אז מה היה לנו?
צפצוף ארוך ומתמשך גם על הכללים גם על הרשויות, וגם עלינו, קרי כל מי שכן נזהר במידה כזו או אחרת.
סגרים, והפגנות, וקריאות של רבי אייכלר על האינקוויזיציה הישראלית.
משפחת אוברלנדר שאיבדה 3 אנשים במיטב שנותיהם.
אה, נכון, גם חתונה גדולה, כמובן עם קפסולות הכי מגוכחות שהיו אי פעם... וכדי שלא ייצאו פראיירים אחרי העליהום התקשורתי, היה גם שבע ברכות אחרון ענק ברוב עם ועולם, ובהשתתפות אדמו"רים ורבנים.
אחר כך עוד הודעות סותרות על מצבו של הרבי, ועוד ועוד מכל הטוב הזה.
היה גם לפני כשבוע או שבועיים מכתב מרבני בעלזא שמורים על חובת שמירה הדוקה על ההנחיות, ועל פתיחת הישיבות במתווה הקפסולות של ועד הישיבות.
אז מתברר שהמכתב מוען למישהו שלא קשור לבעלזא, כי בבעלזא המצב הוא שפאדיחה גמורה להכנס עם מסיכה, ובית המדרש שוקק כאשר בראשונה, בלי שום הבדל.
החתונות בשלשת האולמות מתנהלות כסדרן בלי שום שינוי מפעםב אולי יש קצת יותר משתתפים, פשוט כי אין להם אלטרנטיבות בילוי אחרות, אין מסיכות אין כפפות אין היגיינה ואין נעליים.
עולם כמנהגו נוהג, ובידיעות האחרונות אנחנו קוראים שגמזו עובד ושוקד על מתווה מיוחד לגור ובעחזא, כאילו שבלי מתווה הם ממש מודאגים.
עכשיו עוד קטן אחד לקינוח, הרהצ אהרן מרדכי יסע לארה"ב לא' דסליחות, ויחזור הנה לימים הנוראים, ושימו לב זה מפורסם בכל מדיה אפשרית, לפי החוק הוא יהיה חייב בידוד עד יום כיפור, אבל מישהו באמת חושב שזה מה שיהיה, הרי לכולנו ברור שהוא יגיע לתפילות, יצטופף וישתעל בדיוק כמו פעם, והקטע שהם אפי' לא טורחים להסתיר או לחפות, אז מה הקטע של המכתב?
האם הייתם סומכים על דיינים כאלה ועל מה שיוצא מתחתם ידם ועטם?
נשלח ב-28/8/2020 17:35
שדה9 כותב דברים מעניינים (כשאחרים כותבים הוא מכנה זאת של**ל...) אסמן באדום את הצימוקים, שיהיה לכבוד שבת קודש...
כנופיית אנרכיסטים שנזרקו בשעתו מישיבת מכניבקא ושולחת בצורה קבועה השמצות נגד בעלז לאתר המטונף של שאולזון, ומשלמת על זה טבין תקילין מכסף שיכל לשמש את בניית בית המדרש הענק והגרנדיוזי של מכניבקא בבני ברק,, וכעת "במסווה הקורונה "החלה לטנף כאן בפורום עם מאות אשכולות כל יום וכל שעה, מתכתבים עם עצמם מקפיצים את עצמם בשאלות תשובות ובהתחזויות יש להם אלפי ניקים כאן בפורום מדובר במאפייה שמטרילה כאן את האתר. וגורמת לזה שאנשים יפסיקו להגיב כאן ופוגעת באתר. אין להם שום בעייה שרוב הציבור החסידי לא נשמע בצורה כזאת או אחרת להוראות מהממשלה בארץ ובחוץ לארץ, ויעידו על כך מאות ואלפי סירטונים ותמונות, אבל הם בשלהם משלשלים כל הזמן נגד בעלז,
ראה ראיתי בעצמי את בני האדמור ממכניבקא הולכים בלי מסיכה ברחוב ובתמונות באירועים אבל הם ממשיכים לשלשל כל הזמן ולבלבל את המוח. עובדות לא מעניינות אותם... לכו לשאולזון ועזבו את האתר הזה.נמאסתם
כנופיית אנרכיסטים שנזרקו בשעתו מישיבת מכניבקא ושולחת בצורה קבועה השמצות נגד בעלז לאתר המטונף של שאולזון, ומשלמת על זה טבין תקילין מכסף שיכל לשמש את בניית בית המדרש הענק והגרנדיוזי של מכניבקא בבני ברק,, וכעת "במסווה הקורונה "החלה לטנף כאן בפורום עם מאות אשכולות כל יום וכל שעה, מתכתבים עם עצמם מקפיצים את עצמם בשאלות תשובות ובהתחזויות יש להם אלפי ניקים כאן בפורום מדובר במאפייה שמטרילה כאן את האתר. וגורמת לזה שאנשים יפסיקו להגיב כאן ופוגעת באתר. אין להם שום בעייה שרוב הציבור החסידי לא נשמע בצורה כזאת או אחרת להוראות מהממשלה בארץ ובחוץ לארץ, ויעידו על כך מאות ואלפי סירטונים ותמונות, אבל הם בשלהם משלשלים כל הזמן נגד בעלז,
ראה ראיתי בעצמי את בני האדמור ממכניבקא הולכים בלי מסיכה ברחוב ובתמונות באירועים אבל הם ממשיכים לשלשל כל הזמן ולבלבל את המוח. עובדות לא מעניינות אותם... לכו לשאולזון ועזבו את האתר הזה.נמאסתם
נשלח ב-28/8/2020 13:12
אני סופר 3.2.1 תמניא יקפוץ ויאמר, שאין בכלל הוכחה שמסיכות עוזרות, ושהרופאים לא יודעים בעצמם.... ועוד כל מיני טיעונים מגוחכים ושדופים.
אני לא כ"כ מבין איפה המשטרה בכל הסיפור, הרי אני שומע על חתונות בגני אירועים במקומות ממש נידחים שזוכים לביקורי שוטרים מדי ערב, ובבעלזא, כלום, הלא דבר הוא?!
גם בבית ישראל - מא"ש הם לא ביקרו מתחילת הגל הראשון!! ושם אף אחד לא הולך עם מסכה.
על כל אלו נאמר , שומר פתאים ה' (אבל פתאים הם נשארים...)
תוקן על ידי מושגים ב- 28/08/2020 11:15:30
ועל כגון דא נאמר
מוטב לי להקרא שוטה (פתי) כל ימי, ולא ליעשות שעה אחת רשע (בביטול תורה ותפילה) לפני המקום
אני לא כ"כ מבין איפה המשטרה בכל הסיפור, הרי אני שומע על חתונות בגני אירועים במקומות ממש נידחים שזוכים לביקורי שוטרים מדי ערב, ובבעלזא, כלום, הלא דבר הוא?!
גם בבית ישראל - מא"ש הם לא ביקרו מתחילת הגל הראשון!! ושם אף אחד לא הולך עם מסכה.
על כל אלו נאמר , שומר פתאים ה' (אבל פתאים הם נשארים...)
מחודד, מכילים את האובססיה ואת הכאב שלך, אבל נסה בהזדמנות אחרת, כשסדיגורה וסאטמאר וכו' יפנו בשבילך את הכותרות
פששש
אתה כריש רציני, ענית לי כמו שצריך, אבל מה הבעיה? שברוך ה' מצאת זמן, התפנית מהעיסוקים הקריטיים מהמריבה על שטיבל זניח בבני ברק של חסידות שעיקר מקום מושבה בארהב בכלל, ועוד חסידות קטנה של כמאתיים משפחות, ובאת לכאן להגיב על נושא שמעסיק את כל העולם, כן כל העולם, כבר למעלה מחצי שנה!!!
אדוני, קצת פרופורציות בבקשה...
נשלח ב-28/8/2020 03:17
מחודד, מכילים את האובססיה ואת הכאב שלך, אבל נסה בהזדמנות אחרת, כשסדיגורה וסאטמאר וכו' יפנו בשבילך את הכותרות
נשלח ב-28/8/2020 03:07
הם מפחדים להיכנס לשם, הכל מלא קורונה
נשלח ב-28/8/2020 01:35
נשלח ב-28/8/2020 00:30
אופס, עלית פה על ניגוד אינטרסים מענין.
זה יכל לקרות רק בגלל שהמושך בחוטים של הבובות לא מרגיש טוב?