בית פורומים בחדרי חרדים

מגן נחשולי מתח למוצרי חשמל - האם ועד כמה זה נחוץ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-30/8/2020 16:48 לינק ישיר 
מגן נחשולי מתח למוצרי חשמל - האם ועד כמה זה נחוץ?

בתוך עמי אנכי יושב, עם כל מוצרי החשמל הסטנדרטים בבית, מכונת כביסה, תנור , מייבש, מקרר ומקפיאים, וכמו כולם משכנעים אותי מכל כיוון שלמוצרי חשמל יקרים, חייבים לקנות מגן מתח עם השהייה, שאם יש שינויים פתאומיים במתח או אם החשמל נופל, המגן מתח יגן עליהם מלהתקלקל.

דא עקא, כבר המון פעמים שהמגן מתקלקל, ובגלל דא והא נדחית קניית מגן חדש לעתים לתקופה לא קצרה, ומכשירי החשמל עובדים מצויין בלי ה"מגנ"ים למיניהם, ועל אף שינויי המתח או נפילת החשמל המכשירים ממשיכים לעבוד ללא תקלה.

לכן השאלה שלי זה האם באמת המגן מתח כל כך חשוב ונחוץ?
ולמה המציאות מוכיחה שמכשירי חשמל עובדים שנים בלי מגן מתח ושום דבר לא קורה להם?
האם אולי המכשירים החדשים מיוצרים עם איזשהו מגן פנימי שמגן עליהם?

או אולי, כל הסיפור זה לא יותר מגימיק פרסומי?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2020 11:20 לינק ישיר 

לי הלך דיסק קשיח מנפילות מתח חוזרות במשך 5 דקות 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2020 10:25 לינק ישיר 

יורם לס: נחשול חשמל הוא בסך הכל זרם עם יחסי ציבור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2020 09:34 לינק ישיר 
עליה של 11 ביממה בחולים הקשים

יוחנןש כתב:
תמניא אפי,

לרגע נדמה לי שהשאלה שהצגת והתשובות שקיבלת, הם בעצם פיליטון על הקורונה ועל המסכות. על האחד ממאה אלף שמת, ועל החניקה העצמית בקייץ הלוהט עם מסכה, ותפילה במרפסת.

גם המומחים החשמלאיים שהפערים ביניהם גדולים מזכירים את האפמידולוגיים וכל המומחים שהפעם הפערים ביניהם אינם ניתנים לגישור.

אתה כיהודי חכם, שלא פוחד מדברים נדירים, אולי באמת אינך צריך להשקיע מאומה במגן ההוא. תשאיר את זה לעטויי המסכה המפוחדים...

צדיקים חביב עליהם ממונם יותר מגופם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2020 08:27 לינק ישיר 

תמניא אפי,

לרגע נדמה לי שהשאלה שהצגת והתשובות שקיבלת, הם בעצם פיליטון על הקורונה ועל המסכות. על האחד ממאה אלף שמת, ועל החניקה העצמית בקייץ הלוהט עם מסכה, ותפילה במרפסת.

גם המומחים החשמלאיים שהפערים ביניהם גדולים מזכירים את האפמידולוגיים וכל המומחים שהפעם הפערים ביניהם אינם ניתנים לגישור.

אתה כיהודי חכם, שלא פוחד מדברים נדירים, אולי באמת אינך צריך להשקיע מאומה במגן ההוא. תשאיר את זה לעטויי המסכה המפוחדים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2020 02:17 לינק ישיר 

רבו הדעות בעניין זה כמעט כמספר החשמלאים המוסמכים...
ראיתי דיונים רבים בעניין, ולא הגעתי למסקנה על מי לסמוך.

מצרף סרטון שראיתי לפני כחודשיים בו נטען שחלק מהמגינים בשוק רק יכולים להזיק

https://www.youtube.com/watch?v=CGqPrRbTf-M&feature=youtu.be

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2020 02:06 לינק ישיר 

אל_קפונה כתב:

פעם אמר לי מישהו שחברת החשמל אמורה לשלם על מכשירי חשמל שניזוקו מקפיצות מתח אין לי מושג האם זה נכון או לא

נשלח מהאנדרואיד שלי

https://www.iec.co.il/mobile/pages/mobileacomlait.aspx

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2020 02:04 לינק ישיר 

מנחה_חדשה כתב:

אין בכלל תקלה כזאת שקוראים לה נחשול מתח. וגם אם יש, זה כל כך נפוץ שאי אפשר להימנע מזה. והמגן הזה בכלל לא עוזר. יש המון טכנאים בכל העולם שנגד המגן הזה. ובכלל, אי אפשר להרוס את החיים בגלל התקלה הזאת. צריך להשאר שפויים ולא להישמר מזה. ואם תשאל, המכשירי חשמל הרבים שהתקלקלו בגלל התקלה הזאת? הם היו ישנים והיו מתים בכל מקרה.

תוקן על ידי מנחה_חדשה ב- 30/08/2020 19:09:12

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2020 00:41 לינק ישיר 

פעם אמר לי מישהו שחברת החשמל אמורה לשלם על מכשירי חשמל שניזוקו מקפיצות מתח אין לי מושג האם זה נכון או לא

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2020 00:21 לינק ישיר 

לאחרונה הלכו לי כמה מכשירים בבת אחת   מקפיצת חשמל כמה פעמים.  קניתי  כמה מגינים בכמה עשרות שקלים מקווה שיעשו את העבודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-31/8/2020 00:17 לינק ישיר 

השאלה, איך אפשר להיות בטוח שהמגן בכלל מגן?

במפסק מגן רגיל אפשר לבדוק ע"י הדלפת חשמל אם זה נופל.
במגן מתח, איך אפשר בכלל לדעת שהוא באמת מגן מנחשול מתח?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2020 23:49 לינק ישיר 

לי נשרף פיוז במיקרוגל איכותי. לאחר התייעצות עם טכנאי, החלפתי את הפיוז בתוך המיקרוגל ושמתי מגן פשוט בשקע. מוצרים יקרים כמו מכונת כביסה ומקרר, אם אתה לא רוצה שישרף לך כרטיס תשים מגן. מומלץ לא לקנות מטכנאים. רובם מוכרים סוגים זולים (שלרוב לא עוזרים) במחיר מופקע...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2020 19:18 לינק ישיר 

מנחה_חדשה כתב:
אין בכלל תקלה כזאת שקוראים לה נחשול מתח. וגם אם יש, זה כל כך נפוץ שאי אפשר להימנע מזה. והמגן הזה בכלל לא עוזר. יש המון טכנאים בכל העולם שנגד המגן הזה. ובכלל, אי אפשר להרוס את החיים בגלל התקלה הזאת. צריך להשאר שפויים ולא להישמר מזה. ואם תשאל, המכשירי חשמל הרבים שהתקלקלו בגלל התקלה הזאת? הם היו ישנים והיו מתים בכל מקרה.

7 :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2020 19:07 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/8/2020 17:11 לינק ישיר 

הסביר לי פעם מישהו מבין שסיכוי קטן ביותר שיקרה משהו למכשיר ללא מגן מתח. אבל אם זה קורה האחד למליון אז הלך המכשיר. הטכנאים שמתקינים ובאים אליך הביתה עושים עליך קופה .מכשיר כזה בחנות הרבה יותר זול.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מגן נחשולי מתח למוצרי חשמל - האם ועד כמה זה נחוץ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext