| נשלח ב-27/9/2020 16:18 |
|
| |
| פלדלפי כתב: |  | פלדלפי
אולי פשוט אין אינטרס אלא אמת ??? להאמין שהרופאים עשו יד אחת עם האחיות והחברא קדישא ומשרד הבריאות + ביבי .... כבר עדיף להאמין שהעולם שטוח ושרינגו סטאר מתחבא באי בודד |
|
שוב בארצות הברית ואירופה הפרמטרים לקביעת מאומת לקורנה הם שונים ופחות מחמירים !!מאשר בארץ וזה מסביר את המספר הגדול של מאומתים חסרי תסמינים יתכן שצריך לאמץ את התקן הזה ממילא כמות המאומתים תרד !!
נקודה למחשבה בתאונות דרכים נפטרים כל שנה הרבה יותר אנשים מאשר בקורונה האם נסגור את הכבישים ונאסור על אנשים לנסוע ??
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי שרית560 ב- 27/09/2020 16:20:01
|
|
|
|
| נשלח ב-27/9/2020 16:26 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 01:57 |
|
| |
התפרסם באחת הקבוצות !!
100. די עם הדמגוגיה !!!! נמאס כבר מהתייפייפות והדמגוגיה של כל החרדתיים , כי אתה לא אומר כלום על זה שבכל שנה מתים 2500 איש מזיהום , על זה אתה לא אומר מילה , אתה לא חושב לעצור את המדינה על זה , אתה לא חושב לעבור לסוס וכרכרה בגלל שהרכב שלך מזהם את האוויר , מזה אתה לא פוחד , אבל מהקורונה אסור בשום אופן למות , על כל שאר המתים אנחנו לא נעצור את המדינה , הם "לא מעניינים" , המדינה השקיעה 100 מיליארד שקל לפחות בהצלת חיים בקורונה , בזמן שבמחלות אחרות היא לא משקיעה סכום הרבה יותר נמוך בשביל להציל הרבה יותר(שלא לדבר על סל התרופות). זה נשמע לך הגיוני שעל 1,200 מתים שגילם החציוני הוא 83 ורובם המוחלט הם חולים סופניים (כמובן שכל אחד מהם עולם ומלואו ויקר לחבריו , אבל מה לעשות שמדינה צריך לנהל מהשכל ולא מהרגש) ימוטטו למיליונים את החיים ??? בכלל להגיד על מחלות כמו סרטן או דמנציה שהם רקע לקורונה זה פשוט מגוחך , הנגיף הזה הוא נגיף כמו המון נגיפים ויראלים אחרים שעליהם לא ריסקו כאן לאנשים את החיים , אין מה לעשות בניהול מדינה אתה צריך לדעת לנהל עלות סיכון מול תועלת אתה לא יכול לפעול מהלב ומה לעשות שעם כל הרגישות הנגיף הזה לא מסוכן למעל 99 אחוז מהאוכלוסייה-על זה לא הורסים עולם נקודה ! , תבין, הנתון היחיד שאי אפשר לחרטט אותך בו הוא בתמותה הכללית ואנחנו רואים שבחודשים אפריל מאי ויוני יש ירידה משמעותית בתמותה הכללית בהשוואה לשנים קודמות . עוד ילמדו בעתיד כיצד החרדה והבהלה הרגו את האנשים, פיזית ונפשית. ושלא ישתמע מדבריי שאני מזלזל במחלה או בקורבנותיה, חס וחלילה, פשוט לגיטימי שאם היו מפמפמים לי יום וליל במשך 8 חודשים על שפעת העופות (שלה כיום אין תרופה יעילה), סופרים לי מתים, מסקרים את בתי החולים, זורעים פאניקה, הייתי חרד וכנראה לא יוצא מהבית. אבל הנה - אנחנו חיים את חיינו בשלום לצד 50000000 חיידקים ונגיפים באוויר, שגם להם אין חיסון או תרופה. האם אתה עוצר את החיים שלך? כנראה שלא.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי שרית560 ב- 01/10/2020 01:57:42
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 10:58 |
|
| |
מואדיב
| שרית560 כתב: |  | 100. די עם הדמגוגיה !!!! נמאס כבר מהתייפייפות והדמגוגיה של כל החרדתיים , כי אתה לא אומר כלום על זה שבכל שנה מתים 2500 איש מזיהום , על זה אתה לא אומר מילה , אתה לא חושב לעצור את המדינה על זה , אתה לא חושב לעבור לסוס וכרכרה בגלל שהרכב שלך מזהם את האוויר , מזה אתה לא פוחד , אבל מהקורונה אסור בשום אופן למות , על כל שאר המתים אנחנו לא נעצור את המדינה , הם "לא מעניינים" , המדינה השקיעה 100 מיליארד שקל לפחות בהצלת חיים בקורונה , בזמן שבמחלות אחרות היא לא משקיעה סכום הרבה יותר נמוך בשביל להציל הרבה יותר(שלא לדבר על סל התרופות). זה נשמע לך הגיוני שעל 1,200 מתים שגילם החציוני הוא 83 ורובם המוחלט הם חולים סופניים (כמובן שכל אחד מהם עולם ומלואו ויקר לחבריו , אבל מה לעשות שמדינה צריך לנהל מהשכל ולא מהרגש) ימוטטו למיליונים את החיים ??? בכלל להגיד על מחלות כמו סרטן או דמנציה שהם רקע לקורונה זה פשוט מגוחך , הנגיף הזה הוא נגיף כמו המון נגיפים ויראלים אחרים שעליהם לא ריסקו כאן לאנשים את החיים , אין מה לעשות בניהול מדינה אתה צריך לדעת לנהל עלות סיכון מול תועלת אתה לא יכול לפעול מהלב ומה לעשות שעם כל הרגישות הנגיף הזה לא מסוכן למעל 99 אחוז מהאוכלוסייה-על זה לא הורסים עולם נקודה ! , תבין, הנתון היחיד שאי אפשר לחרטט אותך בו הוא בתמותה הכללית ואנחנו רואים שבחודשים אפריל מאי ויוני יש ירידה משמעותית בתמותה הכללית בהשוואה לשנים קודמות . עוד ילמדו בעתיד כיצד החרדה והבהלה הרגו את האנשים, פיזית ונפשית. ושלא ישתמע מדבריי שאני מזלזל במחלה או בקורבנותיה, חס וחלילה, פשוט לגיטימי שאם היו מפמפמים לי יום וליל במשך 8 חודשים על שפעת העופות (שלה כיום אין תרופה יעילה), סופרים לי מתים, מסקרים את בתי החולים, זורעים פאניקה, הייתי חרד וכנראה לא יוצא מהבית. אבל הנה - אנחנו חיים את חיינו בשלום לצד 50000000 חיידקים ונגיפים באוויר, שגם להם אין חיסון או תרופה. האם אתה עוצר את החיים שלך? כנראה שלא.
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי שרית560 ב- 01/10/2020 01:57:42 |
|
לא נמאס כבר מהודעות מטומטמות כמו ההודעה הזו?
המתים מקורונה, מתו מקורונה. בנוסף לכל מי שמת מזיהום, וכו'. על הראשונים אנו מצטערים, ומנסים להילחם בזיהום וכו', אז להוסיף?
מחלקות הקורונה מפוצצות בחולים. מפוצצות.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-1/10/2020 11:00 |
|
| |
מואדיב תוכל לתת לנו מספרים?
|
|