בסקר של 'דיירקט פולס' בערוץ 12 גמזו מקבל תמיכה ציבורית סוחפת של 78% מהישראלים.
נשלח ב-3/9/2020 18:54
הוא לא לוזר.הוא טמבל.
אם נתניהו היה חושב שיש לו סיכוי להצליח הוא היה לוקח את התפקיד לעצמו וקוצר תשבחות
תפקיד שנתיינו לא מוכרח לתת ונותן.זה רק בגלל שמועד לכשלון
המצב הנוכחי הוא לא בגלל גמזו, אלא על אף שגמזו נמצא.
עם ההתנהלות של הציבור בישראל, וההתנהלות של הפוליטיקאים, אין לאף פרוייקטור סיכוי להצליח
נשלח ב-3/9/2020 12:06
ברכת_החמה כתב:
אנחנו מדינה צפופה יותר מאחרים .אנחנו מדינה שמתקהלת מחבקת ומנשקת יותר מאחרים. למדינה שכזו דרוש הגבלות חמורות יותר מאחרים. בגלל ההפגנות בבלפור אין אמון יותר לאכיפות ולסנקציות. לך תבנה מדינה
אנחנו מדינה צפופה יותר מאחרים .אנחנו מדינה שמתקהלת מחבקת ומנשקת יותר מאחרים. למדינה שכזו דרוש הגבלות חמורות יותר מאחרים. בגלל ההפגנות בבלפור אין אמון יותר לאכיפות ולסנקציות. לך תבנה מדינה
תבדוק בגרף את מספרי החולים בתאריך שגמזו נכנס לתפקיד , ותשווה למספרים עכשיו . מתמתיקה פשוטה שכל ילד יכול לעשות גם אם לא למד לימודי ליבה.
בדקתי, ב23 ביולי 1987 חולים חדשים
נשלח ב-30/8/2020 16:05
מושגים כתב:
יו_טיוב כתב:
מושגים כתב:
תמניא_אפי כתב:
מושגים כתב:
יו_טיוב כתב:
גמזו לוזר !
נכנס לתפקיד עם פחות מעשרה נדבקים ליום .
כיום יש מעל 2000 ליום !
גמזו נכשלת בהורדת התחלואה ! תתפטר לוזר !
מה לדעתך היה גמזו צריך לעשות?
כלום ועוד פעם כלום!!
אין מה לעשות!!
תעשה לעצמך חשבון. אם יש כל יום בסביבות אלפיים שמתגלים כנשאים מתוך כשלושים אלף בדיקות, אז כמה לדעתך בכל המדינה מסתובבים כשאין להם בכלל צל של מושג שהם נשאים??
וכמה מהילדים שלהם הולכים לבית ספר ואין שם שום ריחוק חברתי?? וכמה שולחים לגן ילדים כנ"ל??
אתה עדיין חושב שאפשר לשלוט על המצב??
אם כן, אנא תסביר!
שאלתי את יו_טיוב, (עמדתך שלך נהירה לי היטיב) .
היה צריך לעשות את עבודתו כפרויקטור לצמצום התחלואה . ואם הוא רואה שזה גדול עליו שיתפטר !
לא ענית לי מאומה.
עשה לך מה שאתה עושה לי.
נהיר לך עמדתי, אבל שאלתי שאלה פשוטה ואני לא מקבל שום מענה.
תעשה לעצמך חשבון. אם יש כל יום בסביבות אלפיים שמתגלים כנשאים מתוך כשלושים אלף בדיקות, אז כמה לדעתך בכל המדינה מסתובבים כשאין להם בכלל צל של מושג שהם נשאים??
וכמה מהילדים שלהם הולכים לבית ספר ואין שם שום ריחוק חברתי?? וכמה שולחים לגן ילדים כנ"ל??
אם כן, אנא תסביר!
היה צריך לעשות את עבודתו כפרויקטור לצמצום התחלואה . ואם הוא רואה שזה גדול עליו שיתפטר !
אם כן, אנא תסביר!