| נשלח ב-3/9/2020 17:27 |
|
| |
לא מסכימים לסגר יותר!
הבו עיצות, כי לא תקבלו אותם מגפני וליצמן המוגבלים.. צריך לעצור את ההחלטות הללו לפני שהן קורות. צריך להבהיר לביבי וגמזו בכל דרך, שזה לא יקרה! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 17:37 |
|
| |
עברנו את הסגר הראשון, נעבור גם את הסגר השני. זו מציאות חדשה שצריך להתרגל אליה. כרגע אין ברירה אחרת וגמזו לטובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 17:43 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 21:32 |
|
| |
תארגן הפגנה
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 22:27 |
|
| |
.
באמת כדאי.
הבה נצא בנערינו ובזקנינו, ואחר כך נחזור רק בנערינו, כי כבר לא יהיו בינינו זקנינו.
רעיון טוב. באמת.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 22:43 |
|
| |
| מואדיב כתב: |  | .
באמת כדאי.
הבה נצא בנערינו ובזקנינו, ואחר כך נחזור רק בנערינו, כי כבר לא יהיו בינינו זקנינו.
רעיון טוב. באמת. |
|
אני מסתובב כבר חודשים במקום שלא נזהרים בלשון המעטה, וב"ה מסתובבים זקנים רבים מאוד ושום דבר לא קרה להם, על אף שללא מעט מהם היה קורונה. נכון שלזקנים הסיכוי להיפגע מקורונה יותר גדול מאשר צעירים, אבל לבוא ולעשות מצב כאילו כל זקן שנדבק בקורונה נגזר דינו למוות זה בלבול מוח אחד גדול. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 22:48 |
|
| |
ועכשיו פרסמה הלמ"ס שחוץ משלושה שבועות מאז תחילת הקורונה התמותה היתה רגילה לחלוטין, כולל בני +70 ובני 80+ אז כנראה כל הסיפור עם הזקנים נוצרה רק בכדי להאשים את אלו שמזלזלים וכאילו הם לא חסים על חייהם של הזקנים. פיקציה ותו לא! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 22:49 |
|
| |
| תמניא_אפי כתב: |  |
| מואדיב כתב: |  | .
באמת כדאי.
רעיון טוב. באמת. |
|
אני מסתובב כבר חודשים במקום שלא נזהרים בלשון המעטה, וב"ה מסתובבים זקנים רבים מאוד ושום דבר לא קרה להם, על אף שללא מעט מהם היה קורונה.
נכון שלזקנים הסיכוי להיפגע מקורונה יותר גדול מאשר צעירים, אבל לבוא ולעשות מצב כאילו כל זקן שנדבק בקורונה נגזר דינו למוות זה בלבול מוח אחד גדול.
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 23:37 |
|
| |
לה''ו. אל תסכים. בהצלחה מול הקלגסים שיבואו לכפות עליך סגר ברגישות ובנחישות... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/9/2020 23:46 |
|
| |
מה שבעיקר אותי מקומם זה שמדברים על סגר במספר שכונות בירושלים, (שכונות חרדיות כמובן למי שלא היה בטוח...)
ולכאורה מה הבעיה, אם יש שכונות עם יותר חולים למה שלא יהיו 'אדומות'? אלא שבבני ברק שכולה חרדית אף אחד לא חשב לפלח לפי שכונות ולעשות סגר רק במוקדי ההתפרצות. אם זה חרדים לאף אחד אין בעיה לכלוא למעלה מ 200,000 תושבים. אבל בירושלים כמובן שהם פילחו לפי שכונות, שחס וחלילה לא יצטרכו לשלוח גם חילוניים לסגר.
אולי חברי הכנסת החרדים היו צריכים להסכים לסגר בתנאי שהוא ילווה בפיצוי של 100 ש"ח לכל נפש לכל יום, אז הם היו בוררים עם פינצטה את מי לסגור...
תוקן על ידי תשיעי ב- 03/09/2020 23:46:16
|
|
|
|
|