בית פורומים בחדרי חרדים

נחמן בנשעיה, נחמן פרנקל, נחמן גלבך ומאיר רובינשטיין - טיפת הגינות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/8/2020 20:50 לינק ישיר 
נחמן בנשעיה, נחמן פרנקל, נחמן גלבך ומאיר רובינשטיין - טיפת הגינות

לאור הודעתכם שעולם לא תצביעו יותר לביבי (מה? עד היום הצבעתם לו?)  וגם לא תצביעו למפלגה שתומכת בו, קרי לאגודת ישראל https://www.bhol.co.il/news/1133165 אז אנא! גלו הגינות מינימלית והחזירו את המפתחות והתפטרו מידית מכל תפקידיכם במפלגת יהדות התורה.
רק אם תעשו זאת, רק אז, ביבי וגם יהדות התורה ידעו כי אתם רציניים, ולא כדורי סרק בקנה-רוביכם.
ישנה אפשרות נוספת, שתודיעו שההודעה הנ"ל אך בטעות יצאה מתחת ידיכם ובחוסר שיקול דעת, וייסלח לכם.

כל משרותיכם הציבוריות ברשויות המקומיות ובמחלקה המוניציפלית, הן על מכסת אגודת ישראל, כן על מכסת אותה מפלגה שאתם מצהירים שלעולם לא תתמכו בה יותר. דבר כזה גם פצועי הנחל ושאר המאפיונרים מהחומה השלישית מבינים, שאי אפשר מצד אחד ליהנות ממשרות, מג'ובים, ממנעמים, מאירוח במסעדות ובתי מלון ע"ח משלמי הארנונה, ובכח בהקצאת משאבים וקרקעות, ומצד שני לגרום למפלתה של המפלגה שמכוחה אתם עסקנים ומעטיניה אתם יונקים.
גם ככה, רבים מפקפקים בתרומתה האלקטורלית של ברסלב ליהדות התורה, ובפרט שכל ערב בחירות, טורחים כל רבני ומנהיגי ברסלב הנחשבים בקרב אנ"ש ברסלב, לגלות את דעתם הנחרצת על איסור ההשתתפות בבחירות, ובפרט אנשי שובו בנים גם הם הודיעו על אי הצבעתם יותר למפלגת יהדות התורה. כך שיתכן מאד, ואתם בכלל אוכלי לחם חינם.
"הראש השנה של רבינו עולה על הכל?" - בוודאי על תפקידים פוליטיים. קדימה. תתפטרו. 
בזאת תיבחנו אם אתם רציניים.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 21:18 לינק ישיר 

איומי סרק 
ואל תחשוב שראש השנה באומן חשוב יותר מאשר ג'ובים ולינוק מעטיני השלטון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 21:38 לינק ישיר 

איום חרדי קלאסי, לא עשית כך וכך?? לא נצביע...ואז לפיד בשלטון, יתן להם הכל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 21:42 לינק ישיר 

קבוצה של חדלי אישים, (גלבך אני לא מכיר) רק תבודד אותם והם לא שווים כקליפת השום, מי שמכיר יודע.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 22:15 לינק ישיר 

פסתםנחמד כתב:
איום חרדי קלאסי, לא עשית כך וכך?? לא נצביע...ואז לפיד בשלטון, יתן להם הכל

נשלח מהאנדרואיד שלי

מבטיח לך. אם יהיה ללפיד אפשרות להקים קואליציה עם החרדים הוא ילך על זה והם יקבלו ממנו לא פחות מביבי. ואגב, פלא שהציבור שכח איך בעבר ביבי חבר ללפיד האב ונישל את הציבור החרדי בדם קר ובאכזריות רבה, מפני שהשתלם לו אז. לפיד לא יותר 'איש עקרונות' מביבי... ואגב, ביבי התחמן השקרן הצבוע זוכר להיבחר רק מפני סיבה אחת והוא - 'רק לא ביבי'. התיעוב לשמאל השפל והנאלח ושותפיהם בתקשורת גובר על יצר הנקמה בביבי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/8/2020 22:37 לינק ישיר 

400 מיליון לישיבות תקבל מלפיד??? קדחת... דירוג מהתמת לאברכים? קייטנות רק לחילונים, "בדאגת" שי פירון?
שוכחים מהר שטוב..

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2020 01:14 לינק ישיר 

פסתםנחמד כתב:
400 מיליון לישיבות תקבל מלפיד??? קדחת... דירוג מהתמת לאברכים? קייטנות רק לחילונים, "בדאגת" שי פירון?
שוכחים מהר שטוב..

נשלח מהאנדרואיד שלי

בדאגת ביבי הוציאו את פרוסת הלחם מפיות ילדי ישראל. מדוע? כי אז השתלם לו. ובכן, יאיר לפיד הוא דמגוג לא פחות מביבי, וכשישתלם לו ימכור את הכל למען להיות בשלטון. בממשלה שהיו יכול להעיף את החרדים העיפו, לא רק לפיד אלא גם ביבי שרון בתיווכו של אולמרט (חברם של החרדים). כשראה ביבי שזה לא משתלם הוא הפך 'חבר של החרדים'. גם לפיד יעשה זאת, ועוד איך. אל דאגה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/8/2020 07:17 לינק ישיר 

הם נבחרו בפריימריס של שלומי אמונים. רובינשטיין נבחר בבחירות ישירות על ידי תושבי העיר.
התפקיד שלהם זה לדאוג לציבור, לא להיות לויאליים ל"מפלגה" ולרה"מ מסית ומפלג שמשתמש בהפצת שנאה להשתיק את הביקורת על הכשלונות שלו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > נחמן בנשעיה, נחמן פרנקל, נחמן גלבך ומאיר רובינשטיין - טיפת הגינות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext