פשוט מאד. כל החנויות ייסגרו מוקדם יותר. כדי להספיק כולם ילכו לחנויות מוקדם לסיים את הקניות לפני הסגר. ואז, כאשר אותו כמות קונים מגיעה לחנות לאורך פחות שעות כמובן שיהיה יותר צפיפות והדבקה. ואז יהיה לכולם נוגדנים ויהיה פחות הדבקה...
גם זה סוג של היגיון...
תוקן על ידי תשיעי ב- 08/09/2020 21:03:23
נשלח ב-8/9/2020 21:00
תמניא_אפי כתב:
שום קונספירציה.
חלק מרוח הליברליזם הבינלאומי שמחפש לשבור כל מוסכמה ולפרק את הסדר העולמי. אין לממשלות יכולת לעמוד נגד הרוח הזה. ראה מה שקרה בארה"ב עם טראמפ ובבריטניה עם ג'ונסון. שאר המנהיגים ראו והפנימו שאם חפצי חיים הם הם חייבים לשתף פעולה.
גם לפרק את המשטרה בארה"ב בגלל כמה שחורים שנהרגו זה קונספירציה?
גם זו קונספירציה. לגבי המשטרה בארה"ב היתה דרישה מפוקפקת כזאת מצד החורים. לא ידוע לי שאכן פירקו את המשטרה.
ודי, מיציתי. כתיבה וחתימה טובה. ושתהיה שנה יותר שפויה.
חלק מרוח הליברליזם הבינלאומי שמחפש לשבור כל מוסכמה ולפרק את הסדר העולמי. אין לממשלות יכולת לעמוד נגד הרוח הזה. ראה מה שקרה בארה"ב עם טראמפ ובבריטניה עם ג'ונסון. שאר המנהיגים ראו והפנימו שאם חפצי חיים הם הם חייבים לשתף פעולה.
גם לפרק את המשטרה בארה"ב בגלל כמה שחורים שנהרגו זה קונספירציה?
צייטגייסט גלובלי חזק מאוד שייצרה התקשורת בכל העולם שאי אפשר לעמוד מנגד.
גם התקשורת טעתה פעם אחר פעם ואין לה את ההגינות להודות בטעויות.
זה כבר קונספירציה קלאסית. איזה עניין היה לתקשורת להכנס ולהכניס את כל העולם להרפתקה האיומה הזאת שכבר עלתה מליארדי מליארדים. ואם זו מזימה, איזה מדינה לא היתה מפסיקה מזמן את המזימה הזאת שכבר סחטה את לשד כלכלותיהם?
נסחפת, הם אולי לא יודעים הרבה, אבל בודאי שיודעים יותר ממני וממך מעצם העובדה שהם מנהלים את בתי החולים. אין להם אינטרס בסגר כללי. הפוך, הם רוצים יותר חולים ואז יותר תקציבים. אף אחד גם לא עומד על גביהם ודורש מהם לנפק את התחזיות השחורות האלו.
'ערוץ 12': כמעט כל מנהלי בתי החולים מעריכים שאין מנוס מהטלת סגר כללי בעוד שבועיים-שלושה.
*הסקופים-כל העדכונים:* bit.ly/3by5DA1
אלו הם הרופאים שלפני פסח ניבאו שעכשיו כבר נהיה עם אלפי מתים??
שוב אתה עושה הכללה. זה שאז הם טענו כך, ו"טעו". לא אומר שגם הפעם הם טועים. אז, הם העריכו לפי מה שקרה בעולם. היום הם מעריכים לפי מה שהם רואים בבתי החולים שהם מנהלים.
(לדעתי בזכות השמירה בתקופה הראשונה אכן ניצלו חיי רבים)
אני לא עושה הכללות.
הם טעו והטעו כל כך הרבה פעמים, ורואים במוחש שאין להם מושג ממה שקורה ויקרה.
הם לא יודעים יותר ממני וממך. שומעים אותם ולא אותי פשוט כי הם בעמדה הנכונה, ולא בגלל שיש איזשהו ממש בדבריהם.
אם היה להם טיפת הגינות, אז אחרי כל כך הרבה טעויות, הם היו אמורים להודות בפה מלא שאין להם צל של מושג במה שקורה.
הטוב שברופאים לגיהנם ראיתי פעם פירוש שבשמונה עשרה יש י"ח ברכות, והטו"ב שברופאים, הכוונה רופא שאומר ברכות רק כמניין טו"ב, דהיינו י"ז ברכות, כי רפאנו הוא לא גורס מכיוון שענייני רפואה מסורים לו ולא להקב"ה, אז מקומו בגיהנם.
'ערוץ 12': כמעט כל מנהלי בתי החולים מעריכים שאין מנוס מהטלת סגר כללי בעוד שבועיים-שלושה.
*הסקופים-כל העדכונים:* bit.ly/3by5DA1
אלו הם הרופאים שלפני פסח ניבאו שעכשיו כבר נהיה עם אלפי מתים??
שוב אתה עושה הכללה. זה שאז הם טענו כך, ו"טעו". לא אומר שגם הפעם הם טועים. אז, הם העריכו לפי מה שקרה בעולם. היום הם מעריכים לפי מה שהם רואים בבתי החולים שהם מנהלים.
(לדעתי בזכות השמירה בתקופה הראשונה אכן ניצלו חיי רבים)
אני קובל על כך שאין הציבור כציבור שומר על הכללים ואז הפרט יוכל לנהוג לפי צו מצפונו וערכיו. זה שאני או בני ביתי נאלצים לנהוג אחרת מכפי שהיינו רוצים, עדיין לא מפחית מהתחושה הקשה ומהטענה שיש לי כלפי הציבור החסידי שלא שומר. בשכונתי יש גם בתי כנסת ליטאיים שם על פי רוב שומרים ממש יפה. ובזה אני מתקנא בהם.