בית פורומים בחדרי חרדים

רודפים אחרי הרוח!! בדיקות חיוביות של קורונה מתגלים כנגיפים מתים!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-5/9/2020 21:09 לינק ישיר 
רודפים אחרי הרוח!! בדיקות חיוביות של קורונה מתגלים כנגיפים מתים!!

החדשות מאנגליה, אבל אין סיבה שהמצב בארץ שונה.

מחקר מגלה שייתכן מאוד שהנגיפים שמתגלים בבדיקות החיוביות של קורונה, הם בסך הכל תאים של נגיפים מתים שנמצאים בגופו של אדם שכבר עבר את הקורונה וגופו כבר מחוסן, ולנגיף אין כבר שום יכולת להזיק או להדביק, וכל הצעדים הננקטים נגדם כבידוד והיעדרות מעבודה או סגר בריבוי המקרים, הם חסרי תועלת ומיותרים לחלוטין.

אם המחקר יאושש זה יסביר למה על אף העלייה הגדולה בבדיקות החיוביות, בכל זאת מקרי המוות והאשפוז הם יחסית מעטים מאוד ואינם עולים בקצב של המקרים החיוביים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 00:37 לינק ישיר 

האם כל שנה יש לקראת סוף הקיץ 500 חולים קשה מ"שפעת", מתוכם כמעט שליש מונשמים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2020 20:36 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

חדשות 12:

במשרד הבריאות מתגבשת ההכרה שבדיקות המטוש רגישות מידי וחלק ממי שמוגדרים חיוביים אינם כאלה! מכיוון שכך פועלים עכשיו לגבש קריטריונים חדשים שיגדירו פענוח של בדיקה חיובית. באופן שיתאים יותר למה שנהוג בגרמניה.

זה לא רלוונטי לאי הספיקה של בתי החולים .
כתב היום פרופ' רן בליצר:"סגר רע לכלכלה, אבל אנחנו מנסים מנסים להימנע מכך שאדם שלקה בהתקף לב יאבד את חייו כי אין מקום בטיפול נמרץ. וזה יכול לקרות במאסות". 

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מושגים ב- 12/09/2020 20:39:36

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2020 20:29 לינק ישיר 

חדשות 12:

במשרד הבריאות מתגבשת ההכרה שבדיקות המטוש רגישות מידי וחלק ממי שמוגדרים חיוביים אינם כאלה! מכיוון שכך פועלים עכשיו לגבש קריטריונים חדשים שיגדירו פענוח של בדיקה חיובית. באופן שיתאים יותר למה שנהוג בגרמניה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 08:23 לינק ישיר 

כל הזמן אותה טענה, לא רואים תמותה עודפת ולא רואים תחלואה יתירה.
הדבר משול בעיני לאותו שוטה שנכנס לאזור האסון בטשרנוביל וטוען בהגיון שלא רואים תחלואה ותמותה עודפות ולא רואים קרינה, רק ההיפך רואים פירות וירקות ענקיים ויפים.
ובעצם האיזור ספוג קרינה רדיו אקטיבית עצומה רעילה ומשחיתה, שתוצאותיה הנוראיים ניכרים שנים אחרי האסון.
גם כאן באים אנשי המקצוע המומחים וטוענים שיש סכנה וצריך להיזהר,
מדוע יש המתעקשים להיות שוטים???

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 07:16 לינק ישיר 
מואדיב

תמניא_אפי כתב:
מואדיב כתב:

.

בסוף יולי, היו בישראל 512 מתים מהקורונה.

בסוף אוגוסט - 939.

כעת, מי שרוצה שימשיך לקרוא את הדברים של פרופ' לס, או השערות של כתב באינדפנדנט.

בחמשת החודשים הראשונים של הקורונה מתו מהמחלה 512 איש. בחודש השישי מתו עוד 427. הקצב הוכפל פי 4 בערך.

יש תמותה עודפת בשנת 2020 או אין תמותה עודפת?

מה שמדביקים למישהו שהוא מת מקורונה, לא מחייב שהקורונה היתה סיבת המוות.

יש מת מקורונה, ויש מת עם קורונה.
התמותה העודפת היא ההוכחה היחידה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

1.
אף אחד לא יכול לתת כעת מידע אם יש או אין תמותה עודפת. הנתונים עדיין גולמיים, וחישוב תמותה עודפת הוא חישוב מאד מאד מורכב, גם בשנה "רגילה".

2.
גם כאשר נדע את הנתון לגבי תמותה עודפת - בערך בעוד שנתיים - זה יהיה רק חלק מהתמונה. ניתוח לפי סיבות התמותה הוא הדבר המהותי. אם, למשל, בגלל הסגר וההתחסנות, היתה ירידה משמעותית בתמותה משפעת, זה לא יקבע שלא מתו הרבה אנשים מקורונה. בינתיים - בשבוע האחרון בלבד אנחנו רואים תמותה משמעותית מקורונה - 68 מתים בשבוע!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 01:49 לינק ישיר 

מר חריף ומקשה

כבר יותר מחודשיים שהמשק פה פתוח כמעט בלי שום הגבלות, חתונות עד בלי די במחתרת, הפגנות יומיות של אלפי אנשים.

