בית פורומים בחדרי חרדים

מנהל המחלקה החב"דניק הציל את גפני

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/9/2020 14:26 לינק ישיר 
מנהל המחלקה החב"דניק הציל את גפני

יו"ר ועדת הכספים ומפלגת 'דגל התורה' ח"כ משה גפני שאושפז במשך שלושה שבועות במחלקת לב בבית החולים 'מעיני הישועה' בבני ברק לאחר שלקה בליבו שוחרר היום לבית החולים לאחר שעבר צינתורים בלבו. 

ל'בחדרי חרדים' נודע כי גפני שטופל בין היתר על ידי מנהל מחלקת טיפול נמרץ הפרופ' החרדי אליהו סורקין עבר את הצינתורים, משום מה באחד הטיפולים ראה פרופ' סורקין חסימה בלב שלא מאפשרת את המשך הטיפול. 

הוא פנה לבני המשפחה והציע להם כאדם חרדי לבדוק את המזוזות בבית, המשפחה מיהרו לשלוח את המזוזות בבית לסופר שבסיומה התגלה כי המילים 'על לבבכם' נמצאו פגומות ופסולות.

כאן לא מסתיים הסיפור: הסופר שלא ידע שח"כ גפני מאושפז בבית החולים עוד קודם שבישר למשפחה על הפגם במילים, שאל האם יש לכם בעיה רפואית במשפחה... הם השיבו בחיוב ואכן המזוזה תוקנה, וגפני עבר את הטיפול בהצלחה וכאמור שוחרר לביתו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2020 00:17 לינק ישיר 

עשרות שנים שגפני עוזר ומסייע לחב"ד!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2020 23:37 לינק ישיר 

בעיניים חב"דיות, גם הליטאי הכי נוקשה הוא עדיין יהודי.
רפואה שלמה לרב גפני ולכל חולי ישראל.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2020 21:29 לינק ישיר 

hot_trend כתב:
לה''ו. לענ''ד גפני היה מאושפז ארוכות, כי חש בחזהו כל פעם שאמרו לו שחב''דניק הציל אותו ואמר לו לבדוק את המזוזות, וגם צדק.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי hot_tr ב- 03/09/2020 21:08:59

ואני לתומי חשבתי שההתקפי זעם ולב שגרמו חבד לגפני, נגמרו מעתה בזכות תיקון המזוזה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2020 21:08 לינק ישיר 

לה''ו. לענ''ד גפני היה מאושפז ארוכות, כי חש בחזהו כל פעם שאמרו לו שחב''דניק הציל אותו ואמר לו לבדוק את המזוזות, וגם צדק.

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי hot_trend ב- 03/09/2020 21:08:59

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2020 21:07 לינק ישיר 

קושט כתב:
קושט

היה פעם מישהו שכל פעם שהיה הולך לים היה נעקץ ממדוזה.
המליצו לו לבדוק את המזוזות
התברר שבמקום על 'מזוזות' ביתך היה כתוב על 'מדוזות' ביתך.

תוקן על ידי קושט ב- 03/09/2020 19:06:48

לה''ו. חחחחחח. גדוווווווול

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2020 19:57 לינק ישיר 

מי זה הסופר, הוא מקבל קהל, הוא לא רק מומחה בסת"ם, אלא מפזר מויפסים כדבר של מה בכך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2020 19:06 לינק ישיר 
קושט

היה פעם מישהו שכל פעם שהיה הולך לים היה נעקץ ממדוזה.
המליצו לו לבדוק את המזוזות
התברר שבמקום על 'מזוזות' ביתך היה כתוב על 'מדוזות' ביתך.

תוקן על ידי קושט ב- 03/09/2020 19:06:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2020 19:05 לינק ישיר 
קושט

אליבא כתב:
יו"ר ועדת הכספים ומפלגת 'דגל התורה' ח"כ משה גפני שאושפז במשך שלושה שבועות במחלקת לב בבית החולים 'מעיני הישועה' בבני ברק לאחר שלקה בליבו שוחרר היום לבית החולים לאחר שעבר צינתורים בלבו. 

ל'בחדרי חרדים' נודע כי גפני שטופל בין היתר על ידי מנהל מחלקת טיפול נמרץ הפרופ' החרדי אליהו סורקין עבר את הצינתורים, משום מה באחד הטיפולים ראה פרופ' סורקין חסימה בלב שלא מאפשרת את המשך הטיפול. 

הוא פנה לבני המשפחה והציע להם כאדם חרדי לבדוק את המזוזות בבית, המשפחה מיהרו לשלוח את המזוזות בבית לסופר שבסיומה התגלה כי המילים 'על לבבכם' נמצאו פגומות ופסולות.

כאן לא מסתיים הסיפור: הסופר שלא ידע שח"כ גפני מאושפז בבית החולים עוד קודם שבישר למשפחה על הפגם במילים, שאל האם יש לכם בעיה רפואית במשפחה... הם השיבו בחיוב ואכן המזוזה תוקנה, וגפני עבר את הטיפול בהצלחה וכאמור שוחרר לביתו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2020 14:50 לינק ישיר 

לא פחות ממוייפת של פרופ' סורקין 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2020 14:33 לינק ישיר 

"בית הרפואה" בנוסח חב"ד
לא "בית חולים"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > מנהל המחלקה החב"דניק הציל את גפני
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext