|
|
| נשלח ב-28/8/2020 00:54 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  |
| מצדרביעי כתב: |  | | אני לא רוצה להיחשד חלילה ביורם לסיות, אבל כן מקווה שעם הזמן נלך לכיוון שלפחות קרוב לחסינות עדר. |
|
כבר גילו מוטציות והדבקות חוזרות, אז הסיכוי ליעילות חיסון עדר מוטלת בספק. (כמו בשפעת)
|
|
עם כל המוטל בספק, המדינות שעברו את זה, התמותה ירדה פלאים, ראה ערך ארה"ב, בריטניה ואיטליה. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2020 00:56 |
|
| |
זאת שרלטנות לחזור שוב ושוב על אותה טענה ולהתעלם מהגלים השניים בכל המקומות הללו.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2020 00:59 |
|
| |
| מושגים כתב: |  |
אני מסתכל שבועיים שלושה קדימה.
|
|
אמרתי לך כבר לא פעם את אותו דבר אמרת בטישים של תולדות אברהם יצחק, חגיגות של ל"ג בעומר במאה שערים, שבועות בבעלז, ועוד. נמאס כבר מכל נביאי הזעם של מה שהולך להיות בעוד שלושה שבועות. אפילו נבואת זעם אחת לא התקיימה. וכשלא מתקיים הראשון עוברים לנבואת הזעם השנייה והשלישית והכל מתברר כעורבא פרח. פשוט, הרוצה לשקר ירחיק עדותו. אין לכם על מה להתבסס בכאן ועכשיו, אז בפסח מדברים על ל"ג בעומר, בל"ג בעומר מדברים על שבועות, בשבועות מדברים על תמוז וכן הלאה. הכל פוסטע מעייש'עס נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2020 01:00 |
|
| |
אפילו המדינות שנפגעו קשות לא קרובות בכלל לחיסון עדר (כמה אחוזים בודדים בבדיקות מדגמיות), מה שהוריד את התמותה היו הסגרים הקפדניים וההקפדה על הריחוק החברתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2020 01:07 |
|
| |
אפילו המדינות שנפגעו קשות לא קרובות בכלל לחיסון עדר (כמה אחוזים בודדים בבדיקות מדגמיות), מה שהוריד את התמותה היו הסגרים הקפדניים וההקפדה על הריחוק החברתי.
|
|
הקהילות החרדיות בארצות הברית ובבריטניה מוכיחות שלא כדבריך. אין שם כמעט ריחוק חברתי ומאז שירד שיאו של המגיפה אין כמעט תמותה. התמותה אפסית לעומת מה שהיה בסביבות חג הפסח ואחריו. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2020 01:08 |
|
| |
מצדרביעי
| אדם_ה1 כתב: |  | אני לא רוצה להיחשד חלילה ביורם לסיות, אבל כן מקווה שעם הזמן נלך לכיוון שלפחות קרוב לחסינות עדר.
כבר גילו מוטציות והדבקות חוזרות, אז הסיכוי ליעילות חיסון עדר מוטלת בספק. (כמו בשפעת)
|
|
אני חושב שזה עדיין ספק - ספיקא. כי הסברה (והתקווה...) אומרת שאולי עם הזמן גם אם יהיו הדבקות חוזרות וכו', זה עדיין ילך ויתנרמל לכיוון של משהו שבאמת דומה יותר לשפעת...
האם בין המדינות בהם חלה התפרצות גל שני, נמצא מקרה אחד בו בתי החולים הגיעו לקריסה כמו מה שקרה בהרבה מדינות בגל הראשון?...
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2020 01:16 |
|
| |
ראשית אם נצטרך לקבל את אחוז התמותה שהיה להם אצלנו כדי להיות מחוסנים זה יהיה אסון. שנית, כבר היום יש שם תחילה של גל שני והדבקות חוזרות, אז מה עזרו כל הקורבנות של הגל הראשון?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2020 01:19 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | אני לא רוצה להיחשד חלילה ביורם לסיות, אבל כן מקווה שעם הזמן נלך לכיוון שלפחות קרוב לחסינות עדר.
אני חושב שזה עדיין ספק - ספיקא. כי הסברה (והתקווה...) אומרת שאולי עם הזמן גם אם יהיו הדבקות חוזרות וכו', זה עדיין ילך ויתנרמל לכיוון של משהו שבאמת דומה יותר לשפעת...
האם בין המדינות בהם חלה התפרצות גל שני, נמצא מקרה אחד בו בתי החולים הגיעו לקריסה כמו מה שקרה בהרבה מדינות בגל הראשון?... |
|
לא הייתי מתנחם בזה, אחוז התמותה יהיה גבוה יותר משפעת, או אפילו יותר גרוע אם תהיה מוטציה מסוכנת. (לחלק מנגיפי הקורונה 10%-40% אחוזי תמותה)
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2020 01:27 |
|
| |
| אדם_ה1 כתב: |  | ראשית אם נצטרך לקבל את אחוז התמותה שהיה להם אצלנו כדי להיות מחוסנים זה יהיה אסון. שנית, כבר היום יש שם תחילה של גל שני והדבקות חוזרות, אז מה עזרו כל הקורבנות של הגל הראשון? |
|
התמותה של הגל השני היא אפסית לעומת הגל הראשון. מה כל כך קשה להבין?? רק כשמבטיחים מתים קל להאמין?? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/8/2020 01:32 |
|
| |
| מצדרביעי כתב: |  | אני לא רוצה להיחשד חלילה ביורם לסיות, אבל כן מקווה שעם הזמן נלך לכיוון שלפחות קרוב לחסינות עדר.
האם בין המדינות בהם חלה התפרצות גל שני, נמצא מקרה אחד בו בתי החולים הגיעו לקריסה כמו מה שקרה בהרבה מדינות בגל הראשון?... |
|
לא הייתי מתנחם בזה, אחוז התמותה יהיה גבוה יותר משפעת, או אפילו יותר גרוע אם תהיה מוטציה מסוכנת. (לחלק מנגיפי הקורונה 10%-40% אחוזי תמותה)
|
|
שוב יהיה, יהיה, יהיה! הכל על סמך העתיד הלוטה בערפל. ובגלל מה שאולי יהיה הורסים והורסים והורסים בהווה בוודאות. לא יודע מה שיהיה. בינתיים שום דבר ממה שהבטיחו שיהיה, לא היה ולא קרה. יושבים כמו פילוסופים במגדל השן ומתפלספים מה שיהיה, ובינתיים משפחות מתפרקות כי אין אוכל, הנוער מתדרדר לפשע כי אין חינוך, ואתם יושבים מדושני עונג ושמחים שהתגברתם על הקורונה. עוד הצלחות כאלו ואבדנו! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|