בית פורומים בחדרי חרדים

נוהל ''חלון אוברטון'' הופעל ביום ו', ואתם לא הרגשתם! אל דאגה, תרגישו בשבוע הקרוב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/9/2020 09:22 לינק ישיר 
נוהל ''חלון אוברטון'' הופעל ביום ו', ואתם לא הרגשתם! אל דאגה, תרגישו בשבוע הקרוב

מרגש: דקות לפני כניסת השבת שלח מרן רשכבה"ג שר התורה הגר"ח קניבסקי שליט"א את נכדו חביבו, נאמן ביתו הר"ר יעקב ישראל להעביר מכתב חיזוק אישי ליו"ר "דגל התורה" ויו"ר ועדת הכספים ח"כ הרב משה גפני המתאושש בביתו לאחר אשפוז בבית החולים.

במכתב מברך מרן שליט"א את הרב גפני להחלמה מלאה לאורך ימים טובים והוסיף בכתב ידו ברכה אישית לכתיבה וחתימה טובה לשלוחא דרבנן ושליח עולם התורה.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2020 06:17 לינק ישיר 

כמו להכניס עז לבית...

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2020 06:13 לינק ישיר 

חלון אוברטון על הסגר הכללי.
עד לא מזמן 'סגר כללי' כלל לא עלה על הדעת.
הפריחו את איום הסגר על ערים אדומות מתוך ידיעה שתיתקל בהתנגדות עזה, ובכך מכשירים את הסגר הכללי בקרוב.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2020 00:04 לינק ישיר 

לא תכעס אם אומר שעפת על עצמך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 23:54 לינק ישיר 

בקיצר כתב:

הכוונה של פותח האשכול היא לטווח הרעיונות שנשמע לציבור כסביר(2מדינות ל2 עמים "נכנס לחלון רק בעשורים האחרונים ,קודם הוא היה מחוץ לחלון..)

לה''ו. חלקית. חלק מחלון אוברטון זה גם להכניס רעיונות חדשים, ולבדוק את ''הדופק''.
יענקוש היה מוקצה מאז קורונה א', או אז אריה קנייבסקי נחלץ להגיד שהדברים הוצאו מהקשרם וכו'.
עכשיו היחצ''נים שוב העלו אותו לאור הזרקורים, בכותבם שוב שהוא ''נכדו חביבו'' וכו', כדי לראות איך יגיבו לשמו .
לבינתיים, חוץ ממני אף אחד לא כתב כלום ע''כ, ומיד היום אחה''צ כנ''ל, ''מקורבים'' אמרו חד משמעית הבנים ימשיכו ללמוד...
עכשיו, נראה אם ''שוב הוצאו מהקשרם'' או שיענקוש ''סידר'' את העניינים שלו ''כמו שצריך'', ואז יחזור לקדמת הבמה כרשכבה''ג...
ימים יגידו!!!

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 23:25 לינק ישיר 

הכוונה של פותח האשכול היא לטווח הרעיונות שנשמע לציבור כסביר(2מדינות ל2 עמים "נכנס לחלון רק בעשורים האחרונים ,קודם הוא היה מחוץ לחלון..)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2020 20:30 לינק ישיר 
והנה, לא בושש לבוא. רק מעניין איך ומתי יגיעו שוב ההכחשות

עקיבא ווייס ב'כאן 11': מקורביו של הגר"ח קנייבסקי אומרים: "מוסדות הלימוד לבנים (ישיבות ותלמודי תורה) של הציבור הליטאי לא יסגרו, חד משמעית".

*לכל עדכוני 'המיטב' בטלגרם: t.me/hametav*

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים > נוהל ''חלון אוברטון'' הופעל ביום ו', ואתם לא הרגשתם! אל דאגה, תרגישו בשבוע הקרוב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext