים דבר שיכול לגרום לביטול בית המדרש ח"ו". כן הורה שלא לבטל את 'עזרת הנשים' בתפילות הימים הנוראים: "התפילה שלהם חשובה וצריכים אותה"
תתייחס לסיפא של דבריי, איך שהליטאים שומרים גם החסידים יכולים. ושים לב שגם אתה בא עם תרחישי אימה על הנזק החינוכי, פוק חזי מה קורה אצל הליטאים, ברוך השם אין פרץ ואין צווחה.
אצל הליטאים אין פרץ ואין צווחה??
אתה תמים או מיתמם??
החלטת להתעלם במצח נחושה מהמציאות הכואבת??
החורבן החינוכי יורגש הרבה הרבה אחרי שישכחו מהקורונה!!
אני לא תמים ולא מיתמם. אני לא מתעלם ממציאות אדרבא אולי תראה לי איפה המציאות כואבת. אינני יודע על איזה חורבן אתה מדבר.
אולי תראה לי את הכתבה ההיא על הבחורים על חוף הים. אז בשביל כמה בחורים לא מפירים הנחיות. ובעיקר שלא בטוח שזה בגלל זה... (מצלצל לך משהו?)
תתייחס לסיפא של דבריי, איך שהליטאים שומרים גם החסידים יכולים. ושים לב שגם אתה בא עם תרחישי אימה על הנזק החינוכי, פוק חזי מה קורה אצל הליטאים, ברוך השם אין פרץ ואין צווחה.
אתה תמים או מיתמם??
אני לא תמים ולא מיתמם. אני לא מתעלם ממציאות אדרבא אולי תראה לי איפה המציאות כואבת. אינני יודע על איזה חורבן אתה מדבר.
יש פה "בריחה" מהנושא המרכזי.. המסכות!! והסירוב של רוב החסידיות לזה, דבר שהיה מונע הדבקות ובהתאמה סגר ובעיות חינוכיות. אתה כל הזמן מתחמק מזה ומדבר על "גישה" ועל נבואות שלא התגשמו, ולא עונה למה הם לא יכולים ללבוש מסכות? ואולי זה יציל רק נפש אחת מישראל? זה לא כדאי? לא כש"כ שזה בוודאות הציל קהילות שלמות מסגר וילדים מבעיות חינוכיות. זאת אומרת, שהם גורמים לסגרים ולתוצאה = בעיות חינוכיות בעצמם!
נשלח ב-31/8/2020 23:43
מושגים כתב:
אתה תמים או מיתמם??
אתה באמת חושב שכל אלו שמזלזלים, הם אגואיסטים וכביכול לא אכפת להם מחיי הזקנים?
אני לא צריך שתחזיק כמותם, אבל לפחות להבין שאם יש כ"כ הרבה אנשים שמחזיקים ככה, אז אולי יש להם גם איזה גישה משלהם?
ברור לי שיש אנשים שחושבים אחרת ממני.
אבל פה באים הממשלה ואנשי מקצוע ואומרים ששמירה על הנחיות, מצילות חיים. אז בעיני מי שלא שומר על ההנחיות זה לא דעה מול דעה, אלא שמירה על החוק ועל מצוות ונשמרתם, מול צפצוף על החוק וונשמרתם.
וכמו שהסברתי לך פעם שזה דומה לנאשם בבית המשפט שיאמר לשופט לך יש דעה שצריך לשמור על החוק ולי יש דעה שלא צריך לשמור על החוק, כל השומע יצחק.
בעוד שהליטאים ברובם מצליחים איכשהו להיצמד לכללים, החסידים אינם מעוניינים או שאינם יכולים.
אתה מוכן להסכים שלתקשורת יש יד גדול בכל הפאניקה ובלעדיה המגפה כמעט ולא היתה מורגשת?
אתה מוכן להסכים שבינתיים כמעט שום תרחיש אימים שהתקשורת הפחידה לא התממשה?
אתה מוכן להסכים שאבטלה ושעמום הנוער מחוסר חינוך הורגת ומזיקה לא פחות ממה שהקורונה בינתיים הזיקה?
התקשורת תפקידה להתריע. ולדעתי הם לא עושים מספיק.
לגבי תרחישי האימים; קרוב ל1000 נפטרים, מלבד החולים שנשארו עם צלקות מהקורונה, אז אי אפשר לומר שאפילו עשירית לא התרחש.
אתה באמת חושב שכל אלו שמזלזלים, הם אגואיסטים וכביכול לא אכפת להם מחיי הזקנים?
אני לא צריך שתחזיק כמותם, אבל לפחות להבין שאם יש כ"כ הרבה אנשים שמחזיקים ככה, אז אולי יש להם גם איזה גישה משלהם?
ברור לי שיש אנשים שחושבים אחרת ממני.
אבל פה באים הממשלה ואנשי מקצוע ואומרים ששמירה על הנחיות, מצילות חיים. אז בעיני מי שלא שומר על ההנחיות זה לא דעה מול דעה, אלא שמירה על החוק ועל מצוות ונשמרתם, מול צפצוף על החוק וונשמרתם.
וכמו שהסברתי לך פעם שזה דומה לנאשם בבית המשפט שיאמר לשופט לך יש דעה שצריך לשמור על החוק ולי יש דעה שלא צריך לשמור על החוק, כל השומע יצחק.
בעוד שהליטאים ברובם מצליחים איכשהו להיצמד לכללים, החסידים אינם מעוניינים או שאינם יכולים.
אתה מוכן להסכים שלתקשורת יש יד גדול בכל הפאניקה ובלעדיה המגפה כמעט ולא היתה מורגשת?
אתה מוכן להסכים שבינתיים כמעט שום תרחיש אימים שהתקשורת הפחידה לא התממשה?
אתה מוכן להסכים שאבטלה ושעמום הנוער מחוסר חינוך הורגת ומזיקה לא פחות ממה שהקורונה בינתיים הזיקה?