בית פורומים בחדרי חרדים

ה"מקובל" מנתיבות נעצר בסיום החקירה, אדם נוסף נעצר בחשד לשיבוש הליכים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/9/2020 00:13 לינק ישיר 

לאחר הפרסום כאן באשקלנייעס לגבי החקירה שנפתחה בנוגע לאדם מנתיבות המציג עצמו כ"מקובל", לפני זמן קצר הוחלט על מעצרו.

בהודעה שיצאה מטעם המשטרה בסיום החקירה הערב, התברר כי אדם נוסף ניסה לשבש ראיות ובהודעת המשטרה נכתב:

"חוקרי המשטרה עצרו הלילה גבר מאיזור הנגב המערבי בחשד לעבירות מין וניסיון לשיבוש החקירה, מחר תבקש המשטרה להאריך את מעצרו."

בעקבות תלונות שהוגשו ע״י שתי נשים כנגדו נפתחה חקירה בתחנת המשטרה בבאר שבע בחשד לעבירות מין ושיבוש החקירה.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/9/2020 00:22 לינק ישיר 

לה''ו. אני חוזר בי. הרה''ג המלוב''ן , החוקר סתרי מנהרות, הנו אדם ירא שדיים בתכלית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2020 15:01 לינק ישיר 

חריף_ומקשה כתב:

לאן נעלם יצחק_הספרן? מדוע אינו מתייצב להגן כהרגלו?

לה''ו. לכאורה...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2020 13:56 לינק ישיר 

בית משפט השלום בבאר שבע האריך היום (שלישי) בשלושה ימים את מעצרו של נתנאל שריקי, רב מוכר מהדרום שנעצר אתמול בחשד שביצע עבירות מין בנשים וניסה לשבש את הליכי החקירה. הוא נעצר בעקבות תלונות שהוגשו נגדו על ידי שתי נשים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2020 13:47 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:
לי אין רב בגלל כל הסיפורים האלה יש לי מורה הוראה להלכות באוהח יוד אהעז וחומ מי דיבר עלי עליך או על כל החכמים כמונו שיודעים מהו רב, כואב החילול השם שנעשה בעולם היהודי, צא לרחובות העיר אחרי כזה סיפור ותראה איך יורד עוד מפלס באמנות חכמים.

תוקן על ידי הכובס1 ב- 01/09/2020 13:41:59

חשבתי שאתה מתכוון שהנך כואב את הזלזול ברבנים כדוגמת החושפים הנ"ל

אכן חילול ה' גדול

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2020 13:42 לינק ישיר 
כל הכבוד לחוטפי המיטה של האדמו"ר משומרי אמונים

לי אין רב בגלל כל הסיפורים האלה יש לי מורה הוראה להלכות באוהח יוד אהעז וחומ מי דיבר עלי עליך או על כל החכמים כמונו שיודעים מהו רב, כואב החילול השם שנעשה בעולם היהודי, צא לרחובות העיר אחרי כזה סיפור ותראה איך יורד עוד מפלס באמנות חכמים.

תוקן על ידי הכובס1 ב- 01/09/2020 13:41:59

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2020 11:39 לינק ישיר 

לאן נעלם יצחק_הספרן? מדוע אינו מתייצב להגן כהרגלו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2020 11:32 לינק ישיר 

[quote]קשה לא להגיב ועוד יותר קשה להגיב כואב אך ורק על בזיון קודשי מושג הרבנים, מילא אצל הגויים כשכומר אחד או יותר סורח לא מאשימים את כולם, אבל אצלינו היהודים מחמירים למהדרין שאם רב אחד או שתיים או יותר סורחים מיד קמים להם עדות של מלגלגלים ומבזים את כל מושג הרבנים הרבנות ובכללם הצדיקים.[/quote

אם אלו הרבנים והצדיקים שלך, אולי כדאי שתעשה חישוב מסלול מחדש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2020 08:02 לינק ישיר 

הכובס1 כתב:

קשה לא להגיב ועוד יותר קשה להגיבכואב אך ורק על בזיון קודשי מושג הרבנים, מילא אצל הגויים כשכומר אחד או יותר סורח לא מאשימים את כולם, אבל אצלינו היהודים מחמירים למהדרין שאם רב אחד או שתיים או יותר סורחים מיד קמים להם עדות של מלגלגלים ומבזים את כל מושג הרבנים הרבנות ובכללם הצדיקים.

למה נראה לך?
מהו רב? מורה דרך, פוסק הלכות, תלמיד חכם.
האם כל רבני מחלקות הפנימית השונים, אולטראסאונד, אם-אר-איי, סי-טי וכו' מוחזקים לאנשי ספר? מישהו מהם מסוגל לענות על שאלה פשוטה בכף חולבת או להסביר דף היומי?
חלקם יודעים להקריא זוהר בידיעה שאף אחד לא יבחן אותם מה הם מבינים מזה, וחלקם אפילו זה לא...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2020 04:25 לינק ישיר 

לה''ו. הוא נצרך לטובת מערכת הביטחון לגילוי מנהרות מעזה . לכן ישוחרר

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2020 03:16 לינק ישיר 

קשה לא להגיב ועוד יותר קשה להגיב כואב אך ורק על בזיון קודשי מושג הרבנים, מילא אצל הגויים כשכומר אחד או יותר סורח לא מאשימים את כולם, אבל אצלינו היהודים מחמירים למהדרין שאם רב אחד או שתיים או יותר סורחים מיד קמים להם עדות של מלגלגלים ומבזים את כל מושג הרבנים הרבנות ובכללם הצדיקים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2020 00:34 לינק ישיר 

דייייי  אני רק רוצה להבין איך הוא מצליח לראות מתחת האדמה למרות הברזלים והצינורות והוא לא מצליח לראות עם כמה ברזלים שמחוברים לכובע של תאומים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2020 00:27 לינק ישיר 

אפיקטוזין כתב:
נוירולוג כתב:

הוא עוד ימצא איזו מנהרה מתחת לתא המעצר (לפי פרסומים זרים מדובר במומחה לחשיפות מנהרות וכדו')

מנהרות זה התחום של הטרקטוריסט המשיחי, אל תערב שמחה בשמחה

נשלח מהאנדרואיד שלי

ההוא מהטרקטור התמחה בגילוי צנרת תת קרקעית

ואין מלכות נוגעת בחברתה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2020 00:25 לינק ישיר 

נוירולוג כתב:

הוא עוד ימצא איזו מנהרה מתחת לתא המעצר (לפי פרסומים זרים מדובר במומחה לחשיפות מנהרות וכדו')

מנהרות זה התחום של הטרקטוריסט המשיחי, אל תערב שמחה בשמחה

תוקן על ידי אפיקטוזין ב- 01/09/2020 00:27:01

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2020 00:21 לינק ישיר 

אפיקטוזין כתב:
צ"ע אם הוא מאבחן מחלות באמצעות מראה עיניים, למה הוא צריך להרים חולצה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

זה בגלל הברזלים, זה משבש את המערכת

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/9/2020 00:20 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > ה"מקובל" מנתיבות נעצר בסיום החקירה, אדם נוסף נעצר בחשד לשיבוש הליכים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext