שחק אותה ראש קטן אתה בטח מאלה שיש להם מחלות רקע ונכנסים לבית הכנסת ובוכים למה אין לאנשים מסכות אתם הורגים אותנו טמבלים דמכם בראשכם אהבלים עם דיפלומה עם דמעות תנין
נשלח ב-7/9/2020 01:50
בסוף יתברר שלא חרדים ולא נעליים רק ילדים ששיחקו או משהו כזה העיקר אשכול שלם בלי לדעת עובדות רק השערות
נשלח ב-7/9/2020 23:50
לבחירתכם
חריף_ומקשה כתב:
דמם בראשם זבשל'ם
!!זהירות!! איש אלים ומסוכן לחברה!
דבר נוסף אני יזכיר אולי אתה לא יודעבכל הכפרים בשטח בי יש שלט אדום שאוסר כניסה מה אתה חושב שאם חכמולוג יכנס לשם אני יצא להציל אותו? דמו בראשו ואל תגיד לי שז לא אותו דבר.שם יש מגנונים ואצל היהודים יש מגנונים ומי שסומך על זה שכתוב בתורה לא תרצח אז הוא שוטה ואין מרחמים על השוטים לא על אלו ולא על אלו
נשלח ב-8/9/2020 00:12
אכן, הדוגמא שהיהודים החרדים צריכים לקחת זה מהכפרים הערביים. הייתי אומר שאתה מיוחד כטיפש מטופש אבל אז נזכרתי שאתה עצניק...שזה אומר שאתה גם טיפש וגם מסודר בקהילה טובה...
נשלח ב-8/9/2020 04:29
על פניו קיים הבדל די מהותי בין שרשרת שנועדה לסמן כביש סגור ולמנוע מעבר - אך לא נלקח בחשבון שמישהו עלול שלא להבחין בה ולהפגע, לבין חוט דיג שנמתח באופן שנועד לפגוע דווקא באופן כזה שלא מבחינים בו מראש.
אכן, הדוגמא שהיהודים החרדים צריכים לקחת זה מהכפרים הערביים. הייתי אומר שאתה מיוחד כטיפש מטופש אבל אז נזכרתי שאתה עצניק...שזה אומר שאתה גם טיפש וגם מסודר בקהילה טובה...
תגובה אופיינית של חולה במחלה הליטאית אתם מדברים ממש כמו חילוניים גם ששמים לכם את המראה מול הפנים אתם בועטים השינאה מקלקלת את השורה כ'כ צועקת מהתגובות שלך .הרי אתה יודע שאני לא עצניק אלא מה כל מי שלא חושב כמוך אתה נובח עליו עצניק אז תמשיך לנבח ולהגן על מחללי שבת בפרהסיה ועוד בשם החילול:קידוש ה בגלל אנשים כמוך יש חילולי שבת במדינה ויתכן שאם היה היום בי'ד היו סוקלים אותך יחד איתם