בית פורומים בחדרי חרדים

סופית: מיום שני סגר בבני ברק, בית שמש, אלעד וביתר עילית

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/9/2020 16:53 לינק ישיר 
סופית: מיום שני סגר בבני ברק, בית שמש, אלעד וביתר עילית

ההגבלות הצפויות: הגבלת תנועה לעד 500 מטר מהבית, איסור כניסה ויציאה מהעיר פרט לחיוניים, סגירה חלקית של עסקים וסגירת מוסדות חינוך.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/9/2020 00:24 לינק ישיר 
מצדרביעי

תשיעי כתב:

כמובן שיש צורך לטפל גם בהפגנות בבלפור, אבל עדיין לא ראיתי התקהלויות ממוסדות במקומות סגורים ללא מסיכות בקרב הציבור הלא חרדי

לא ראית כי לא היית,  אני הייתי וראיתי...

תוקן על ידי תשיעי ב- 03/09/2020 18:37:01

תספר לנו על התקהלות במקומות סגורים עם אלפי אנשים צפופים בלי מסיכות...

זה עתה חזרתי מחתונה חילונית במקום פתוח ומרווח, בה היו כ-200 אנשים שרובם שמרו מרחק, ולפחות חצי התלוננו על ה"קומבינה"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2020 21:58 לינק ישיר 

מנחה_חדשה כתב:

timobl כתב:
אין ברירה אלא להתאחד כולם ולהתקומם.בני ברק הינה העיר שבה 90% מהציבור הולך עם מסיכות, ובכל זאת מתגלים בה הרבה מקרי קורונה, זאת אומרת שהמסיכות לא יעילות, כמובן כפי שראינו גם הסגר לא יעיל.המסקנה הברורה שמטרת הסגר הינו אנטי חרדי ותו לא.הגיע הזמן להתחיל להילחם, ואת ההתחלה אנו רואים בהוראתו של הגר"ח.

אתה יודע שבציבור החסידי זה רק ברחוב בגלל הפחד מהמשטרה. בבתי הכנסת, מוסדות הלימוד ובחנויות אין מסכות ומרחק בשום ריכוז חרדי.

התכונה של מגיפה היא ש50% הגנה לא מפחיתה את ההדבקה ב50% אלא רק ב10%. ולכן אם אין התגייסות של כולם, באמת אין כמעט טעם באלה שכן שומרים.

וכולי האי ואולי.

אין 100 אחוז.
הורדת מסכה בבית, הילד הוריד ברחוב רגע קודם והביא את הנגיף הסיני הזה איתו.

סיפורים על יכולתו המופלאה
של הדבר הארור הזה להדביק, כאשר אחד עמד בסמיכות לחולה לא נדבק וחבירו המרוחק - יצא חיובי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2020 21:51 לינק ישיר 

דרוש 'שופל'.

כזה שפותח צירים חלופיים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2020 20:16 לינק ישיר 

נונונונו.... נאבד אימון....
על מי מאיימים?
יצאנו כאלה אפסים,
כל דרדס עם עט או מקלדת מעביר ביקורת על אנשי המקצוע שעשו ולמדו דבר או שתיים.
הזוי.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2020 18:36 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:

כמובן שיש צורך לטפל גם בהפגנות בבלפור, אבל עדיין לא ראיתי התקהלויות ממוסדות במקומות סגורים ללא מסיכות בקרב הציבור הלא חרדי

לא ראית כי לא היית,  אני הייתי וראיתי...

תוקן על ידי תשיעי ב- 03/09/2020 18:37:01

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2020 18:29 לינק ישיר 

timobl כתב:
אין ברירה אלא להתאחד כולם ולהתקומם. בני ברק הינה העיר שבה 90% מהציבור הולך עם מסיכות, ובכל זאת מתגלים בה הרבה מקרי קורונה, זאת אומרת שהמסיכות לא יעילות, כמובן כפי שראינו גם הסגר לא יעיל. המסקנה הברורה שמטרת הסגר הינו אנטי חרדי ותו לא. הגיע הזמן להתחיל להילחם, ואת ההתחלה אנו רואים בהוראתו של הגר״ח.

אתה יודע שבציבור החסידי זה רק ברחוב בגלל הפחד מהמשטרה. בבתי הכנסת, מוסדות הלימוד ובחנויות אין מסכות ומרחק בשום ריכוז חרדי.

התכונה של מגיפה היא ש50% הגנה לא מפחיתה את ההדבקה ב50% אלא רק ב10%. ולכן אם אין התגייסות של כולם, באמת אין כמעט טעם באלה שכן שומרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2020 18:27 לינק ישיר 

תושבי בני ברק החליטו לעבור לגור ברחוב דיזנגוף בתל אביב, כך לא יהיה להם סגר ולא יצטרכו ללכת עם מסכות..............................................

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2020 18:26 לינק ישיר 

ירו_שלמי כתב:
ירו_שלמי

תמניא_אפי כתב:
תחושת הבטן שלי זה שטוב מהסגר הזה לא יצא.

חוששני שמה שהיה ברחוב שמגר בירושלים יהיה קטן על מה שהולך לקרות בבני ברק.

נשלח מהאנדרואיד שלי

עזוב תחושת בטן, הבטחת בביטחון מוחלט שלא יהיה סגר. (כמובן.. לא התכוונת לסגר כזה אלא... (מלא את החסר).

חפש את ההבטחה שלי ותוכל למלאות בעצמך את החסר...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2020 18:20 לינק ישיר 

אין ספק שהסגר לא יועיל כלום מלבד הדרדרות אימון הציבור בשלטון ...(משפט שחוק לאחרונה)
היכונו תיכף לגל שלישי שיבוא אחריו על ידי איזה גימנסיה.... וכמובן שלאחמ"כ שוב החרדים יהיו השעיר לעזאזעל

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2020 18:13 לינק ישיר 
ירו_שלמי

תמניא_אפי כתב:
תחושת הבטן שלי זה שטוב מהסגר הזה לא יצא.

חוששני שמה שהיה ברחוב שמגר בירושלים יהיה קטן על מה שהולך לקרות בבני ברק.

נשלח מהאנדרואיד שלי

עזוב תחושת בטן, הבטחת בביטחון מוחלט שלא יהיה סגר. (כמובן.. לא התכוונת לסגר כזה אלא... (מלא את החסר).

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2020 18:12 לינק ישיר 

רק במדינת היהודים.
צאו עכשיו לדיזינגוף ותתחילו לספור כמה מסכות אתם רואים שם....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2020 18:07 לינק ישיר 
מצדרביעי

תשיעי כתב:
עד מתי נהיה השעיר לעזאזל?

בלי להיכנס לנושא הנידון, האם החתונה ההמונית בבעלז, והטיש בסדיגורה נתנו תחושה שהציבור החרדי מתעניין במאבק בקורונה?...
בדיוק כמו ההפגנות בבלפור...

יצא לי לבקר באיזורים אחרים בארץ, רק בבני ברק ראיתי את רובם ככולם של התושבים עם מסיכות. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2020 18:07 לינק ישיר 

אין ברירה אלא להתאחד כולם ולהתקומם. בני ברק הינה העיר שבה 90% מהציבור הולך עם מסיכות, ובכל זאת מתגלים בה הרבה מקרי קורונה, זאת אומרת שהמסיכות לא יעילות, כמובן כפי שראינו גם הסגר לא יעיל. המסקנה הברורה שמטרת הסגר הינו אנטי חרדי ותו לא. הגיע הזמן להתחיל להילחם, ואת ההתחלה אנו רואים בהוראתו של הגר״ח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2020 18:02 לינק ישיר 

קשה לי שהפעם יהיה שיתוף פעולה מצד התושבים.

מה שהם יכולים לעשות זה רק להגביל את התחבורה הציבורית ולנסות לחסום את היציאה מהעיר. 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/9/2020 18:00 לינק ישיר 

מצדרביעי כתב:
עד מתי נהיה השעיר לעזאזל?

בלי להיכנס לנושא הנידון, האם החתונה ההמונית בבעלז, והטיש בסדיגורה נתנו תחושה שהציבור החרדי מתעניין במאבק בקורונה?...

בדיוק כמו ההפגנות בבלפור...

יצא לי לבקר באיזורים אחרים בארץ, רק בבני ברק ראיתי את רובם ככולם של התושבים עם מסיכות. 

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > סופית: מיום שני סגר בבני ברק, בית שמש, אלעד וביתר עילית
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext