בית פורומים בחדרי חרדים

רודפים אחרי הרוח!! בדיקות חיוביות של קורונה מתגלים כנגיפים מתים!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/9/2020 07:16 לינק ישיר 
מואדיב

תמניא_אפי כתב:
מואדיב כתב:

.

בסוף יולי, היו בישראל 512 מתים מהקורונה.

בסוף אוגוסט - 939.

כעת, מי שרוצה שימשיך לקרוא את הדברים של פרופ' לס, או השערות של כתב באינדפנדנט.

בחמשת החודשים הראשונים של הקורונה מתו מהמחלה 512 איש. בחודש השישי מתו עוד 427. הקצב הוכפל פי 4 בערך.

יש תמותה עודפת בשנת 2020 או אין תמותה עודפת?

מה שמדביקים למישהו שהוא מת מקורונה, לא מחייב שהקורונה היתה סיבת המוות.

יש מת מקורונה, ויש מת עם קורונה.
התמותה העודפת היא ההוכחה היחידה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

1.
אף אחד לא יכול לתת כעת מידע אם יש או אין תמותה עודפת. הנתונים עדיין גולמיים, וחישוב תמותה עודפת הוא חישוב מאד מאד מורכב, גם בשנה "רגילה".

2.
גם כאשר נדע את הנתון לגבי תמותה עודפת - בערך בעוד שנתיים - זה יהיה רק חלק מהתמונה. ניתוח לפי סיבות התמותה הוא הדבר המהותי. אם, למשל, בגלל הסגר וההתחסנות, היתה ירידה משמעותית בתמותה משפעת, זה לא יקבע שלא מתו הרבה אנשים מקורונה. בינתיים - בשבוע האחרון בלבד אנחנו רואים תמותה משמעותית מקורונה - 68 מתים בשבוע!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 08:23 לינק ישיר 

כל הזמן אותה טענה, לא רואים תמותה עודפת ולא רואים תחלואה יתירה.
הדבר משול בעיני לאותו שוטה שנכנס לאזור האסון בטשרנוביל וטוען בהגיון שלא רואים תחלואה ותמותה עודפות ולא רואים קרינה, רק ההיפך רואים פירות וירקות ענקיים ויפים.
ובעצם האיזור ספוג קרינה רדיו אקטיבית עצומה רעילה ומשחיתה, שתוצאותיה הנוראיים ניכרים שנים אחרי האסון.
גם כאן באים אנשי המקצוע המומחים וטוענים שיש סכנה וצריך להיזהר,
מדוע יש המתעקשים להיות שוטים???

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2020 20:29 לינק ישיר 

חדשות 12:

במשרד הבריאות מתגבשת ההכרה שבדיקות המטוש רגישות מידי וחלק ממי שמוגדרים חיוביים אינם כאלה! מכיוון שכך פועלים עכשיו לגבש קריטריונים חדשים שיגדירו פענוח של בדיקה חיובית. באופן שיתאים יותר למה שנהוג בגרמניה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/9/2020 20:36 לינק ישיר 

תמניא_אפי כתב:

חדשות 12:

במשרד הבריאות מתגבשת ההכרה שבדיקות המטוש רגישות מידי וחלק ממי שמוגדרים חיוביים אינם כאלה! מכיוון שכך פועלים עכשיו לגבש קריטריונים חדשים שיגדירו פענוח של בדיקה חיובית. באופן שיתאים יותר למה שנהוג בגרמניה.

זה לא רלוונטי לאי הספיקה של בתי החולים .
כתב היום פרופ' רן בליצר:"סגר רע לכלכלה, אבל אנחנו מנסים מנסים להימנע מכך שאדם שלקה בהתקף לב יאבד את חייו כי אין מקום בטיפול נמרץ. וזה יכול לקרות במאסות". 

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מושגים ב- 12/09/2020 20:39:36

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/9/2020 00:37 לינק ישיר 

האם כל שנה יש לקראת סוף הקיץ 500 חולים קשה מ"שפעת", מתוכם כמעט שליש מונשמים?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > רודפים אחרי הרוח!! בדיקות חיוביות של קורונה מתגלים כנגיפים מתים!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.