אתה יכול להצביע על הידרדרות מסוכנת במצב הקורונה??
קריסה במערכת הבריאות??

או כמו כולם, שחוץ ממספרים של נשאים חיוביים פלוס נבואות זעם של מה יהיה בעוד שבועיים / חודש / 90 יום אין להם מה למכור?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 01:41 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:
מואדיב כתב:

.

בסוף אוגוסט - 939.

בחמשת החודשים הראשונים של הקורונה מתו מהמחלה 512 איש. בחודש השישי מתו עוד 427. הקצב הוכפל פי 4 בערך.

נשלח מהאנדרואיד שלי

ובארה"ב יש תמותה עודפת של 250 אלף או לא?
אז אדון לס הליצן מהמר שכאן זה לא יקרה? על בסיס מה בדיוק?
אני שמח ומאושר שכרגע אין תמותה חריגה עודפת בישראל. ומתפלל שכך זה יישאר.
אבל אל יתהלל חוגר כמפתח! זה עדיין לא נגמר..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 01:32 לינק ישיר 

אבן יכולה למות?
גם נגיף לא. נגיף הוא חומר דומם. לא חי. וודאי שאין לו "תאים".
אז למה לצטט משהו בלי להבין ועוד לקפוץ למסקנות?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 01:21 לינק ישיר 

מואדיב כתב:

.

בסוף אוגוסט - 939.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 00:25 לינק ישיר 

מושגים כתב:

תמניא_אפי כתב:

מושגים כתב:

תמניא, לשיטתך, אי אפשר לקבל החלטות לפי "אולי" ו"יתכן".
גם כאן זה רק "יתכן"...

תוקן על ידי מושגים ב- 05/09/2020 23:11:22

תלוי בצד של מי ה"ייתכן"

לפחות, פיך וליבך שווים.

ממך למדתי שהודית שלא הלבשת מסיכה בשבת

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2020 23:38 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

מושגים כתב:

גם כאן זה רק "יתכן"...

תלוי בצד של מי ה"ייתכן"

לפחות, פיך וליבך שווים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2020 23:23 לינק ישיר 

.

בסוף אוגוסט - 939.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2020 23:21 לינק ישיר 

מושגים כתב:

גם כאן זה רק "יתכן"...

תלוי בצד של מי ה"ייתכן"

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2020 23:10 לינק ישיר 

גם כאן זה רק "יתכן"...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2020 22:53 לינק ישיר 

Coronavirus: Tests could be detecting dead virus cells, research suggests

Patients may be told they're infectious when their immune systems have long-since dispatched Covid-19

Colin Drury@colin__drury

4 hours ago

Coronavirus tests could be detecting dead virus cells, leading to overestimates of infections, a study suggests.

The main test used to diagnose the illness in the UK is so sensitive that it may be suggesting people have the bug when, in fact, their bodies have already fought it off, the research says.

That could mean some Britons are being asked to self-isolate despite no longer being infectious. More pertinently, it could also mean entire areas are being put into lockdown on the back of exaggerated numbers.

If proven correct, the theory would also at least partly explain why cases now appear to be rising in the UK, while hospital admissions are falling.

The researchers – from Oxford University's Centre for Evidence-Based Medicine and the University of the West of England – gathered their evidence by looking 25 studies on the polymerase chain reaction test, the one most widely used in the UK.

The results showed that because such tests only offer a yes or no as to whether virus material is in the body, they can suggest someone is infected when in fact their body's immune system has already dispatched the virus.

That means such a person would be told they are positive, despite the bug now being both harmless and non-infectious.

Professor Carl Heneghan, of the CEBM, said: ''Evidence is mounting that a good proportion of 'new' mild cases and people re-testing positive after quarantine or discharge from hospital are not infectious, but are simply clearing harmless virus particles which their immune system has efficiently dealt with.''

Writing in The Spectator, he warned of the ''dangers of isolating non-infectious people or whole communities'' as a result of such potentially misleading data.

He said that, while it was not logistically possible to check every positive test to see whether the virus was still active, there may be a way of reducing potential false readings
This is because each test swab goes through a number of cycles in a lab to see if virus material is there. The more cycles it takes to discover the virus, the less of it there is likely to be in the body.

If scientists could agree a reasonable cut off point at which they were confident the detected virus was likely to be inactive, it would mean testers could reduce false positives, said Professor Heneghan.

The possible unintended consequence, he admits, would be a small portion of people being told they do not have the virus when, in fact, they do.

The study itself was published on the Medrxiv online journal and is yet to be peer-reviewed.

Public Health England has said it continues to work on ways to potentially refine testing.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > רודפים אחרי הרוח!! בדיקות חיוביות של קורונה מתגלים כנגיפים מתים!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext